Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ» ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ – Ο ΑΔΩΝΙΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο, από περιφερειακό μέσο ενημέρωσης, όπου ιδίοις όμασι μπορείτε να δείτε αλλά και να ακούσετε, ακριβώς το προηγούμενο βράδυ, παραμονή των εσωκομματικών εκλογών, ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, παρευρισκόμενος σε ταβέρνα στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, ......

A1 Τοπική Μεσσηνίας: Αποτελέσματα - Βαθμολογία 9ης Αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκαν πρίν λίγη ώρα όλοι οι αγώνες του Σαββατοκύριακου για την Α1 Τοπική κατηγορία της Μεσσηνίας.
Πολύτιμο τρίποντο πρόσθεσε στο καλάθι της η Εράνη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Χανδριναϊκό αυτή την φορά.
Η Εράνη συνεχίζει να είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α1 τοπικής Μεσσηνίας, απέχοντας 3 βαθμούς από την δεύτερο Ακρίτα Κορώνης

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 9ης Αγωνιστικής είναι:

Πως παράγεται το γνήσιο Extra παρθένο ελαιόλαδο της Μεσσηνίας. [ VIDEO ]

Το ελαιόλαδο είναι βασικό στοιχείο της μεσογειακής διατροφής και θεωρείται προϊόν υγιεινής διατροφής λόγω της περιεκτικότητάς του σε μονοακόρεστα λιπαρά. Είναι το έλαιο των καρπών της ελιάς.

Εξάγεται με έκθλιψη .....

Βάλτα Γαργαλιάνων: Πολυ καλοί οι οιωνοί για το ελαιόλαδο Στα 3,10 η τιμή του

Πολύ καλή χαρακτηρίζουν την φετινή χρονιά στο Ελαιόλαδο στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βάλτας Γαργαλιάνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News η τιμή που πουλάει λάδι ο συνεταιρισμός είναι στα 3,10 για όσους επιλέγουν το εργοστάσιο τους για έκθλιψη ελαιοκάρπου.
Τιμή που θα καταβληθεί προσπάθεια να ισχύσει η τιμή και για την επόμενη τουλάχιστον εβδομάδα καθώς έχουν ήδη συμφωνηθεί ποσότητες με αυτήν την τιμή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του συνεταιρισμού καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να έχουν την καλύτερη δυνατή τιμή για τον παράγωγό.

Συντριπτική υπεροχή του Μεϊμαράκη, στις κάλπες, παρά τη δολιοφθορά

Πρώτος με μεγάλη διαφορά που φτάνει το 68% είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τις εσωκομματικές εκλογές, στα εκλογικά τμήματα στα οποία διεξήχθη η εκλογική διαδικασία με πρωτοβουλία των τοπικών εκλογικών κέντρων και φυσικά μέχρι τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση αναβολή της.

Είναι λοιπόν σαφές ποιος είχε το μεγάλο προβάδισμα. Ποιον .....

Εκλογές ΝΔ: Μία ικανή παράγκα και μία ανίκανη εταιρία - Όλη η αλήθεια για το οργανωμένο φιάσκο

Πριν ένα μήνα, όταν ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μπήκε στην ΚΕΦΕ μαινόμενος γιατί μυρίστηκε ότι οι εγκάθετοι του συστήματος Σαμαρά-Παπαμιμίκου-Τζιτζικώστα πήγαιναν να στήσουν το παιχνίδι και κατήγγειλε την “παράγκα” της Συγγρού, κάποιοι έπεσαν να τον “φάνε” λέγοντας ότι δεν έπρεπε να κάνει φασαρία.

Τώρα ένα μήνα μετά δικαιώνεται. Και δικαιώνεται γιατί είχε δίκιο.

Η περίφημη αυτή επιτροπή ΚΕΦΕ που θα... διοργάνωνε με απόλυτη .......

Ο Σάκης Ιωαννίδης “εκτέλεσε” τον Παπαμιμίκο για το φιάσκο. “Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο”

Τις ευθύνες του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και προέδρου της ΚΕΦΕ που είχε την αρμοδιότητα για τη διεξαγωγή των εκλογών, Ανδρέα Παπαμιμίκο, έδειξε ο Σάκης Ιωαννίδης.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ήταν μέλος της ΚΕΦΕ και είχε εγκαίρως διατυπώσει τις ενστάσεις του, που έχουν καταγραφεί στα πρακτικά των συνεδριάσεων, κρατώντας αποστάσεις από τις αποφάσεις του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook λοιπόν, ο Σάκης Ιωαννίδης τόνισε τα εξής:......

Ανέκδοτο απο τον G.G.Κώστα: "Να παραιτηθεί τώρα ο Μεϊμαράκης"

Την άμεση παραίτηση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ζήτησε σήμερα, Κυριακή (22/11/2015) από τη Θεσσαλονίκη ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη πρόεδρου του κόμματος.

Μάλιστα, χαρακτήρισε .....

ΕΠΙΣΗΜΟ. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΝΔ.

Σε φιάσκο οδηγήθηκαν λόγω τεχνικών προβλημάτων οι εκλογές της ΝΔ. Οι κάλπες δεν άνοιξαν την προγραμματισμένη ώρα, καθώς δεν λειτουργούσε το ηλεκτρονικό σύστημα.

Στη συνέχεια έγιναν προσπάθειες για να “σωθεί” η διαδικασία, ωστόσο, τα .....

Παραιτήσεις των υπευθύνων της ΚΕΦΕ (Παπαμιμίκου) ζήτησε ο Κουμουτσάκος

Την παραίτηση των υπευθύνων της ΚΕΦΕ που ευθύνονται για το σημερινό φιάσκο με την εκλογική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία, ζήτησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, φωτογραφίζοντας τον Ανδρέα Παπαμιμίκο.

“Προστατεύστε την .....

ΝΔ: Πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα. Δεν έχουν ανοίξει οι κάλπες

Δεν έχουν ανοίξει ακόμα οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, εξαιτίας προβλήματος στο ηλεκτρονικό σύστημα. Η ψηφοφορία θα ξεκινούσε κανονικά στις 7 μ.μ.

Οι κάλπες θα άνοιγαν κανονικά στις 7 π.μ., ωστόσο εξαιτίας τεχνικού προβλήματος στο ηλεκτρονικό σύστημα ακόμη δεν έχουν ανοίξει.

Προ; το παρόν όλα ....