Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Αγριεύει ο καιρός στη δυτική Ελλάδα

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ, καθώς από το απόγευμα έως και το Σάββατο θα εκδηλώνονται στη δυτική Ελλάδα κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Ειδικότερα, αύριο Τρίτη, εκτός από τη ........

δυτική Ελλάδα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Τη νύχτα στη βόρεια Ελλάδα τα φαινόμενα θα ασθενήσουν.

Αντ. Σαμαράς: Πρόχειρη διοικητική αναδιάρθρωση ο Καλλικράτης

«Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την πολιτική του μνημονίου που εφαρμόζει αλλά και με τον "Καλλικράτη" έχει προδιαγράψει για εσάς όλους μια πολύ δύσκολη διαδρομή», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, απευθυνόμενος στους νεοεκλεγέντες δημάρχους που στήριξε η ΝΔ.

Σε συνάντηση που είχε μαζί τους, ο πρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι τα επόμενα χρόνια θα περάσουν «μέσα από συμπληγάδες, γιατί ο "Καλλικράτης" είναι μια διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας που έγινε με πολύ πρόχειρο και ανεύθυνο τρόπο και δεν εξασφάλισε ούτε τους απαραίτητους πόρους, που χρειάζονται για τις απαραίτητες δομές».

«Σας καλώ, λοιπόν, να φέρετε σε ..........

πέρας αυτή την πολύ δύσκολη αποστολή σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σας υπογραμμίζω ότι πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή μεταξύ των άλλων και στα θέματα κοινωνικής προστασίας των συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται από την ανέχεια, τις οικονομικές δυσκολίες, την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό», τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Εκτός από τα θέματα κοινωνικής προστασίας, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τους δημάρχους να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και στα θέματα περιβάλλοντος, αλλά και σε θέματα ασφάλειας του πολίτη. Ζήτησε ακόμη συναντήσεις όπως η σημερινή να επιλαμβάνονται τακτικά, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία.

«Εσείς είστε πολύ κοντά στην τοπική κοινωνία και θέλω τα ερεθίσματα που παίρνετε από την καθημερινότητα των πολιτών να κυριαρχούν σε αυτές τις συναντήσεις μας», πρόσθεσε.

Την Τετάρτη στις 14:30 μετά το μεσημέρι ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τους εκλεγμένους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες, που στηρίχθηκαν από την ΝΔ, ενώ άμεσα θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις και με τους υποψηφίους του κόμματος που δεν εξελέγησαν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εκδήλωση "Υπερχρεωμένα νοικοκυριά και διαχείρηση τραπεζικών προϊόντων στο Βορρέειον πνευματικό κέντρο.

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010, στις 11.00 π.μ., στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο στα Φιλιατρά θα γίνει συζήτηση – ενημέρωση με θέμα:

Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά (Ν. 3869/2010) και Διαχείριση Τραπεζικών Προϊόντων.

Η ενημέρωση θα γίνει από την κ. Καλαποθαράκου Παναγιώτα, Δικηγόρο – Αντιπρόεδρο της Ε.Π.ΠΟΙ.ΖΩ. (ΈΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ) στα πλαίσια των ενημερωτικών συζητήσεων που πραγματοποιεί η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. και προκειμένου να ενημερωθούν τα νοικοκυριά για τη δυνατότητα αξιοποίησης του Ν 3869/2010 για τη ρύθμιση των χρεών.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται από ........

τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ σε συνεργασία με την Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβεβαιώσεις Ε.Χριστοφιλοπούλου για την πληρωμή των αναπληρωτών ΕΣΠΑ

Συνάντηση με το προεδρείο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ΔΟΕ είχαν τη Δευτέρα για το θέμα των αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ, η υφυπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Βασίλης Κουλαϊδής και ο ειδικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης.

Κατά τη συζήτηση η υφυπουργός αναγνώρισε ότι έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στην καταβολή των πληρωμών για τους αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ.
Τόνισε ότι είναι ζήτημα απόλυτης .........

προτεραιότητας να λυθούν τα επιμέρους γραφειοκρατικά κωλύματα, ώστε να πληρωθούν άμεσα όλοι.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε πως οι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ έχουν ίσα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, καθώς και μοριοδότηση προϋπηρεσίας με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους.

«Δεσμευόμαστε», είπε η υφυπουργός, «ότι αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για το υπουργείο Παιδείας η εξασφάλιση των προϋποθέσεων για την πληρωμή των αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ». «Είμαστε», πρόσθεσε, στη διάθεση των εκπαιδευτικών για κάθε νομική διευκρίνιση, ώστε να είναι ξεκάθαρο και να αποσαφηνιστεί ότι πρόκειται για αναπληρωτές με ίδιους όρους και προϋποθέσεις με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους».

Όπως εξάλλου επεσήμανε η κ. Χριστοφιλοπούλου, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, κατά τις οποίες παρατηρούνταν τετράμηνες και πεντάμηνες καθυστερήσεις στην πληρωμή των εκπαιδευτικών που προσλαμβάνονταν ως αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ για τη δεύτερη ξένη γλώσσα στις Ε' και ΣΤ' τάξεις του δημοτικού, φέτος καταβάλλεται κάθε προσπάθεια, ώστε να αποφευχθεί η όποια καθυστέρηση πληρωμής όλων των αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Ντόρα για το νέο της κόμμα

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια συναντάται αυτήν την ώρα η Ντόρα Μπακογιάννη, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματός της, «Δημοκρατική Συμμαχία».

Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί για τις 14:00 κατόπιν αιτήματος της ίδιας της κ.Μπακογιάννη προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το νέο της κόμμα και να συζητήσει μαζί του για τα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα της επικαιρότητας.

Η ιδρυτική διακήρυξη της «Δημοκρατικής ...........

Συμμαχίας» παρουσιάστηκε την Κυριακή σε ειδική εκδήλωση στο θέατρο Μπάτμιντον ενώπιον περίπου 5.000 πολιτών. Σύμβολο του κόμματος είναι ένα δένδρο ελιάς σε μπλε και πορτοκαλί φόντο.

Το ιδρυτικό συνέδριο του «ανεξάρτητου συμμετοχικού δημοκρατικού κινήματος», όπως η ίδια το περιέγραψε, θα γίνει έως τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο νέος πολιτικός φορέας δηλώνει ανοικτός στη συνεννόηση και πιστεύει «στη συνεργασία και τη διαμόρφωση κοινών τόπων με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις». Το πολιτικό του στίγμα, όπως δήλωσε η κ.Μπακογιάννη, τοποθετείται στο Κέντρο.

Η Ντ.Μπακογιάννη θα δώσει σήμερα το βράδυ την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη, μετά την ίδρυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας, στις 23:30 στο MEGA και τον Δημοσιογράφο κ. Πρετεντέρη.

Τα καρτούν «κατέλαβαν» το Facebook

Εκατοντάδες χρήστες αντικατέστησαν τη φωτογραφία τους με ήρωες κόμικς

Με εικόνες από κινούμενα σχέδια, αντί για φωτογραφίες ανθρώπων, γέμισαν εκατοντάδες προφίλ στο Facebook την τελευταία εβδομάδα.

Η «κινητοποίηση» των Ελλήνων χρηστών ήταν μαζική.
Το μήνυμα που κυκλοφόρησε στο ........

δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στις αρχές του μήνα, έγραφε: «Από 15 έως 20 Νοεμβρίου ας αλλάξουμε όλοι τις φωτογραφίες των προφίλ μας, αντικαθιστώντας τις με κάποια φωτογραφία ήρωα των παιδικών μας χρόνων. Σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να μην υπάρχει ανθρώπινη φωτογραφία για λίγες ημέρες στο Facebook».

Μπορεί ο στόχος να μην επετεύχθη πλήρως, ωστόσο το Facebook πλημμύρισε από εικόνες του Ντόναλντ, του Μίκυ, του Τομ και του Τζέρρυ, του Σπάιντερμαν και άλλων δημοφιλών καρτούν.

Δεν έλειψαν και οι κινηματογραφικοί ήρωες του Τιμ Μπάρτον, αλλά ούτε και ο Καραγκιόζης.

Κανείς δεν γνωρίζει από ποιον και με ποια αφορμή ξεκίνησε αυτή η κίνηση. Ένα από τα συμπεράσματα που εξήχθη, πάντως, είναι ότι οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στο Ίντερνετ μπορούν να λειτουργήσουν ως μέσο εξαιρετικά ταχείας διάδοσης ενός μηνύματος, κάτι που έχει αποδειχθεί και με πιο «σοβαρά» ζητήματα, όπως ο΄συντονισμός εκδηλώσεων διαμαρτυρίας.

Αυτή ειναι η κάρτα του πολίτη

Οι νέες ταυτότητες είναι γεγονός και αναμένεται να προκαλέσουν νέο γύρο έντονης αντιπαράθεσης καθώς για το ηλεκτρονικό φακέλωμα και τα προσωπικά δεδομένα, θεωρούνται αιτία πολέμου αφού τα στοιχεία που θα καταγραφόνται στα νέα δελτία είναι προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά, με το δικό τους ατομικό αριθμό (PIN) για τον κάθε Ελληνα πολίτη ξεχωριστά.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και το Υπουργείο Εσωτερικών, έπειτα από μελέτη που έγινε μεταξύ πολλών υπουργείων και γενικών γραμματέων, οι νέες ταυτότητες, που θα αποκαλούνται πλέον «Κάρτα του Πολίτη», θα τυπωθούν εντός του 2011 και μέχρι τα Χριστούγεννα θα πρέπει να προμηθευτούν όλοι οι Ελληνες πολίτες.
Η δαπάνη… της νέας ταυτότητας για τα ......

11 εκατομμύρια Ελλήνων που, σημειωτέων, θα προβλέπεται από τη γέννηση ενός πολίτη στη χώρα μας και θα αλλάζει κάθε 5 χρόνια, θα είναι από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και αν αυτό δεν γίνει δυνατό τότε από εθνικούς πόρους με επιβάρυνση μέρους της δαπάνης στους κατόχους των καρτών.

Συναλλαγές παντός είδους

Η κάρτα του πολίτη θα εξυπηρετεί ψηφιακές υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης με έμφαση στην ψηφιακή αυθεντικοποίηση των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες. Θα…… αποτελεί μεταξύ άλλων ταξιδιωτικό έγγραφο εντός της ζώνης Σένγκεν, θα περιέχει απαιτούμενα τεχνικά στοιχεία ώστε να λειτουργεί ως ψηφιακό διαβατήριο, να μπορεί ο πολίτης να αξιοποιήσει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα ακόμη και σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης, οικονομικής και περιουσιακής κατάστασης, αγροτικής παραγωγής και μακροπρόθεσμα να εξυπηρετείται μέσω ΑΤΜ στις τραπεζικές του συναλλαγές. Ιδίως στην περίπτωση των υγειονομικών στοιχείων, προβλέπεται με την προσθήκη μιικροεπεξεργαστή η κάρτα να χρησιμοποιείται για νοσηλεία και συνταγογραφήσεις. Η συλλογή στοιχείων για την κάρτα πολίτη θα γίνεται από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω των ΚΕΠ.

Εκτός από την ταυτοποίηση των προσώπων, η κάρτα θα συνδεθεί και με άλλες δράσεις ηλεκτρονικής διακυβέρνησης όπως δημοτολόγιο, ταυτότητες, ΑΜΚΑ και το Υπουργείο Οικονομικών, για ευνόητους λόγους. Και επειδή τα μητρώα αυτά δεν είναι συμβατά μεταξύ τους και περιέχουν διάσπαρτες πληροφορίες, θα τροποποιηθούν και ο πολίτης θα έχει στην κατοχή του ένα αριθμό «PIN» ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε όλα τα υπόλοιπα μητρώα που χρησιμοποιούν στο δημόσιο. Σύμφωνα με τις μελέτες, δεν παραβλέπεται το γεγονός ότι ενδεχομένως να υπάρξουν κοινωνικές αντιδράσεις στην παρουσίαση ενός μοναδικού αριθμού, ο οποίος θα προσδιορίζει την ταυτότητα του ατόμου (666 ηλεκτρονικό φακέλωμα κτλ.).

Κρυπτογραφημένα στοιχεία

Πάνω στην κάρτα θα αναγράφονται όλες οι πληροφορίες για τη φυσική ταυτοποίηση του ατόμου, κάτι που ωστόσο δεν εξασφαλίζει το ανώτερο επίπεδο ασφαλείας και γι’ αυτό προβλέπεται η ψηφιακή αυθεντικοποίηση και η παραγωγή ψηφιακής υπογραφής του πολίτη. Γι’ αυτό το λόγο η χρήση κωδικού θεωρείται επιβεβλημένη καθώς διαφορετικά τίθεται θέμα προστασίας της ιδιωτικότητας του πολίτη, αφού η κάρτα θα συνδέει το άτομο με συγκεκριμένα αρχεία και πληροφορίες στις οποίες μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση εάν την κλέψει ή ο κάτοχός της τη χάσει.

Η νέα κάρτα του πολίτη θα αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα ταξιδιωτικά και όχι μόνο έγγραφα και θα περιέχονται εντός της δεδομένα που θα συνδέουν τον πολίτη με θέματα αστικής-δημοτικής κατάστασής του (Α.Δ), οικονομικά θέματά του (ΑΦΜ) και ασφαλιστικά του θέματα (ΑΜΚΑ), εκτός βέβαια της φυσικής του ταυτοποίησης (ΑΔΤ) και γι’ αυτό αναφέρεται πως η προμήθεια της κάρτας θα πρέπει να γίνεται από την ώρα της γέννησης και θα αλλάζει κάθε πέντε χρόνια μέχρι την ηλικία των 12 ετών.

Για να γίνουν όλα αυτά μέχρι το φθινόπωρο του 2011, απαιτείται σε 24ωρη βάση να λειτουργεί η διεύθυνση διαβατηρίων της ελληνικής αστυνομίας και η αναβάθμιση του κεντρικού ηλεκτρονικού υπολογιστικού συστήματος από 32 bit σε 64 bti με κόστος περίπου 100 χιλιάδες ευρώ.

Το “DNA” της κάρτας μέλους

Θα είναι από πολυανθρακικό πλαστικό μεγέθους ID-1 και θα φέρει μικροεπεξεργαστή επαγωγής και έναν μικροεπεξεργαστή επαφής που θα ισχύουν για δέκα έτη με ένα ή δύο chip. Η κάρτα δεν θα αντιδρά στις υπεριώδεις ακτίνες, θα ανθίσταται στην παραποίηση με σάρωση, εκτύπωση ή αντιγραφή και το σχέδιό της θα συντίθεται από βασικά χρώματα. Μεταβλητά οπτικά στοιχεία για την επαρκή παροχή προστασίας, για τη μη αλλοίωση της φωτογραφίας, αλλά και ειδικά ολογραφήματα.
Στην εμπρόσθια όψη, θα αναγράφονται όλα τα στοιχεία του κατόχου: το όνομα του κράτους και την ένδειξη δελτίο ταυτότητας, σύμβολο του iCAO για ταξιδιωτικό έγγραφο, επώνυμο με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες, όνομα, φύλο, ιθαγένεια με τον τριψήφιο κωδικό της χώρας μας GRC, ημ. γέννησης, αριθμός ταυτότητας, ημερομηνία λήξης, υπογραφή και φωτογραφία κατόχου. Στην πίσω όψη, θα αναγράφονται τα προαιρετικά στοιχεία του κατόχου: τόπος γέννησης, με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες, ημ. έκδοσης, ομάδα αίματος, αριθμός δημοτολογίου και δήμος πολιτογράφησης, ΑΦΜ, και ΑΜΚΑ.

newpost.gr

Β' Τοπική 1ος Ομιλος. Τα αποτελέσματα της 7ης Αγωνιστικής

Δώριο

Παναθηναϊκός Καλαμ.

1 - 1

Καλό Νερό

Πάμισος Αριος

2 - 0

Πανθουριακός

Νίκη Πλάτης

0 - 2

Αστέρας Αρφαρών

Αστέρας Βαλύρας

3 - 0

Πλατύ

Μικρομάνη

2 - 4

Άμφεια

Διαβολίτσι

0 - 7

Ηρακλής Κυπαρισσίας

Μάνεσι

0 - 1



Τα αποτελέσματα της 7ης Αγωνιστικής


1

Αστέρας Αρφαρών

21

2

Δώριο

19

3

ΠΑΟ Καλαμάτας

14

4

Αστέρας Βαλύρας

13

5

Διαβολίτσι

12

6

Μικρομάνη

12

7

Νίκη Πλάτης

9

8

Ηρακλής Κυπαρισσίας

7

9

Πανθουριακός

7

10

ΠΑΟ καλού Νερού

7

11

Μάνεσι

7

12

Άμφεια

4

13

Παλτύ

3

14

Πάμισος Αριος

0



Το σωματείο 'ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ' έχει -2 βαθμούς.
Το σωματείο 'ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ' έχει -6 βαθμούς.

Κάπνισμα με παιδί στο αυτοκίνητο: 1.500 ευρώ

Ακριβά θα πληρώνουν το τσιγάρο τους όσοι οδηγοί καπνίζουν όταν έχουν στο αυτοκίνητο παιδί κάτω των 12 ετών. Η τροπολογία, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, προβλέπει πρόστιμο 1.500 ευρώ και αφαίρεση της άδειας οδήγησης για έναν μήνα!

Η προστασία των ανηλίκων από τον ..........

καπνό, ωστόσο, δεν αναιρεί τα σχέδια του υπουργείου Υγείας για ελαστικοποίηση των αντικαπνιστικών μέτρων μετά το «αντάρτικο» των ιδιοκτητών υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, οι αρμόδιοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να επιτρέψουν και πάλι τα τασάκια στα τραπέζια σε μπαρ και καφετέριες κάτω των 70 τ.μ., ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα της Ολλανδίας. Στην περίπτωση αυτή, προϋπόθεση θα είναι η αυτοαπασχόληση, που διασφαλίζει πως δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι οι οποίοι θα αναγκάζονται να εισπνέουν τον καπνό των πελατών.

Μάλιστα, πιθανό είναι να καθιερωθεί «ωράριο» στο κάπνισμα- δηλαδή, να επιτρέπεται το τσιγάρο σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και καφετέριες μετά τις εννιά η ώρα το βράδυ. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, αυστηρή θα είναι η «πόρτα» στα καταστήματα για καπνίζοντες, αφού δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε ανηλίκους.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, το υπουργείο Υγείας εξαιρεί την επιστροφή του τσιγάρου στα εστιατόρια, όπου συχνάζουν οικογένειες με μικρά παιδιά. Στο μεταξύ, 1.500 ευρώ θα είναι το πρόστιμο όχι μόνο για τους οδηγούς αλλά και για τους επιβαίνοντες που καπνίζουν μπροστά σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Μάλιστα, το πρόστιμο θα διπλασιάζεται εάν αυτός που καπνίζει οδηγεί αυτοκίνητο δημοσίας χρήσης. Σε ό,τι αφορά την αφαίρεση της άδειας οδήγησης για έναν μήνα, στη σχετική τροπολογία διευκρινίζεται πως η ποινή θα ισχύει ακόμη και στην περίπτωση που δεν διαπράττει ο οδηγός την παράβαση, αλλά «πρόσωπο που επιβαίνει στο αυτοκίνητο».

Σημειώνεται πως η διαπίστωση της παράβασης και η επιβολή των προστίμων θα γίνεται από την Αστυνομία.

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 22 Νοεμβρίου έως και 28 Νοεμβρίου εφημερεύει το φαρμακείο:

Χριστόφορος Ψιλόπουλος

Tηλ: 2761 - 0 - 32940
Κιν. 694 - 57 92 394


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγει την άλλη Δευτέρα στις 07:59 το πρωί. Στις 08:00 ξεκινάει η επόμενη εφημερία.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ας Νοεμβρίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.