Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ο καιρός του Μ. Σαββάτου 14/4/2012




Οι ευχές που μας στέλνετε



Όσες λαμπάδες φώτισαν
με Άγιο φως τη φύση
τόσες σου εύχομαι χαρές
σε όλη σου τη ζήση!


Οι ευχές που μας στέλνετε



Κάθε τέλος είναι και μια αρχή!

Κάθε σταύρωση και μια ανάσταση!

Καλή Ανάσταση .. Καλό Πάσχα!

ΚΙ.ΠΟ.Π.Ε,ΡΑΔΙΟ ΠΡΑΣΙΑ,PRASIA.COM


Οι ευχές που μας στέλνετε



Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι συνεργάτες της alarms.gr σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση! Με υγεία, χαρά, ελπίδα, αισιοδοξία και δημιουργικότητα.
Με αγάπη, σεβασμό και καλοσύνη για τον συνάνθρωπό μας και με την πίστη πως ο πόνος γεννάει τη χαρά, πως μετά τη νύχτα ξημερώνει η μέρα, πως το κάθε σκοτάδι διαλύεται από το επερχόμενο φως, πως ύστερα από την κάθε Σταύρωση, ακολουθεί η Ανάσταση…!

Βασίλειος Ντάκουρης
Γενικός Διευθυντής



Οι ευχές που μας στέλνετε




Οι ευχές που μας στέλνετε




Πασχαλινό μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά

Η ανάμνηση του μαρτυρίου του Κυρίου, που έρχεται σε όλους μας τις μέρες αυτές, όπως και η Ανάστασή του που ακολουθεί, μας δίνει την δυνατότητα να αναλογιστούμε και να εκτιμήσουμε την δύναμη της ψυχής του ανθρώπου.
Από την μία το μαρτύριο, ο Γολγοθάς, η θυσία και από την άλλη η προσδοκία, η αναμονή, η Ανάσταση !.

Μηνύματα που κάθε χρόνο προσγειώνουν αλλά και συγχρόνως απογειώνουν τον άνθρωπο.
Σήμερα τα μηνύματα αυτά ίσως περισσότερο από κάθε ...........

άλλη φορά, μπορούν να δώσουν απαντήσεις στους προβληματισμούς, τις αγωνίες αλλά και τις θυσίες του δοκιμαζόμενου λαού μας.
Ο άνθρωπός, η ανθρώπινη αξία και η ευημερία του συνόλου, πρέπει να είναι η πυξίδα και ο στόχος όλων. Το κοινό συμφέρον πρέπει να υπερισχύσει του ατομικού και όλοι μαζί να πορευτούμε υπηρετώντας το σύνολο, έχοντας έτσι την δική μας συμμετοχή στην πορεία της ανάπτυξης, της εξέλιξης και της ευημερίας.

Εύχομαι σε όλους τους Μεσσήνιους , αλλά και στους επισκέπτες του τόπου μας, η Ανάσταση του Κυρίου να σημάνει ουσιαστική Ανάσταση για τον καθ’ ένα ατομικά, με υγεία, αγάπη και ελπίδα.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Επιτέλους!!!! Γρήγορο internet και στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών.

Γρήγορο ADSL internet σε ταχύτητες 2Mbps και 24Mbps διαθέτει από χθες το απόγευμα το Κέντρο της Αγίας Κυριακής Φιλιατρών. Και δεν είναι μόνο η περιοχή της Αγίας Κυριακής που διαθέτει πλέον γρήγορο internet.
Είναι και όλες οι γύρω περιοχές που τα τηλέφωνα τους ξεκινάνε από 2761 0 93 ΧΧΧ όπως για παράδειγμα Γιόλακα, Λαγκούβαρδος, Μυρίτοβα, κλπ κλπ και φυσικά ανήκουν στον ΟΤΕ.

Μετα από ένα περίπου χρόνο όπου οι τεχνικοί του ..........

ΟΤΕ είχαν στήσει τον εξοπλισμό στο κέντρο της Αγίας Κυριακής (2761 0 93ΧΧΧ) και μετά από το τόσο μεγάλο διάστημα όπου ήταν ανενεργό, χθές Μεγάλη Τετάρτη ενεργοποιήθηκε κανονικά και έτσι πλέον και οι κάτοικοι του παραθαλάσσιου προαστίου και των γύρω περιοχών της Αγίας Κυριακής Φιλιατρών, μπορούν να σερφάρουν στο internet με γρήγορες ταχύτητες.

Μπορείτε να δείτε αν υπάρχει διαθεσιμότητα για το τηλέφωνο σας πατώντας εδώ.

Από εμάς καλορίζικο σε όσους ήδη το έβαλαν και το χρησιμοποιούν.

Οι ευχές που μας στέλνετε




Δήλωση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, για τα ζητήματα της διαφάνειας και της λειτουργίας του πολιτικού συστήματος

Πρέπει να καταργηθεί ο απαράδεκτος νόμος περί ευθύνης Υπουργών.
Ο έλεγχος των πράξεων των πολιτικών προσώπων πρέπει να γίνεται από τη Δικαιοσύνη χωρίς την οποιαδήποτε ανάμειξη της Βουλής. Το κέλυφος της ατιμωρησίας των πολιτικών πρέπει να σπάσει.

Ανεύρεση όσων διαχειρίστηκαν παρανόμως και προς ίδιον όφελος δημόσιο χρήμα, χρηματική αποζημίωση του δημοσίου – επιστροφή χρημάτων και ποινικές διώξεις.

Έλεγχος και φορολόγηση μεγάλων περιουσιών που .........

αποκτήθηκαν από πολιτικά πρόσωπα τα τελευταία είκοσι (20) έτη: Αναδρομικός έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων που απέκτησαν όσοι διετέλεσαν βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί, γενικοί γραμματείς και σύμβουλοι υπουργείων, διοικητές, διευθύνοντες σύμβουλοι και διαχειριστές Οργανισμών δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς αυτών α΄ βαθμού, από το έτος 1981 μέχρι σήμερα, και φορολόγηση της αξίας των περιουσιακών στοιχείων, εφόσον δεν δικαιολογείται η απόκτησή τους.

Έλεγχος και φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων που απέκτησαν διαχειριστές δημοσίου χρήματος και μέλη επιτροπών ανάθεσης δημοσίων έργων ή προμηθειών τα τελευταία είκοσι (20) έτη, εφόσον η προέλευσή τους δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.

Αποζημίωση του Δημοσίου από πολιτικά και λοιπά πρόσωπα που απέκτησαν παράνομα και με αθέμιτες πράξεις (μίζες, λαδώματα, προμήθειες κλπ) περιουσιακά στοιχεία τα τελευταία είκοσι (20) έτη και δήμευση αυτών.

Ανεύρεση όσων έχουν φοροδιαφύγει και φορολόγησή τους για παρελθούσες χρήσεις ανεξαρτήτως αν αυτές θεωρούνται φορολογικά κλεισμένες.

Οι ευχές που μας στέλνετε




Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας 12-4-2012




Η Συνέντευξη Τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη




Οι ευχές που μας στέλνετε.





Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Απριλίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.