Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Κυπαρισσία: Ετοιμασίες για την 3η Λευκή Νύχτα το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

«Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που συμπίπτει με τη μεγάλη εορτή της πόλης μας, είναι πλέον θεσμός, σημαντικό γεγονός και πόλος έλξης πολλών επισκεπτών στην περιοχή μας.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, πιστό στην υπόσχεση που έδωσε πέρυσι και με την εμπειρία της αδιαμφισβήτητης επιτυχίας των δύο προηγούμενων ετών, .....

BASKET: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 81-83. ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ..... ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!

Ένας τρομερά διαβασμένος Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε σε μεγάλη μέρα τους Νικ Καλάθη και Αντώνη Φώτση, «έσπασε» την έδρα (και την ψυχολογία) του Ολυμπιακού, επικρατώντας 83-81 μέσα στο ΣΕΦ!

Ποιο φαβορί και ποια έδρα;

Ο Παναθηναϊκός είχε διαβάσει για… άριστα και σε συνδυασμό με την τρομερή ......

Τριφυλία: Ορίστηκαν οι τιμές εκκίνησης και οι ημερομηνίες δημοπράτησης για τις καντίνες

Κατα τη διάρκεια της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας αποφάσιστηκε ο καθορισμός των όρων πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, προς τρίτους, με σύναψη ....

Η Εράνη αξίζει και πρέπει να ξανακερδίσει την χαμένη θέση της.

Σημαντική είναι η αυριανή Γενική συνέλευση για την περαιτέρω πορεία της Εράνης αφού τα λάθη που έγιναν και οδήγησαν την ομάδα στην Α1 Τοπική την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά διορθώθηκαν, υπήρξε πολύ καΛυτερού κλίμα στην ομάδα και φέτος κατάφερε να επιστρέψει στην Α Τοπική και ταυτόχρονα να καtακτήσει το πρωτάθλημα.

Το ευτύχημα για ......

Παραδώθηκε χθές ο Βιολογικός Καθαρισμός Κοπανακίου.

Ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό έργο για τη Δημοτική Ενότητα Αετού, ο Βιολογικός Καθαρισμός Κοπανακίου έφτασε μετά από πολύχρονες και πολυάνθρωπες προσπάθειες στην ολοκλήρωσή του. Χθες, 18 Μαΐου έγινε η διοικητική παραλαβή του έργου και η παρουσίαση ολοκληρωμένου πλέον στην .....

Κυπαρισσία: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός αποκατάστασης των ζημιών στο λιμάνι.

Το λιμάνι της Κυπαρισσίας αποτελεί από τη φύση του προϋπόθεση, αλλά και μία μεγάλη δυνατότητα για την ανάπτυξη της περιοχής ,όχι μόνον του Δήμου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Κυπαρισσιακού Κόλπου .

Είναι προφανές ότι .....

Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου της Egyptair που συνετρίβη στη Μεσόγειο

Μετά το πολύωρο θρίλερ, εντοπίστηκαν λίγο πριν τις 16:00 σήμερα, Πέμπτη (19/05/2016) κομμάτια από τα συντρίμμια του αεροπλάνου της Αιγυπτιακής εταιρείας Egyptair, που είχε χαθεί τα ξημερώματα από τα ραντάρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες .....

Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Μαρινάκη-Παππά

Αν και από τον Ολυμπιακό τονίζουν ότι η συνάντηση αφορούσε θέματα του Δήμου Πειραιά, είναι βέβαιο ότι έγινε κουβέντα για τον Σταύρο Κοντονή.

Το πρωί της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Γιάννη Μώραλη πήγαν στο Μέγαρο Μαξίμου και .....

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: 2η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Καλούνται ΟΛΑ τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου να παρεβρεθούν στην 2η επαναληπτική Γεν. Συνέλευση όπου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/05/2016 και ώρα 19:00μ.μ. στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Θα γίνει γενικός ....

Συνετρίβη αεροπλάνο της Egyptair: Το αεροπλάνο κατέπεσε νότια της Καρπάθου

«Το αεροσκάφος της Egyptair συνετρίβη νότια της Καρπάθου, εντός του αιγυπτιακού εναερίου χώρου», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) πηγή της ελληνικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

«Περί τις 03.29 ώρα ....

Το τρικ με τη χρέωση του τζίρου σε φορείς που δεν έχουν… εταιρεία!

Εντός των ημερών, ίσως και απόψε, αναμένεται να αποφασιστεί το ποσοστό επιβάρυνσης της συνδρομητικής με φόρο έως και 10%, που θα προσδιορίσει την πορεία των δύο μεγάλων ανταγωνιστών. Η ρύθμιση που προωθείται για την επιβολή επιπλέον φόρου είναι ....

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα Πέμπτη στη 13:00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: