Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Αναστάτωση με τις βαθμολογίες των πανελληνίων

Αναστάτωση επικρατεί µετά την αναβολή της ανακοίνωσης των βαθµολογιών, βάσει των οποίων θα συμπληρωθεί το Μηχανογραφικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, προχθές ..........

το υπουργείο Παιδείας είχε ανακοινώσει ότι από αύριο Παρασκευή ισχύει η προθεσµία για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων, όμως παρόλο που οι μαθητές διαθέτουν ηλεκτρονικά τα μηχανογραφικά, αδυνατούν να τα συμπληρώσουν αφού δεν έχουν ανακοινωθεί οι βαθμολογίες.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, προσπάθειες ώστε ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων, αύριο Παρασκευή 17/6/2001, καταβάλλει το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή του.

Επειδή, όμως, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι αύριο, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011, αναφέρεται στη ίδια ανακοίνωση.

Για τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α), λόγω του ότι οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν μεταγενέστερα των Γενικών Λυκείων, η ολοκλήρωση της βαθμολογίας αυτών αναμένεται λίγες μέρες αργότερα και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

Όπως ήδη ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων μπορεί να γίνει από 17-6-2011 ως και 28-6-2011, αφού οι υποψήφιοι προμηθευτούν από τα Λύκεια τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Σε κάθε περίπτωση, όπως τονίζεται, υποψήφιοι με το 10% ή όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να οριστικοποιήσουν την υποβολή των μηχανογραφικών τους ανεξαρτήτως βαθμολογιών, έχουν την δυνατότητα αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.