Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Άλλη η χάρη του «φυσικού» και άλλη της…σιλικόνης!

Του Γιώργου Πιπερόπουλου

Δεν είναι πρόθεσή μου να «προκαλέσω» με την σημερινή ανάρτηση αλλά κρίνω ότι η επικαιρότητα το απαιτεί. Και εξηγώ τι ακριβώς εννοώ…
Έγραφα τις προάλλες στο άρθρο μου με τον τίτλο ποιός πληρώνει το «εμφύτευμα» για το πρόβλημα που προέκυψε όταν εντοπίσθηκαν προβλήματα ρήξης σε εμφυτεύματα σιλικόνης για γυναικεία στήθη που παρήγαγε η γαλλική εταιρία PIP η λειτουργία της οποίας σταμάτησε με απόφαση των Γαλλικών αρχών καθώς αποκαλύφθηκε ότι η σιλικόνη των εμφυτευμάτων στήθους προοριζόταν για βιομηχανική και όχι ιατρική χρήση!..

Επιστρέφω σήμερα στο θέμα των «εμφυτευμάτων»............

στήθους καθώς την αφορμή μου έδωσε η κ Γεωργία Σάλπα, κατά το ήμισυ συμπατριώτισσά μας, που συμμετέχει στο αγγλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «celebrity big brother» το οποίο ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 στο αγγλικό "κανάλι 5".

Η κ Georgia Salpa γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάη του 1985 από Έλληνα πατέρα και Ιρλανδή μητέρα και από την ηλικία των 4 ετών ζει στην Ιρλανδία όπου τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μια επιτυχημένη καριέρα ως glamour model.
Από την περασμένη Πέμπτη, η Γεωργία έχει προκαλέσει κιόλας πολλά σχόλια και συζητήσεις στις στήλες τηλεοπτικού κουτσομπολιού στα Άγγλο-Ιρλανδικά ΜΜΕ επιμένοντας ότι τα στήθη της ΔΕΝ περιέχουν εμφυτεύματα σιλικόνης και είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικά της, δηλαδή αυτά που της χάρισε η φύση…Όταν έδειξαν ότι αμφιβάλλουν για την αυθεντικότητα του στήθους της οι άλλες κοπέλλες που συμμετέχουν στην εκπομπή, η Γεωργία τις κάλεσε να τα...ψηλαφίσουν! (Την πράξη της ψηλάφισης ΔΕΝ την έδειξε στο κοινό το "κανάλι 5...")

Παραθέτω μια μόνο φωτογραφία από την ιστοσελίδα της κ Georgia Salpa και σας αφήνω να κρίνετε εάν τα επιχειρήματα της…ευσταθούν! Πολλά περισσότερα "πειστήρια" κυκλοφορούν στο διαδίκτυο...

Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για το σήμα τελών κυκλοφορίας

Λήγει την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου η προθεσμία Πληρωμής για την απόκτηση του σήματος τελών Κυκλοφορίας για το 2012.
Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας τα ειδικά σήματα θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε ΜΟΝΟ από τις εφορίες σε κανονική τιμή.
Μετα την λήξη της προθεσμίας, τα σήματα τελών κυκλοφορίας θα κοστίζουν τα διπλά χρήματα.

Πάντως, αναγνώστης του Φιλιατρά News, μας ενημέρωσε..........

ότι στην εφορία της Κυπαρισσίας ζητάνε την άδεια κυκλοφορίας των οχημάτων. Για καλό και για κακό πάντως πάρτε μαζί σας και το ειδοποιητήριο και την άδεια Κυκλοφορίας.

Δεν θα υπάρξει περαιτέρω αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, δηλώνει ο Παπακωνσταντίνου

Απέκλεισε το ενδεχόμενο περαιτέρω αύξησης στα τιμολόγια της ΔΕΗ, ο υπουργός Περιβάλλοντος, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, σχολιάζοντας δημοσιεύματα που θέλουν τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος να υφίστανται αναπροσαρμογή μέσα στο 2012.

Η ΡΑΕ γνωμοδοτεί, το ΥΠΕΚΑ αποφασίζει, σημείωσε ............

ο κ. Παπακωνσταντίνου, αναφέροντας ότι η ΔΕΗ είχε ζητήσει αυξήσεις 20%.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε, ακόμη, ότι το υπουργείο δεν μπορούσε να εγκρίνει αυξήσεις 20% και αποφάσισε αυξήσεις οι οποίες είναι οι ελάχιστες δυνατές ώστε να είναι ικανή επιχειρησιακά η ΔΕΗ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Χθες, ο επικεφαλής της ΔΕΗ, κ. Αρθούρος Ζερβός, σε ερώτηση αναφορική με το ενδεχόμενο νέων αυξήσεων στο ρεύμα μέσα στη χρονιά, απάντησε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το αν το ΥΠΕΚΑ θα αποδεχθεί τη σχετική εισήγηση της ΡΑΕ για προσαρμογή των τιμολογίων ανά εξάμηνο με βάση την εξέλιξη του κόστους, ενώ συμπλήρωσε ότι το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων που εγκρίθηκαν εφέτος οφείλονται σε αύξηση φόρων ή άλλων στοιχείων κόστους και μόνο το 1,1% αποτελεί καθαρή αύξηση για την επιχείρηση.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Ιανοαυρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.