Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2012
Κάντε αναφορά στην σελίδα της Cristine Lagarde στο Facebook

Χαμός γίνεται στο facebook καθώς ώρα με την ώρα όλο και περισσότερα ατομα μπαίνουν στην σελίδα της επικεφαλής του ΔΝΤ Cristine Lagarde στο Facebook και της πατάνε αναφορά για την σελίδα της με σκοπό να πέσει.

Το τι πρέπει να κάνετε εύκολο. Διαβάστε.....


1. Επισκέπτεστε την σελίδα της βρωμιάρας σκυλομούρας του ΔΝΤ στο Facebook
https://www.facebook.com/christinelagarde

2. Από το κουμπί ρυθμίσεις, (δίπλα από το κουμπί "Μου αρέσει") επιλέγετε "Αναφέρατε την σελίδα" (Κοίτα την εικόνα δίπλα)

3. Στο παραθυράκι που σας ανοίγει επιλέγετε το δεύτερο (Ρητορική μίσους ή προσωπική επίθεση")

4. Κάτω από αυτό που επιλέξατε έχει ενα μικρό αναπτυσσόμενο menu που λέει "Επιλέξτε τύπο". Εκεί επιλέγετε "Στοχοποιεί φυλή ή Εθνικότητα".

5. Πατάτε υποβολή και η αναφορά της σελίδας έχει πάει στους διαχειριστές του facebook.

Όσο περισσότεροι κάνουμε αναφορά τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να την ρίξουν την σελίδα της.

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας της 30-5-2012
Εφαρμογές για την ασφάλεια του smartphone σας

Από την στιγμή που η Android συσκευή σας είναι ένα ανοιχτό λειτουργικό σύστημα, αυτό την κάνει αυτόματα πιο ευπαθή σε επιθέσεις malware και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στην ασφάλεια. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αφαιρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός κακόβουλων εφαρμογών από τον Android Market (Google Play).

Ωστόσο, όντας ανοιχτό λειτουργικό σύστημα, ...........

τα Android έχουν και πολλά πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα να «τρέχει» λειτουργίες ασφάλειας στο background, <…>

να πραγματοποιούνται αυτόματοι έλεγχοι ασφάλειας στο σύστημα και να δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας. Με την αύξηση των καταναλωτών μέρα με τη μέρα, οι προγραμματιστές εργάζονται συνεχώς για τη δημιουργία ασφαλέστερων εφαρμογών που παρέχουν επιπρόσθετες δυνατότητες στο λειτουργικό σύστημα.

Πολλά γνωστά ονόματα που προφέρουν λογισμικά ασφάλειας για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στο Android Market (Google Play).

AVG Mobilation Antivirus

Η AVG είναι πασίγνωστο όνομα στην παροχή λογισμικού και υπηρεσιών ασφάλειας για Η/Υ, πλέον έχει κάνει την εμφάνισή της και στον τομέα της ασφάλειας για smartphones. Η εφαρμογή πραγματοποιεί ελέγχους ασφάλειας σε οτιδήποτε τρέχει στη συσκευή σας και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας για τις επαφές σας και τους σελιδοδείκτες. Εκτός αυτού, έχει μια δυνατότητα όπου επιτρέπει το κλείδωμα της συσκευής σε περίπτωση που την χάσετε ή σας την κλέψουν. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν έκδοση, ενώ στην επί πληρωμή υπάρχει ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό, το AppLocker. Μέσα από αυτό μπορείτε να προστατεύσετε τις εφαρμογές σας τοποθετώντας κωδικούς πρόσβασης . Βέβαια το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι η έκδοση επί πληρωμή δεν επιτρέπει την εμφάνιση διαφημίσεων, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση της μπαταρίας, ωστόσο μπορείτε να αγοράσετε χωριστά το Applocker με 3 δολάρια.

McAfee Mobile Security

Επίσης, το “Wave secure mobile security” της McAfee προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών για την ασφάλεια της συσκευής σας, αλλά απαιτεί μια ετήσια συνδρομή που κοστίζει 20 δολάρια. Με το Wave μπορείτε να διαγράψετε τα πάντα από τη συσκευή σας εξ αποστάσεως, σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί, καθώς και να την κλειδώστε ώστε να μην μπορεί να την χρησιμοποιήσει κάποιος.

Trend Micro Mobile security

Η Trend Micro μπορεί να ασφαλίσει το τηλέφωνό σας με μια λογική ετήσια συνδρομή των 3,99 δολαρίων. Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους γονείς, καθώς παρέχει μεγαλύτερο διαδικτυακό έλεγχο περιεχομένου και ταυτόχρονα σας προστατεύει από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Δυστυχώς η εφαρμογή δεν προσφέρει υπηρεσίες εξ αποστάσεως, όπως το χαρακτηριστικό του κλειδώματος σε περίπτωση κλοπής ή τον εντοπισμό τοποθεσίας.

NetQin Antivirus

Ο βασικός στόχος αυτής της εφαρμογής φαίνεται πως είναι ο εντοπισμός της χαμένης ή κλεμμένης σας συσκευής. Η εφαρμογή προσφέρει το χαρακτηριστικό NetQinAnti-Lost, με το οποίο μπορείτε να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας σε περίπτωση που κλαπεί ή χαθεί. Με το ίδιο χαρακτηριστικό μπορείτε να διαγράψετε εξ αποστάσεως τα δεδομένα της συσκευής σας ή και να την κλειδώσετε. Ενδιαφέρουσα είναι η δυνατότητα να εκπέμπει ένα δυνατό ήχο σαν τη σειρήνα της αστυνομίας. Αυτή είναι μια δωρεάν εφαρμογή η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει ανθρώπους που είναι αφηρημένοι και χάνουν συχνά τη συσκευή τους.

secnews

Οριστικές Παραλαβές έργων στα Φιλιατρά και ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Τριφυλίας στην χθεσινή του συνεδρίαση.

Του Πρώην Διαχειριστή μας

Διπλή ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας όπου συζητήθηκαν θέματα γι το αλλιευτικό καταφύγιο Μαραθουπόλεως, καθώς και πρωτόκολλα παραλαβής έργων για την δημοτική ενότητα Φιλιατρών.

Στην δεύτερη συνεδρίαση συζητήθηκε και ..........

ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Τριφυλίας για το 2012. Ενας προϋπολογισμός λιτότητας ο οποίος θα είναι κατα 3,6 εκατομμύρια μικρότερος σε σχέση με πέρσι.

Μιλώντας για τον προϋπολογισμό Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας αναφέρθηκε σε ενα προϋπολογισμό τον οποίο χαρακτήρισε ρεαλιστικό, συνυπολογίζοντας την βαριά λιτότητα την οποία περνά η πατρίδα μας.
Χαρακτηριστική ήταν η φράση του Δημάρχου ο οποίος είπε ότι ο δήμος με πενιχρά μέσα κάνει το ανθρωπίνως δυνατόν να ανταποκριθεί.

Το μοναδικό έργο το οποίο έφτιαξε ο Δήμος Τριφυλίας, είναι αυτό του λιμανιού στην Μαραθούπολη Μάραθο.

Να θυμηθούμε λίγο τα θέματα που συζητήθηκαν χθες είναι:

1. Οριστική παραλαβή μελέτης του έργου «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗΣ, τ. ΔΗΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ»
2. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση Αντικατάσταση φρεατίων ομβρίων», Δ.Ε. Φιλιατρών.
3. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση Πεζοδρομίων», Δ.Ε. Φιλιατρών.
4. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών», Δ.Ε. Φιλιατρών.
5. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Ανόρυξη Γεώτρησης», Δ.Ε. Φιλιατρών.
6. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου», Δ.Ε. Φιλιατρών.
7. Καταγγελία σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στη Δ.Ε. Αετού (έγκριση της αριθ. 42/2012 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής)
8. Παραχώρηση – Αλλαγή χρήσης εγκαταλελειμμένων τουαλετών παραλίας Αι-Λαγούδη Κυπαρισσίας.
Και σε ξεχωριστή συνεδρίαση η Ψήφιση Προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικονομικού έτους 2012.

Μπορείτε να δείτε τμήματα της συνεδρίασηςΣυναυλία κιθάρας από το Ωδείο Τριφυλίας

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
ΤΜΗΜΑ ΚΙΘΑΡΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012, στις 9.00 μ.μ., στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος στην Κυπαρισσία, στη συναυλία των μαθητών του τμήματος κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Τριφυλίας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

--

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 31ης Μαΐου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.