Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης καιρού σε όλη την χώρα

Κακοκαιρία αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (30-01-2015) έως και τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (01-02-2015), με κύρια χαρακτηριστικά:

Τα 17 ανέγγιχτα προνόμια των βουλευτών

Κάθε βουλευτής στοιχίζει περίπου 20.000 ευρώ τον μήνα στα δημόσια ταμεία. Οι μηνιαίες ακαθάριστες απολαβές κάθε βουλευτή ανέρχονται από 7.670 ευρώ μέχρι 8.198,79 ευρώ.

Επίδομα οργάνωσης γραφείου.
Ανάλογα με την εκλογική .....

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΣ 750.000 ΕΥΡΩ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Πωλητήριο βάζει η κυβέρνηση στα υπουργικά αυτοκίνητα, με απόφαση του Γιώργου Κατρούγκαλου.
Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ο ίδιος διαθέτει ένα συλλεκτικό κάμπριο MG, για το οποίο, παρά τα προβλήματα που παρουσιάζει λόγω παλαιότητας, δηλώνει υπερήφανος.
Λέει μάλιστα ότι .....

“Αι ειδοί του Μαρτίου” και η έδρα της Μεσσηνίας

Απαντά σήμερα η Συγγρού για την έδρα στη Μεσσηνία
Συλλογή υπογραφών για αλλαγή απόφασης από Α. Σαμαρά και κίνηση για επιστροφή Κ. Καραμανλή

Αίσθηση προκαλούν σε πανελλήνιο επίπεδο τα όσα συμβαίνουν στη Μεσσηνία με τη μοναδική έδρα της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις παρεμβάσεις για το θέμα του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και του τέως βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλου.
Μάλιστα, αθηναϊκές εφημερίδες και ενημερωτικές ιστοσελίδες συνδέουν .....

Ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

τα καταστήματα θα είναι 

ανοιχτά προαιρετικάκα.


Ο Λαφαζάνης ανοίγει το θέμα μείωσης τιμολογίων της ΔΕΗ

Ο υπουργός Ανασυγκρότησης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος αυτή την ώρα συναντάται με τους προέδρους της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λαφαζάνης θα ζητήσει τη διακοπή των διαδικασιών τόσο για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ όσο και για τη σύσταση της «Μικρής ΔΕΗ». Ήδη στελέχη του υπουργείου προχωρούν στην προετοιμασία του νομοσχεδίου για την άρση του σχετικού νόμου.

Παράλληλα ο κ. Λαφαζάνης θα ανοίξει σήμερα και το θέμα των τιμολογίων,.....

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τετάρτη 04 Φεβουαρίου και ώρα 18:00 το Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: ....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 29-1-2015 ]

Ευχαριστήριο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας ευχαριστεί τους χιλιάδες φίλους και φίλες που μας εμπιστεύτηκαν τη ψήφος τους και κατάφεραν να δώσουν στην Ελλάδα τη χαρά της ελπίδας και, ειδικότερα, στην Μεσσηνία πρωταγωνιστικό ρόλο, με την εκλογή 4 βουλευτών της ριζοσπαστικής Αριστεράς, για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου μας.

Η εκλογική επιρροή ....

Φιλιατρά: 9 και 10 Φεβρουαρίου οι εορτασμοί για τον Αγιο Χαράλαμπο

Στο Δήμο Τριφυλίας για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης των Φιλιατρών Αγίου Χαραλάμπους, θα πραγματοποιηθούν διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις στις 9 και 10 Φεβρουαρίου.

Τις εκδηλώσεις θα τιμήσουν με την παρουσία τους προσκεκλημένοι του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομου οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Ιερισσού Αρδαμερίου & Αγίου Όρους κ.κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ και Μαρωνίας & Κομοτηνής κ.κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ.

Από το Δήμο Τριφυλίας .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 30ης Ιανουαρίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα