Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η εθνική τραγωδία που ξεκίνησε με το “όχι” του Γιώργου στον Καραμανλή

Το χιούμορ της Ιστορίας είναι συναρπαστικό. Αν μάλιστα δεν συνδυαζόταν σε πλείστες περιπτώσεις με εθνικές τραγωδίες, θα μπορούσε κανείς να το προσεγγίσει ως… σκανδαλιστικό, αναφορικά με το περιεχόμενο, τις διαστάσεις και τις παραμέτρους του.

Την ώρα που ο .....

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: «Ως εδώ! Δε θα επιτρέψουμε περαιτέρω υποβάθμιση!»

Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες εστάλησαν κατά τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων της νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσίας, στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου. Εργαζόμενοι, πολίτες, αυτοδιοικητικοί και εκπρόσωποι συλλογικών φορέων έκαναν σαφές πως δε θα επιτρέψουν περαιτέρω ......

«Ξηλώνει» τον Καλλικράτη ο Κουρουμπλής – Αποκάλυψε το σχέδιό του για τον “χρυσό αιώνα της αυτοδιοίκησης”

Ριζικές αλλαγές στον Καλλικράτη εξήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας από τη βήμα της τρίτης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας που διεξάγεται στη Λευκάδα.

Ο υπουργός Εσωτερικών .....

Κατσέλη: Ανοίγει ο δρόμος για την άρση των capital controls

Ανοίγει ο δρόμος για μετάβαση από την ακριβή χρηματοδότηση, μέσω ELA, σε άντληση φθηνότερης χρηματοδότησης από την ΕΚΤ και, σταδιακά, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2016, για άρση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης”, εκτίμησε η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και .....

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η ΤΟ ΑΝΕΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ;

Ευρισκόμενο στο στάδιο της διαβούλευσης το σχέδιο νόμου αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ. , επιβάλλεται άπαντες οι αιρετοί στον Α΄και Β΄βαθμό αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι φορέων να εκφράσουν ξεκάθαρα θέσεις και απόψεις, για τις επιχειρούμενες αλλαγές. Με αυτό το σκεπτικό, δημοσιοποιώ τις δικές μου θέσεις για το θέμα.
Θεωρώ ως πρόχειρο και χωρίς .....

Βάλτα Γαργαλιάνων: Στα 3,10 σταθερά η τιμή του ελαιολάδου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό

Σταθερά πάνω από τα 3€ το κιλό πουλάει ο Αγροτικό συνεταιρισμός το ελαιόλαδο που παράγεται στο εργοστάσιο της Βάλτας.

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του Αγροτικού συνεταιρισμού Βάλτας κ. Δημήτρης ......