Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

8 θέσεις εργασίας στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας [ Συνημμένη Αίτηση και Προκήρυξη ]

Στην πρόσληψη, οκτώ (8) ατόμων για καθαριότητα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προχωρά το Γ.Ν. Μεσσηνίας και συγκεκριμένα η Νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας προκειμένου να αντιμετωπίσει έκτακτες περιστάσεις.

Οι θέσεις σύμφωνα με την προκήρυξη είναι οκτώ (8) και τα απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων περιγράφονται στον ακόλουθο πίνακα.

Παράταση για ανανέωση και έκδοση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ

Παράταση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίικές Ανάγκες έδωσε η Διεύθυνση Προστασίας ΑΜΕΑ, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Σύμφωνα .....

Υποχρεωτική η ενημέρωση των καταναλωτών για POS σε επιχειρήσεις

Υποχρεωτική γίνεται από την 1η Φεβρουαρίου η ανάρτηση πινακίδων στις επιχειρήσεις για το αν δέχονται ηλεκτρονική πληρωμή (POS) ή όχι. Τα πρόστιμα για όσους δεν ενημερώνουν θα φτάνουν τα 1.000 ευρώ.

Το υπουργείο .....

Είδηση - «βόμβα»: Έρχεται φόρος περιουσίας σε όλα τα ακίνητα και κινητά

Tην αντικατάσταση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) από ένα γενικευμένο «φόρο κατοχής περιουσίας», ο οποίος θα επιβάλλεται στο σύνολο των ακινήτων και των κινητών περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων πολιτών, ακόμη κι ......

«3η Εκπτωτική Βραδιά στην Κυπαρισσία»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» και τα καταστήματα συμμετέχοντας στο θεσμό των χειμερινών εκπτώσεων που άρχισαν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και λήγουν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους αλλά και στους καταναλωτές-πελάτες, προσπαθούν να αντιστρέψουν την αρνητική διάθεση και να επιτύχουν την ανάκαμψη της τοπικής αγοράς μας.

Οργανώνουν στο πλαίσιο των .....