Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Ο Αλευρας και η νοσταλγία του.....πρώην

Μάλλον κάποιοι έχουν παραμείνει στο παρελθόν που στο παρόν αποκήρυξαν και πολέμησαν.Αυτή η παρατήρηση αφορά τον περιφερειακό συμβούλιο κ.Αλευρά , που εμμένει να υπογράφει τις παρατηρήσεις του με την ιδιότητα του χθες...!!!! δηλαδή του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας.

Επειδή αυτό το ......

Παναγιώτης Αλευράς: Το έργο “σημαία” και η Αρκαδική Πύλη

Την ένταξη της βελτίωσης του δρόμου Μεσσήνη – Εύα στο ΠΕΠ του ΕΣΠΑ, ανακοίνωσε στη Μεσσήνη, τον Σεπτέμβριο του 2013, κατά την άφιξη της εικόνας της Παναγίας από τη Μονή Βουλκάνου, ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης.

Τόνισε μάλιστα ότι ......

Τουριστικός Οργανισμος Πελοποννησου και ανακοινώσεις περι τουριστικής περιθωριοποίησης

Εντύπωση προξενεί ενεργεια του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννησου, ενος φορέα που ενω δεν εκπροσωπεί το σύνολο των επιχειρήσεων της Πελοποννησου διοτι π.χ η Μεσσηνια υποεκπροσωπείται καθώς και μεγάλες επιχειρήσεις της τουριστικής βιομηχανίας του Μορια, να μιλά εξ ονόματος και οσων δεν εκπροσωπεί .

Προέβη σε ανακοινωση, μιλώντας για .... την περιθωριοποιημενη τουριστικά Πελοποννησο, ενω ολοι γνωρίζουν οτι κατι τέτοιο δεν ισχύει, αντίθετα απο την πραγματικότητα που......

Μαραθούπολη: Εξαπάτησαν ηλικιωμένο και έφυγαν με λεία χιλιάδες ευρώ

Ηλικιωμένος στη Μαραθόπολη έπεσε θύμα εξαπάτησης δύο γυναικών. Με τη μέθοδο της απασχόλησης του «βούτηξαν» το χρηματικό ποσό των 5400 ευρώ από το πουκάμισο και εξαφανίστηκαν!

Το πρωί της Κυριακής.....

Δεν υπάρχουν χρήματα για το Καλό Νερό - Τσακώνα

«Τα όνειρά μας σαν τα κάρβουνα σβηστά και η ζωή μας ένα πέλαγο μπροστά. Πάμε για ύπνο, Κατερίνα, πάμε ν’ αλλάξουμε ζωή, να δούμε όνειρα από κείνα που τελειώνουν το πρωί».

Στίχοι ενός εκ των δημοφιλέστερων τραγουδιών, κάποιες δεκαετίες πριν. Δυστυχώς, ταιριάζουν ....

Δίκη δολοφονίας Αρχιμανδρίτη: Ατελείωτες οι φρικτές αποκαλύψεις στη δίκη για το φόνο του αρχιμανδρίτη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑΡΡΟΣ

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις και οι λεπτομέρειες για την κρυφή ερωτική ζωή του 54χρονου αρχιμανδρίτη Φωτίου Ζαχαρόπουλου, που το Φεβρουάριο του 2014 δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι του στη Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Χθες, στο Μεικτό .....

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΘΛΗΣΗΣ

Σαν πολίτης μιας χώρας σαν την Ελλάδα σε αυτές τις σύνθετες εποχές που ζούμε δεν θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα άλλο από ένα «πάλι καλά» που υλοποιούνται ακόμα τέτοια έργα, πάλι καλά που ασχολιόμαστε με περιοχές σαν το Κοπανάκι που έχει προσφέρει και αυτό στον αθλητισμό της Τριφυλίας, αλλά σαν πολίτης των Φιλιατρών δεν μπορώ για άλλη μια φορά να μη πω το παράπονό μου για την υπονόμευση της πόλης μας ευχαριστώντας το Filiatra News που μου δίνει αυτό το σκαλοπάτι.

Από ότι καταλάβατε στις ......

Δημοσκόπηση: Εκκωφαντική αποδοκιμασία της μετεκλογικής στάσης Σαμαρά, από το 75%!

Την αποδοκιμασία, και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο, της κοινής γνώμης, για τη στάση που έχει κρατήσει μετεκλογικά, εισπράττει ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός και μεγάλος χαμένος των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, αρνήθηκε να παραιτηθεί, και δεν ανέλαβε την ευθύνη για τη βαριά και ιστορική ήττα της Νέας .....

Δημοσκόπηση MRB: Σταθερά στο 20% η ΝΔ. Το 71,9% επιθυμεί “έντιμο συμβιβασμό” – Ποιες “κόκκινες γραμμές” βάζουν οι πολίτες στην κυβέρνηση

Σημαντικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφει δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό της εφημερίδας Real News.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 15,2 μονάδες έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει .......
.....

Το χθσεινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 9-5-2015 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Μαΐου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα