Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Ευχές από την "Φιλιατρινούλα"

Η Φιλιατρινούλα, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία και η Ένωση Φιλιατρινών γυναικών σας εύχεται Καλές γιορτές.

2010 ευχές και υγεία - Ειρήνη - Ευτυχία - Αγάπη

Η Φιλιατρινούλα προτείνει για τι αγορές σε γλυκά, κουραμπιέδες , μελομακάρονα , μπακλαβά, Χριστουγενιάτικες συνθέσεις, κεριά, στεφάνια, δώρα, λικέρ σε πολυ λογικές τιμές για χαρούμενες γιορτές.

Δεχόμαστε παραγγελίες στα τηλέφωνα: 694 2645997

Χριστούγεννα με Χρώματα ζωής και Ελπίδας απο την Α.Μ.Κ.Ε. "Φιλιατρινούλα"

Θα μας βείτε έναντι του Δημαρχείου Στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.



Στο μικροσκόπιο των σεισμολόγων το Ιόνιο

Στον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο του Ιονίου στρέφουν την προσοχή τους οι σεισμολόγοι, αφού τις τελευταίες δέκα μέρες έχουν καταγραφεί 35 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Το αποτέλεσμα αυτής της σεισμικής δραστηριότητας είναι η διασπορά .........

φημών περί επικείμενου σεισμού ισχύος άνω των 6 Ρίχτερ, γεγονός που έχει πανικοβάλλει τους κατοίκους της δυτικής Πελοποννήσου και των Ιονίων νήσων.

Ο καθηγητής σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Άκης Τσελέντης είπε για το θέμα:

«Υπάρχει μεγάλη συσσωρευμένη ενέργεια στην περιοχή, οπότε μακάρι να γίνει ένας μεγάλος σεισμός. Μακάρι να γίνει ένας σεισμός της τάξης των 6 Ρίχτερ, να εκτονωθεί η κατάσταση. Όμως, δεν πρέπει να ανησυχούν οι κάτοικοι, γιατί όλες οι ενδείξεις που έχουμε, είναι ότι, αν γίνει αυτός ο σεισμός, θα είναι στον υποθαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά της Ζακύνθου και δε θα έχει σχέση με την ξηρά».

Μάλιστα, ο κ. Τσελέντης επισημαίνει ότι τόσο τα Ιόνια νησιά όσο και η δυτική Πελοπόννησος έχουν αντισεισμικές κατασκευές, οπότε δεν πρέπει ο κόσμος να ανησυχεί.

Πάντως, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στέλνει εσπευσμένα ένα υπερσύγχρονο φορητό ασύρματο δίκτυο σεισμογράφων, το οποίο θα εγκατασταθεί στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Πελοποννήσου και τα νησιά Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, για να παρακολουθεί με μεγάλη ακρίβεια την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας.

«Θα παρακολουθήσουμε τη σεισμική δραστηριότητα και με το καινούργιο δίκτυο σεισμογράφων που χρησιμοποιεί την κινητή τηλεφωνία, ώστε τα σεισμολογικά δεδομένα να μεταφέρονται σε πραγματικό χρόνο στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στην Αθήνα, όπου συντονίζεται το Εθνικό Σεισμογραφικό Δίκτυο υπό τον καθηγητή - διευθυντή Κώστα Μακρόπουλο», δήλωσε o Γεράσιμος Χουλιάρας, εντεταλμένος ερευνητής σεισμολογίας.

"H αγάπη θέλει τον χρόνο της" στην κινηματογραφική λέσχη Φιλιατρών.

Με την ταινία του Μπράντον Καμπ «"H αγάπη θέλει τον χρόνο της [ Love Happens ]"» συνεχίζονται την Κυριακή και τη Δευτέρα στις 9.00 το βράδυ οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Φιλιατρών, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών.
Η ταινία είναι δραματική κομεντί και πρωταγωνιστούν οι:
Aaron Eckhart, Jennifer Aniston, Dan Fogler, John Carroll Lynch, Martin Sheen

Ο Μπερκ Πρέστον έχει όλες τις απαντήσεις. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι εκατομμύρια θαυμαστές του, που διαβάζουν τα βιβλία του και παρακολουθούν τα σεμινάριά του πάνω στη διαχείριση του φόβου και την αιώνια αισιοδοξία.

Η Ελοΐζ Τσάντλερ υστερεί λίγο στον τομέα της ...............

αυτοπεποίθησης. Είναι αυθόρμητη και χειραφετημένη, ενώ προσπαθεί να γιατρέψει την πληγωμένη της καρδιά διαβάζοντας ερωτικά γράμματα, τα οποία παραδίδει ως ανθοπώλισσα. Ο Μπερκ την πείθει να βγουν ραντεβού μαζί αλλά, για πρώτη φορά, νιώθει πως χάνει τα λόγια του.
Η Ελοΐζ βλέπει πως ο Μπερκ, στον οποίο στρέφονται τόσοι άνθρωποι για συμβουλές, δεν δείχνει να εφαρμόζει αυτά που διδάσκει.
Θα τα καταφέρουν οι δυο τους να δώσουν μια ευκαιρία στον έρωτα;

Δείτε λεπτομέρειες της ταινίας καθώς και ένα trailer πατώντας εδώ.


Στον Εισαγγελέα η σπείρα 3 Αλβανών που ρήμαξαν τους Γαργαλιάνους

Στον Εισαγγελέα Κυπαρισσία απολογούνται σήμερα το μεσημέρι η σπείρα 3 Αλβανών παράνομων αλλοδαπών που είχαν αρπάξει κλοπιμαία απο περιοχές των Γαργαλιάνων και προσπάθησαν να διαφύγουν με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Οι δράστες εντοπίστηκαν, μετά από πληροφορίες που αξιοποίησε η Αστυνομία, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ενώ είχαν επιβιβαστεί στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Γαργαλιάνοι - Αθήνα. Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων βρήκαν τα κλοπιμαία που είχαν κρύψει οι δύο στις βαλίτσες τους και ο τρίτος στη μπανάνα που είχε δεμένη στη μέση του.

Κρατούνται στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, ενώ τα κλοπιμαία .........

μεγάλης αξίας βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.
Ηδη πάντως έχουν επιστραφεί στον κάτοχό τους όσα από τα χρυσαφικά είχαν κλαπεί στις 30 Νοεμβρίου από το σπίτι στο Μουζάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 3 συλληφθέντες Αλβανοί, ηλικίας 17, 22 και 25ετών, που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, πριν αναλάβουν δράση στους Γαργαλιάνους είχαν μείνει για διάστημα 4 - 5 ημερών σε αγροικία στην Ελληνοκλησσιά του Δήμου Ανδρούσας.

Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Πως θα καταβληθεί στους δικαιούχους.

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Οικονομικών, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την οποία καθορίζονται οι λεπτομέρειες για την καταβολή της ενίσχυσης κοινωνικής αλληλεγγύης.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, στην ΚΥΑ ορίζεται ότι η καταβολή της ενίσχυσης θα γίνει από τις τράπεζες για τους δικαιούχους με εισοδηματικά κριτήρια, από τα ασφαλιστικά ταμεία για τους συνταξιούχους, από τις Νομαρχίες για όσους δικαιούνται προνοιακών επιδομάτων και από τον ΟΑΕΔ ή άλλον φορέα για όσους είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι.

Σε περίπτωση που το ίδιο πρόσωπο δικαιούται από περισσότερες πηγές την ενίσχυση ..........

κοινωνικής αλληλεγγύης, αυτή θα καταβάλλεται από τον φορέα ο οποίος υποχρεούται να καταβάλλει το μεγαλύτερο ποσό ή από το ασφαλιστικό ταμείο του δικαιούχου, εάν το ύψος της ενίσχυσης είναι το ίδιο και από τις δύο πηγές.

Οι δικαιούχοι με εισοδηματικά κριτήρια θα καθοριστούν μετά από ενέργειες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών, η οποία θα δημιουργήσει (με βάση τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2009) ηλεκτρονικό αρχείο δικαιούχων που θα αποσταλεί στις τράπεζες, ενώ και οι δικαιούχοι θα λάβουν σχετική ειδοποίηση. Εάν οι δικαιούχοι έχουν δηλώσει αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, οι λογαριασμοί αυτοί θα πιστωθούν αυτομάτως.

Εάν υπάρχουν περιπτώσεις όπου, για τον οποιοδήποτε λόγο, οι δικαιούχοι δεν έλαβαν την πρώτη δόση της ενίσχυσης έως τις 31/12/2009 (π.χ. δεν ήταν υπόχρεοι υποβολής φορολογικής δήλωσης για το οικονομικό έτος 2009 και έτσι δεν ήταν δυνατή η καταγραφή τους ως δικαιούχων από τη ΓΓΠΣ), θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 28/2/2010 στους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να εισπράξουν την πρώτη δόση της ενίσχυσης έως τις 31/3/2010 ή μαζί με τη δεύτερη δόση.

Συνταξιούχοι που εντάχθηκαν στα μητρώα μετά την έναρξη της ισχύος του νόμου 3808/2009, θα λάβουν την πρώτη δόση της ενίσχυσης μαζί με την πρώτη σύνταξη που θα τους καταβληθεί.

Σημειώνεται ότι, όπως ορίζεται στο νόμο 3808/2009, η καταβολή της πρώτης δόσης της ενίσχυσης θα γίνει έως τις 31/12/2009 και η δεύτερη δόση έως τις 30/6/2010.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν δεσμεύεται η κυβέρνηση για την τιμή του λαδιού

Τον εξωραϊσμό της δραματικής κατάστασης των ελαιοπαραγωγών επεχείρησε στη Βουλή η κυβέρνηση, την ώρα που η τιμή του ελαιολάδου έχει κατρακυλήσει στην εξευτελιστική τιμή των 2,10 - 2,25 ευρώ το κιλό. Αν ισχύσει και φέτος η περυσινή τιμή, όπως όλα δείχνουν, "η επόμενη χρονιά θα είναι αυτή που θα κλείσει την ελαιοκαλλιέργεια", προειδοποίησε ο Μιχάλης Κριτσωτάκης τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι η κάμψη δεν είναι "τόσο δραματική".
"Η κατρακύλα αυτή των τιμών του παραγωγού...

είναι αποτέλεσμα μιας ανεξέλεγκτης λειτουργίας της αγοράς, που δημιούργησε ολιγοπωλιακές καταστάσεις στον τομέα της μεταποίησης και της εμπορίας κι έχει συνθλίψει τις μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις που παράγουν το ελαιόλαδο", τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι "τα πολυεθνικά ολιγοπώλια καρπώνονται το 70% της δαπάνης που καταβάλλει ο καταναλωτής και αποδίδουν μόνο το 30% αυτής της δαπάνης στις μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις". Ο Μ. Κριτσωτάκης έκανε λόγο για "αδράνεια" των κυβερνήσεων της Ν.Δ., αλλά και του ΠΑΣΟΚ, που δεν διαμόρφωσαν πολιτικές που θα υπερασπίζουν το λάδι.

Απαντώντας ο υφυπουργός είπε ότι εξαγγέλθηκε η αύξηση του ποσοστού του ΦΠΑ στους αγρότες από 7% σε 11%, που έχει δημοσιονομικό κόστος πάνω από 150.000.000 ευρώ, ότι επανεξετάζεται η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, καταβάλλονται ενισχύσεις στους αγρότες με χαμηλά εισοδήματα, επαναρυθμίζονται τα πανωτόκια, ενώ στηρίζονται αγροτικές επενδυτικές δραστηριότητες και θα ασκηθεί πίεση την Αγροτική Τράπεζα, ώστε να χρηματοδοτηθούν οι ελαιοκομικές συνεταιριστικές οργανώσεις.
avgi.gr



Νέο δελτίο τιμών φαρμάκων από τη Δευτέρα

Από την ερχόμενη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου τίθεται σε ισχύ το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων, το οποίο εκδόθηκε σήμερα και στο οποίο περιλαμβάνονται 262 τιμές νέων φαρμακευτικών προϊόντων, 287 διαγραφές φαρμακευτικών προϊόντων, 23 μεταβολές και μία μείωση τιμής πρωτοτύπου φαρμάκου.

Για τα 262 νέα φαρμακευτικά προϊόντα είχαν κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας σχετικά αιτήματα των ενδιαφερομένων φαρμακευτικών επιχειρήσεων, μέχρι και την 23/11/2009, βάσει της Ερμηνευτικής Εγκυκλίου Α3-759/4/2/2008.

Από το σύνολο των παραπάνω τιμών, οι 197 αφορούν σε αντίγραφα, οι 63 σε πρωτότυπα .........

φαρμακευτικά προϊόντα, εκ των οποίων οι 5 αναφέρονται σε τελείως νέα φάρμακα - με 4 νέες δραστικές ουσίες - που κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά (IREZA, BERIPLEX, MOZOBIL,ONGLYZA σε δύο μορφές) καθώς και σε 2 biosimilars (βιοϊσοδύναμα),σκευάσματα.

To υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ενέκρινε τιμές στα νεοκυκλοφορούντα σκευάσματα, πρωτότυπα και όμοιας δραστικής ουσίας (αντίγραφα) καθώς και στα βιοϊσοδύναμα σκευάσματα, σε εφαρμογή των Διατάξεων της Κωδικοποιημένης Α.Δ.07/2009 (ΦΕΚ1388/Β/09) που ισχύει με τις τροποποιήσεις της και με διαδικασίες που προβλέπονται από την Κοινοτική Νομοθεσία και μετά από γνωμοδότηση του Ε.Ο.Φ. και εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Τιμών Φαρμάκων.

Οι τιμές όλων των παραπάνω νέων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων προσδιορίστηκαν από το μέσο όρο των τριών χαμηλότερων τιμών της Ε.Ε., ενώ οι τιμές των αντιγράφων στο 80% της τιμής των αντίστοιχων πρωτοτύπων τους.

- 287 διαγραφές φαρμακευτικών προϊόντων σύμφωνα με τις αντίστοιχες αποφάσεις του Ε.Ο.Φ. σε εφαρμογή της διαδικασίας του «SUNSETCLAUSE» για το 2009, ύστερα από αίτηση των κατόχων της άδειας κυκλοφορίας.

- 23 μεταβολές που αφορούν μόνο αλλαγή ονομασίας ή και υπευθύνου κυκλοφορίας, και όχι τιμές. και,

- 1 μείωση τιμής πρωτοτύπου φαρμάκου λόγω συσχέτισής της με αντίστοιχο «co marketing» της ιδίας εταιρείας.

Μεταξύ άλλων, στο νέο δελτίο τιμών φαρμάκων περιλαμβάνονται φάρμακα, ανοσοδιεργετικά, διαγνωστικά για συγκεκριμένες αλλεργίες, αντιαιμορραγικά, για τη θεραπεία του Parkinson, αντιδιαβητικά, καθώς και αντικαρκινικά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Απαγορεύεται προσωρινά το κυνήγι

Απαγορεύεται προσωρινά το κυνήγι, με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας

Συγκεκριμένα, το Ε' Τμήμα του ΣτΕ (διαδικασία Αναστολών) ανέστειλε

την υπουργική απόφαση που προβλέπει τα σχετικά με την κυνηγετική περιόδο, μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση από το ίδιο Τμήμα του ΣτΕ, επί της κυρίας προσφυγής (αίτησης) της Ένωσης με την οποία ζητάει την ακύρωση της επίμαχης υπουργικής απόφασης.

Η κυρία προσφυγή είχε συζητηθεί στο ............

Ε' Τμήμα την περασμένη Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009 και αναμένεται η έκδοση της απόφασης.

Ειδικότερα, η απόφαση αναφέρει, μεταξύ των άλλων, τα εξής:

«Λαμβάνοντας προεχόντως υπόψη ότι στην κατά το άρθρο 24 παρ. 1 του Συντάγματος υποχρέωση του Κράτους προς προστασία του φυσικού περιβάλλοντος περιλαμβάνεται και η υποχρέωση προστασίας της άγριας πανίδας κατά την πλήρη ποικιλία της κρίνει ότι, εφόσον η προσβαλλόμενη απόφαση δεν ερείδεται επί εγκύρου και επικαίρου συνολικής επιστημονικής μελέτης ως προς τον κίνδυνο αφανισμού ή μειώσεως του πληθυσμού ενός εκάστου των θηρευσίμων ειδών, ενόψει ιδίως και των προαναφερθεισών πυρκαγιών, από την εκτέλεση της απόφασης αυτής πιθανολογείται ότι θα επέλθει βλάβη στην άγρια πανίδα λόγω σημαντικής μείωσης των πληθυσμών της, μη δυνάμενη να επανορθωθεί σε περίπτωση ευδοκιμήσεως της αιτήσεως ακυρώσεως». Επομένως, συνεχίζει η απόφαση, «συντρέχει λόγος χορηγήσεως της αιτούμενης αναστολής εκτελέσεως της προσβαλλόμενης πράξεως».

Ακόμη, η απόφαση του ΣτΕ αναφέρει, ότι με την προσβαλλόμενη υπουργική απόφαση δεν επιβάλλεται απαγόρευση θήρας στο σύνολο των εκτάσεων που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές, ούτε όμως λαμβάνονται μέτρα για την προστασία των ειδών που διαβιούσαν σε καμένες εκτάσεις και αναγκάστηκαν να μετακινηθούν σε άλλες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνάντηση Δράκου με εκπροσώπους συμβασιούχων Stage.

Συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων σε προγράμματα STAGE είχε χθές ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος στο γραφείο του.
Οι εκπρόσωποι των συμβασιούχων αφού εξέθεσαν τις απόψεις τους στον Κο Δράκο, του παρέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματα τους.

Ο κ. Νομάρχης, τους ενημέρωσε ότι, και στα πλαίσια του ΠΟΛΙΣ 2009 αλλά και σε άλλων συνεδρίων, έχει συζητήσει για το ζήτημά τους. Επίσης, τα ψηφίσματά τους τα παρουσίασε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΑΕ, το οποίο και έλαβε θέση υπέρ των συμβασιούχων. Η θέση που διατύπωσε η ΕΝΑΕ είναι ομόφωνη ως προς το σκέλος της ολοκλήρωσης των συμβάσεων, οι οποίες είναι υπογεγραμμένες αυτή τη στιγμή. Ακόμα, λήφθηκε .........

απόφαση, όσον αφορά στη μοριοδότηση των συμβασιούχων, εν όψει της διαδικασίας του ΑΣΕΠ, κατά τέτοιο τρόπο που να εξασφαλίζεται και η προώθησή τους σε θέσεις, στις οποίες έχουν εργαστεί και έχουν αναπτύξει σχετική εμπειρία.

Η εν λόγω θέση εντάχθηκε και ως παράγραφος στο ψήφισμα της ΕΝΑΕ, το οποίο κατετέθη στην επιτροπή της Βουλής, και που αφορά στο νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του συστήματος των προσλήψεων. Η επιτροπή της Βουλής συνεδρίασε προχθές και, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της ΕΝΑΕ, κ Νομάρχης Πειραιά κ. Ιωάννης Μίχας, κατέθεσε τον εν λόγω κείμενο, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Επίσης, θεωρούμε ότι ιδιαίτερη μέριμνα πρέπει να επιδειχθεί σε όσα φυσικά πρόσωπα έχει ήδη ανατεθεί σύμβαση έργου ή παρέχουν υπηρεσίες με συμβάσεις Stage, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες που ανακύπτουν από τις, σε μεγάλο βαθμό, κενές οργανικές θέσεις των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων. Τόσο η διατήρηση σε υπηρεσία των συγκεκριμένων συμβασιούχων (μέχρι την πλήρωση μέσω του ΑΣΕΠ των κενών οργανικών θέσεων) όσο και η μοριοδότηση τους, λόγω προηγούμενης εμπειρίας, για την πρόσληψη τους σε οργανικές θέσεις, θεωρούμε ότι είναι απαραίτητα στοιχεία για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και την εξυπηρέτηση του πολίτη».

Στόχος της ΕΝΑΕ είναι, πέρα της υποστήριξης των εργασιακών δικαιωμάτων των συμβασιούχων, η υποστήριξη και των θεσμών που υπηρετεί, μέσω της παραπάνω θέσεως, γνωρίζοντας ότι οι διαδικασίες του ΑΣΕΠ είναι εξαιρετικά χρονοβόρες και δημιουργούν προβλήματα. Επιδιωκόμενο αποτέλεσμα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων είναι να βρίσκονται καλυμμένες οργανικά, ως προς τις θέσεις των στελεχών. Αποδίδεται, δηλαδή, διάσταση πέραν της κατατεθείσας από πλευράς των συμβασιούχων, και το διεκδικεί και από την δική της πλευρά. Ο κ. Νομάρχης σημείωσε ότι με το εν λόγω νομοσχέδιο, η ΕΝΑΕ δε διαφωνεί. Ωστόσο, κατέθεσε ορισμένες υποδείξεις, εισηγήσεις και προτάσεις για διόρθωσή του, στον τομέα των συμβασιούχων Stage, αλλά και σε άλλους τομείς ορισμένων ειδικοτήτων, όπως, για παράδειγμα, οι υπάλληλοι στο ΓΟΕΒ, στα Δασαρχεία, στη Δασοπυρόσβεση, στις Αναπτυξιακές Εταιρείες.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Δεκεμβρίου 2009

Ele12.jpg (749 KB) 8arr12.jpg (238 KB) logos_1.jpg (680 KB)


-