Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

EUROLEAGUE: Οριστικός αποκλεισμός από τους "8" για Ολυμπιακό.

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε εκτός έδρας την Ζαλγκίρις (66-59) και ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας.

Οι Πειραιώτες έχουν .....

EUROLEAGUE: Συνεχίζει στους "8" ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» τα πάρα πολλά λάθη του κι έχασε στην Πόλη από την Εφές με 91-86 και προκρίθηκε στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας ως τρίτος από τον όμιλό του, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει τον αγώνα της Λοκομοτίβ την Παρασκευή (8/4)

Οι «πράσινοι» είχαν ......

Ανακοίνωση - Πρόσκληση απο την Εράνη Φιλιατρών

Το Δ.Σ. της Εράνης Φιλιατρών προσκαλεί όλον τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας στον τελευταίο αγώνα της σαιζόν το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 5 το απόγευμα στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών για να πανηγυρίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την επάνοδο της ομάδας μας στην Α΄Τοπική.

Μπισκότα σοκολάτας για παιδιά που πουλάνε τα JUMBO ανακαλεί ο ΕΦΕΤ

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση μπισκότων σοκολάτας, στα οποία ανιχνεύτηκε η παρουσία συστατικού γάλακτος (καζεΐνη), χωρίς να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος.

Η καζεΐνη είναι .....

Ξεκίνησαν οι υπότιτλοι στο Viasat History του OTE TV

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου, ο υποτιτλισμός εκπομπών του καναλιού Viasat History του OTE TV. Οι υπότιτλοι εμφανίστηκαν το πρωι σε κάποιες εκπομπές του καναλιού όπως μπορείτε να δείτε και στις επισυναπτώμενες φωτογραφίες.

Η ενημέρωση που είχαμε ......

Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας: Ξεκινουν καθαρισμούς εθνικών οδών και ακολοθούν παραλίες

Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας εν όψει του Εορτασμού του Πάσχα και της Θερινής περιόδου έχει ξεκινήσει με ίδια μέσα τον καθαρισμό των Επαρχιακών και Εθνικών Οδών του οδικού δικτύου του Νομού ενώ επίκειται στο αμέσως ......

Έκτακτη ανακοίνωση από το Facebook - Δείτε τι θα μπορούμε να κάνουμε από σήμερα

To Facebook ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία ζωντανών μεταδόσεων, Live Video, θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου
Με το Live Video ....

Τέλος οι… κοπάνες για τους μαθητές – Με mail και sms θα ενημερώνονται οι γονείς για τις απουσίες

Νέο αυτοματοποιημένο σύστημα καταγραφής μελετά το υπουργείο Παιδείας
Οι μαθητές φαίνεται....

Έρχεται «τέλος» στη συνδρομητική τηλεόραση

Το τέλος που σχεδιάζει η κυβέρνηση να επιβάλλει στη συνδρομητική τηλεόραση θα ζημιώσει τις ελληνικές συνδρομητικές πλατφόρμες και θα δημιουργήσει αθέμιτο ανταγωνισμό υπέρ των αντιστοίχων του εξωτερικού, λένε στελέχη της αγοράς. Αναλυτικότερα, επισημαίνουν:

Η επιβολή τέλους .....

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ημερίδα για μεταβίβαση δικαιωμάτων και ορθής υποβολής αίησηης ενίσχυσης 2016

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης των αγροτών, με αντικείμενο τη Μεταβίβαση Δικαιωμάτων και την ορθή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2016.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί ......