Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ανοικτή Επιστολή Αναγνώστη στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δήμου Τριφυλίας.

Προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δήμου Τριφυλίας.

Αγαπητέ Κύριε Τσίγγανε.

Παρακολούθησα μέσω του διαδικτύου την εισήγησή σας (ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων) στην 8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας.

Διαβάζοντας τον τίτλο του θέματος : «Χωρίς όραμα και φτωχότερο από πέρυσι» το τεχνικό πρόγραμμα, στην αρχή πίστεψα ότι είναι ένας αυθαίρετος, υπερβολικός τίτλος των διαχειριστών της ιστοσελίδας. Όμως έκπληκτος διαπίστωσα ότι ο τίτλος αυτός δίδεται από εσάς!

Τι λέτε με λίγα λόγια με τον πλέον επίσημο τρόπο :..........

«Η Πόλις εάλω …». Κανένα έργο δεν είναι δυνατόν να εκτελεστεί στο Δήμο Τριφυλίας, καμία παρέμβαση δεν θα πραγματοποιηθεί ώστε να βελτιώσει την άθλια κατάσταση των Πόλεων και των Χωριών, οι κάτοικοι (δημότες η μη) δεν πρέπει να ελπίζουν σε τίποτα!

Έτσι για ένα ακόμη χρόνο η Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά , οι Γαργαλιάνοι και τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα, θα παραμείνουν χωρίς δρόμους, χωρίς φωτισμό, χωρίς πλατείες, χωρίς πεζοδρόμια, χωρίς κάδους απορριμμάτων, χωρίς απορριμματοφόρα, χωρίς, χωρίς, χωρίς…

Το μήνυμα που στέλνετε στους Πολίτες του Δήμου Τριφυλίας είναι σαφές και ξεκάθαρο: «Μην περιμένετε τίποτα, μην ελπίζετε σε τίποτα, τα πάντα γύρω μας έχουν καταρρεύσει και ο καθένας από εσάς κάνετε ότι σας φωτίσει ο Θεός…!!»

Κύριε Αντιδήμαρχε.

Ασφαλώς η τοποθέτησή σας δεν είναι προσωπική… Είναι η επίσημη θέση της Δημοτικής Αρχής που εσείς ως αρμόδιος και υπεύθυνος αναλάβατε το βάρος να μεταφέρετε στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Όμως επειδή γνωρίζω το ήθος, την προσωπική, επαγγελματική και πολιτική διαδρομή σας, επειδή ασφαλώς διαισθάνεστε και το βάρος του ονόματος που φέρετε, επειδή ασφαλώς έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση, επειδή ασφαλώς οι πολιτικές σας φιλοδοξίες δεν εξαντλούνται έως τη θέση του Αντιδημάρχου του Δήμου Τριφυλίας θα περίμενα μεγαλύτερη γενναιότητα από εσάς. Θα περίμενα δηλαδή στο τέλος της εισήγησης σας να ζητήσετε συγνώμη από τους Δημότες που σας εμπιστεύτηκαν και να υποβάλλετε τν παραίτηση σας από τη θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων !

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι καθόλου δεν σας τιμά να συνεχίζετε να παριστάνετε τον Αντιδήμαρχο Έργων μετά την δημόσια ομολογία σας ότι αδυνατείτε να προσφέρετε οτιδήποτε στους συνδημότες σας.


Υ.Γ

Κύριε Τσίγγανε ασφαλώς τα παραπάνω δεν αφορούν μόνο εσάς προσωπικά.

Αφορούν και τους άλλους αιρετούς που άφησαν τις Πόλεις γυμνές και ανυπεράσπιστες.

Δεν απευθύνομαι προς τον κ. Δήμαρχο γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε «διατελεί εν πλήρη συγχύσει αθώος …» όπως λέει ο πατριώτης μας Μιχάλης Κατσαρός.

Με τιμή

Δημοδίαιτος

Πρόγραμμα προβολών Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου

Σας αποστέλλουμε προς ενημέρωση δική σας αλλά και των αναγνωστών σας, το ενημερωτικό φυλλάδιο των προβολών που πραγματοποιούμε στην Κυπαρισσία.
Χθες προβλήθηκαν 2 εξαιρετικές ταινίες.
Σήμερα ακολουθούν άλλες 2 ταινίες. Ειδικά η δεύτερη αποτελεί σταθμό στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Πρόγραμμα προβολών ...........

Σάββατο, 26 Μαΐου 2012
19:00 Η Ζωή Είναι Ωραία του Ρομπέρτο Μπενίνι
21:00 Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας του Τόνι Κέι

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012
19:00 Το Αγόρι Πίσω από το Συρματόπλεγμα του Μάρκ Χέρμαν
21:00 Ο Μεγάλος Δικτάτωρ του Τσάρλι Τσάπλιν

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 27ης Μαΐου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.


ΤΙ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΗΝ EUROVISION

ΑΛΒΑΝΙΑ 12
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 0
ΡΟΥΜΑΝΙΑ 8
ΑΥΣΤΡΙΑ 0
ΟΥΚΡΑΝΙΑ 5
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 0
ΒΕΛΓΙΟ 2
ΑΖΕΡΜΑΙΤΖΑΝ 5
ΜΑΛΤΑ 0
ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ 0
ΓΑΛΛΙΑ 0
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ 0
ΤΟΥΡΚΙΑ 3
ΕΛΛΑΔΑ ----- ............

ΒΟΣΝΙΑ ΕΖΕΡΓΟΒΙΝΗ 1
ΜΟΛΔΑΒΙΑ 4
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1
ΕΛΒΕΤΙΑ 0
ΣΛΟΒΕΝΙΑ 0
ΚΥΠΡΟΣ 12
ΚΡΟΑΤΙΑ 0
ΣΛΟΒΑΚΙΑ 0
ΣΚΟΠΙΑ 0
ΟΛΛΑΝΔΙΑ 0
ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ 0
ΙΣΛΑΝΔΙΑ 0
ΣΟΥΗΔΙΑ 0
ΝΟΡΒΗΓΙΑ 0
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 0
ΕΣΘΟΝΙΑ 0
ΔΑΝΙΑ 0
ΛΕΤΟΝΙΑ 0
ΙΣΠΑΝΙΑ 0
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 0
ΓΕΩΡΓΙΑ 1
ΙΤΑΛΙΑ 0
ΣΕΡΒΙΑ 4
ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1
ΡΩΣΣΙΑ 3
ΝΟΡΒΗΓΙΑ 0
ΙΣΡΑΗΛ 2
ΙΡΛΑΝΔΙΑ 0

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Ενημέρωση δικαιολογητικών για τις άδειες χρήσης Νερού.

Ενημερώνουμε τους παραγωγούς που διαθέτουν γεωτρήσεις και πηγάδια ότι από Δευτέρα 28-05-12 στο δημαρχείο Γαργαλιάνων θα βρίσκεται γεωπόνος του δήμου για να μας βοηθήσει να κάνουμε τις αιτήσεις για άδειες χρήσης νερού.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να έχουμε μαζί μας:

1)Το τεχνικό δελτίο της γεώτρησης για όσες έχουν ρεύμα. Που θα το βρούμε: Στην ΔΕΗ Φιλιατρών δείχνοντας το λογαριασμό ρεύματος.

2) Την άδεια της γεώτρησης, η την παλαιά αδεία χρήσης νερού, ή ότι άλλο χαρτί έχουμε. Εάν τα έχουμε χάσει τα ζητάμε από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας στην Κυπαρισσία Όσοι δεν έχουν τίποτα θα κάνουν υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής, για την ακριβή έναρξη της υδροληψίας.

3) Αεροφωτογραφία με την ακριβή θέση της γεώτρησης. Που την βρίσκουμε: Τα μέλη της Ο.Π. Ελαιώνας στην ομάδα τους. Τα μέλη της Ένωσης στην Ένωση. Τα μέλη της Ο.Π. Νέα Εποχή στην ομάδα τους. Τα μέλη του Συνεταιρισμού στον Συνεταιρισμό τους. Καθώς και στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας στη Κυπαρισσία.

4)Τα συμβόλαια της γεώτρησης και των χωραφιών που ποτίζονται από αυτή. Όπου δεν υπάρχουν θα γίνεται υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής, για την νόμιμη κατοχή και χρήση και ότι δηλώνεται στο Ε9.

ΤΟ ΔΣ