Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Το σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο Rex Blocking θα πλήξει την Ελλάδα και θα ρίξει απότομα τη θερμοκρασία


Στη δίνη του σπάνιου μετεωρολογικού φαινομένου Rex Blocking θα βρεθεί η Ελλάδα, με αποτέλεσμα να πέσει απότομα από αύριο ο υδράργυρος έως και 7 βαθμούς Κελσίου.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο, το οποίο αποτελεί χαρακτηριστικό .....

Δημόσιο ΙΕΚ Τριφυλίας: Εγγραφές Καταρτιζομένων Εκτός Πίνακα

Το Δ.ΙΕΚ Τριφυλίας δέχεται αιτήσεις εγγραφών εκτός πίνακα (για όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν ηλεκτρονική αίτηση ή εγγραφή) στις δύο νέες ειδικότητες:....

ΒΟΜΒΑ: Σοβαρή καταγγελία στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για το γυμναστήριο του Λυκείου Κυπαρισσίας. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ FILIATRA NEWS.

[ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ]

Σοβαρή καταγγελία, ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ έγινε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας και σε πολλούς άλλους θεσμικούς αποδέκτες, σε βάρος του Διευθυντή του Λυκείου Κυπαρισσίας για την.....

Ρεζίλι έγινε στον ΣΚΑΙ η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Καρακώστα. Πιάστηκε ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ στο προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2017

Η Καρακώστα Δήλωσε ότι δεν θα γίνει καμία μείωση συντάξεων το 2017 και οι δημοσιογράφοι την έκαναν [ Ακομβίωτο Γυναικείο ριχτό ένδυμα που φοριέται εντός σπιτιού ].
Δεν ήξερε που .....

Σήμερα στις 11 το πρωι θα ηχήσουν οι σειρήνες Πολιτικής Προστασίας

Σήμερα το πρωΐ της Τετάρτης 05.10.2016 στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια.
Η ήχηση των σειρήνων θα γίνει ως εξής:

Ο Νίκος Φρούσος μίλησε στον Sport24 103.3 για Εράνη και ποδόσφαιρο [ Ηχητική Συνέντευξη ]

Από την Εράνη Φιλιατρών

Ο παλαίμαχος επιθετικός, Νίκος Φρούσος μίλησε στον "Sport24 Radio 103,3" και υπερασπίστηκε τον πρώην προπονητή του, Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ, παράλληλα, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και την Εθνική Ελλάδας.

Ο τεχνικός της Εράνης Φιλιατρών Νίκος Φρούσος φιλοξενήθηκε στον "Sport24 Radio 103,3" και το μαγκαζίνο του σταθμού με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, μιλώντας για τον πρώην προπονητή του στην Ανόρθωση, Τιμούρ Κετσπάγια, τον ΠΑΟΚ και τον αγώνα της Εθνικής με την Κύπρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:....