Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση από τον Μαθηματικό Γιάννη Σάκκουλα

Κατηγορούμε από μερίδα γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών, ότι εγώ έγραψα την επιστολή για το θέμα που έχει προκύψει στο σχολείο αυτό.
Τα blogs Filiatranews και filiatranet έχουν τα στοιχειά του συντάκτη της επιστολής αφού τους εσταλη με mail.

Το θέμα πρόεκυψε από την σπέκουλα από κάποιον, που δεν γνωρίζω, γιατί αλλιώτικα θα είχα πάει στα δικαστήρια και θα χε αποκαλυφθεί η αλήθεια, ο οποίος φωτογράφισε έμενα, γράφοντας στα site ότι συνδικαλιστικά και εκπαιδευτικά μας τα λέει, ο γράφων την επιστολή, καθώς συνδικαλιστής καθηγητής γονέας στο 2ο Νηπιαγωγείο είμαι μόνο εγώ.

Δηλώνω ότι η εντύπωση που έχει δημιουργεί είναι ..............

εσφαλμένη και ζήτω να λάμψει η αλήθεια με κάθε τρόπο.
Επιφυλάσσομαι σε άλλη περίπτωση να προσφύγω στην δικαιοσύνη.

Γιάννης Σάκκουλας
Μαθηματικός

39 σχόλια:

  1. Επειδή το πράγμα έχει σοβαρέψει αρκετά αναγκαζόμαστε μετά από μια μικρή έρευνα στα e-mail που υπάρχουν στο αρχείο μας να πούμε ότι ο αποστολέας της επιστολής ήταν πράγματι κάποιος Ιωάννης Σ. (Έτσι δηλώνει) (Το e-mail του υπάρχει καταχωρημένο)
    Πιστέψαμε κι εμείς ότι πρόκειται για τον κ. Σάκκουλα οπότε δεν ζητήσαμε κάποια στοιχεία του αποστολέα.

    Το Ε-mail του αποστολέα καταγράφεται για πρώτη φορά στις διευθύνσεις του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς όπως προκύπτει από την έρευνα, ο κ. Γιάννης Σάκκουλας (μας έχει στείλει πολλές φορές e-mail) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την διεύθυνση από την οποία μας ήρθε το e-mail της επιστολής με τις απορίες σχετικά με το δεύτερο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών (στο οποίο τυχαίνει το παιδί του να φοιτά).

    Επειδή κι εμείς πέσαμε θύματα του συκοφάντη που παρουσιάστηκε ως κάποιος άλλος, του ζητούμε να αποκαλύψει μόνος του ποιος είναι πραγματικά γιατί αλλιώς θα δημοσιεύσουμε το E-mail του και θα βρεθεί στην διάθεση των αρχών για να ψάξουν από την yahoo.gr τα ίχνη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χρονικό περιθώριο που δίνουμε στον αποστολές του e-mail είναι μέχρι τις 9 το βράδυ.
    Αν δεν έχει γράψει εδώ ποιός είναι θα δημοσιεύσουμε στις 9:05 το e-mail του για παραπέρα έρευνα σχετικά με την ταυτότητα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν σου τα λέγαμε εμείς, έλεγες κάτι τρίχες του στυλ νόμος θεού ... Αυτά παθαίνεις για να δημοσιεύεις ανώνυμες κατηγορίες... Περιμένουμε τη δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ σου από τη συκοφανιθείσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ EMAIL ΤΟΥ. ΟΧΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή αυτός που έγραψε την ανώνυμη συκοφαντία (και εσείς οι μπιιιπ δημοσιεύσατε) έγραψε όνομα email Γιάννης Σ. και μετά με ανώνυμα σχόλια καθοδήγησε τους αναγνώστες στο να καταλάβουμε ότι αυτός ο Γιάννης Σ. είναι ο κύριος Σάκκουλας. Με τέτοιες μεθόδους οι υπερασπιστές της Βασιλοπούλου (που ενδεχομένως καθοδηγούνται από την ίδια) μας ενισχύουν όλα όσα τόσα χρόνια ξέρουμε ότι συμβαίνουν στο νηπιαγωγείο μας. Οι διαχειριστές του μπολογκ οφείλουν δημόσια συγνώμη και απ' τη νηπιαγωγό Χριστοπούλου και απ' το μαθηματικό Σάκκουλα.
    Υ.Γ. Η δημόσια διαχείριση μέσου (έστω κι ενός επαρχιακού μπλογκ) είναι σοβαρή υπόθεση και οφείλουν όση την κάνουν να είναι υπεύθυνοι και σοβαροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτα και κύρια για τον 4:26.
    ΔΕΝ κατηγορήσαμε εμείς την Νηπιαγωγό. Δεν εκφράσαμε γνώμη υπέρ της μιας ή της άλλης κυρίας.
    Αποδεικνύεται περίτρανα αυτό από τα σχόλια που ήδη υπάρχουν με ενεργό λογαριασμό μας.
    Πράγματι παραπλανηθήκαμε από τον αποστολέα καθώς ανέγραφε σαν όνομα "Ιωάννης Σ" με e-mail που άνετα φωτογράφιζε τον κ. Σάκκουλα.
    Έχοντάς όλα αυτά δεν χρειάστηκε να ζητήσουμε στοιχεία καθώς ο άνθρωπος ήταν γνωστός. Και παρατηρώντας το Video άνετα θα μπορούσε να ήταν αυτός που έγραψε την επιστολή. Άνετα θα μπορούσε να το κάνει.
    Μετά την δήλωση του κ. Σάκκουλα οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την επιστολή που τον φέρει ως συντάκτη της, ψάξαμε και είδαμε ότι έχει απόλυτο δίκιο.

    Για τον 4:27
    Είπαμε να βγάλουμε την διεύθυνση του αποστολέα το βράδυ στις 9:05 αν δεν το έχει κάνει όλη την ημέρα δίνοντας του χρόνο να πει ο ίδιος ποιός είναι και γιατί το έκανε.

    Αν δεν το κάνει τότε θα βγάλουμε το mail του για να ερευνηθούν τα ψηφιακά ίχνη του καθώς αν δεν κάνω λάθος το yahoo.gr το έχει η ΟΤΕΝΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ότι ήταν λάθος μας (όπως πλέον αποδεικνύεται) δεν το αρνούμαστε.
    Θα είχε νόημα να ζητήσουμε συγνώμη από την κ. Χριστοπούλου ή την κ. Βασιλοπούλου αν είχαμε πάρει θέση υπέρ της μίας ή της άλλης κυρίας.
    Θέση δεν πήραμε και μάλιστα λέγαμε ότι η ΕΔΕ θα δείξει την όλη αλήθεια. Δηλαδή αν φταίει η κυρία Χριστοπούλου ή η κυρία Βασιλοπούλου.

    Από τον Γιάννη Σάκου,λα μπορούμε να ζητήσουμε συγνώμη Ζητώντας την κατανόηση του στο γεγονός ότι παραπλανηθήκαμε πιστεύοντας ότι ήταν εκείνος.
    Μπορεί να μας την λέτε τώρα αλλα απ ότι είδαμε και άλα blog το δημοσίευσαν. Και Φιλιατρινό και Κυπαρισσιώτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο συκοφάντης (και εσείς τον είπατε έτσι) ποιόν συκοφάντησε ; Την κα Χριστοπούλου. Ποιος του έδωσε μέσο; Εσείς... (και άλλοι, αλλά εδώ έχουμε εσάς) ,Δεν οφείλεται λοιπόν ΣΥΓΝΩΜΗ (ανεξαρτήτως έκβασης υπόθεσης νηπιαγωγείου) από τη συκοφαντιθείσα; Απλά είναι τα πράγματα αλλά χρειάζεται να έχει φιλότιμο κάποιος για να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν ΕΜΕΙΣ ως ομάδα, με δικά μας λόγια, συκοφαντήσαμε την κ. Χριστοπούλου, να της ζητήσουμε συγνώμη. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.
    Και της ζητούμε συγνώμη, γιατί ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΜΕ από τον αποστολέα της επιστολής.
    Ελπίζουμε η ίδια να αναγνωρίζει πως ΕΜΕΙΣ δεν εκφράσαμε καμία απολύτως άποψη (γιατί δεν έχουμε άποψη) υπέρ της ή κατά της.
    Ελπίζουμε να αναγνωρίσει ότι η στάση μας ήταν ουδέτερη στα σχόλια μας τα οποία υπάρχουν καταχωρημένα με ημερομηνία και ώρα και που δεν μπορούν να αλλοιωθούν γιατί ΕΥΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΤΕ. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ E_MAIL ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παντως στην επιστολη που χει σταλει, φαινεται οτι το ατομο που την εγραψε ηταν απο "μεσα"
    Ας βγει να το πει, δεν θα χαλασει κιο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πιο πιθανό είναι να το κανε η ίδια η Βασιλοπούλου. Αν ήταν γονέας δε θα χε πρόβλημα να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιοι άνθρωποι μεταχειρίζονται κάθε μέσο όταν πρόκειται για το τομάρι τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με πιθανότητες όλοι μπορεί αν το έχουν κάνει. Ακόμα κι εμείς. (Δεν είμαστε εμείς φυσικά.)
    Ελπιζω να εχει το θάρρος ο συκοφάντης (εφόσον είναι άντρας) να πει ποίος είναι και γιατί το έκανε γιατι αλλιώς αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί ποιος είναι απο τα ψηφιακά του ίχνη.
    Είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε το e-mail του ωστε να δοθεί απο τους θιγόμενους στις αρχές και να το ψάξουν.
    Εμείς αναμένουμε μέχρι τις 9 το βράδυ.
    Στις 9:05 αν δεν έχει πει μονος του ποιός - ποια είναι τότε θα βγάλουμε το E-mail του για να το δει ο κόσμος και όποιος θέλει να το ψάξει παραπέρα ας το κάνει.
    Δεν μας νοιάζει αν άλλο blog το έβγαλε αμέσως. Εμείς δώσαμε ένα χρονικό περιθώριο το οποίο και θα τηρήσουμε.
    Τα υπόλοιπα στοιχεία του στις 9:05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχετε δει ποτέ φίδι να στριμώχνεται πως κάνει... Είναι ξεδοντιασμένο πάντως πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση του κοινού.
    Δεν παρακολούθησα τα μηνύματα το σαββατοκύριακο, για να αντιδράσω νωρίτερα.
    Η θέση στην οποία σήμερα έφεραν τη σύζυγο μου σήμερα το πρωί, που την κοιτούσαν σαν εγκληματία, με στεναχώρησε τα μάλα.
    Ως γονέας τονίζω και γω, ότι κι αν κάνουμε πρέπει να είναι προς όφελος των παιδιών μας.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση λάσπη στο πρόσωπο μου, εχω βλάψει κανέναν;
    Ας βγει να το πει.

    Με τιμη
    Γιάννης Σάκκουλας Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. TO ΨΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ..
    ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ..
    ριχτε την ενεργεια σας καπου αλλου...ελεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά εσείς βγαίνατε και λέγατε ότι ξέρατε ποιος ήταν και είναι γνωστός κ.τ.λ. και τώρα μας λέτε τι; ότι παραπλανηθήκατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έδωσα το email που δημοσιεύει το άλλο μπλογκ σε φίλο μου της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Αθήνα. Μου είπε ότι είναι πολύ απλό γι αυτούς και μέχρι το βράδυ θα έχει διασταυρώσει το όνομα της δράστριας.Αναμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 6:42 Κι όμως ναι. Παραπλανηθήκαμε.
    Έτσι όπως στήθηκε η υπόθεση ήταν πάρα πολύ εύκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. όχι και παραπλανηθήκατε ρε παιδιά
    Κοιτάτε τη γράφατε :

    Filiatra News είπε...
    Ωπα παιδιά. Ξεφύγατε λίγο.
    Ο αναγνώστης ή η αναγνώστρια που μας εστειλε το e-mail Ειναι γνωστός ή γνωστή. Γράφει το όνομα του στην διεύθυνση του Ηλεκτονικόύ ταχυδρομείου.
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
    Υπογραφει το E-mail ως Ενας γονιός αναγνώστης γιατι δεν θελει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του.
    ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εκφραστεί Ανώνυμα σε εσάς αλλά εμείς να ξέρουμε ποιός είναι.
    Έχουμε αποδείξει Εκατομμύρια φορές οτι ΟΤΑΝ ο αναγνώστης ή η αναγνώστρια θέλει ανωνυμία, ξέρει οτι θα την έχει σε αυτό το Blog.
    ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ σαν διαχειριστές θέλουμε να ξέρουμε ΠΟΙΟΣ - ΠΟΙΑ είναι. Και φυσικά το ποιός είναι μένει σε εμάς.
    Το ιδιο λοιπόν έγινε και σε αυτήν την περίπτωση. Εμείς τον Ξέρουμε. και είναι όντος; γονέας παιδιού που πάει στο 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών.


    Επίσης :
    Filiatra News είπε...
    Για "Κλέαρχο", Ανώνυμο 11:21, 11:22, 11:23, 11:25 11:26, 11:43
    Ο αναγνώστης αυτός είναι γονιός. Τον γνωρίζουμε πολύ καλά ποιός είναι. Ονομα επώνυμο κλπ κλπ. Τα γράφει το E-mail του στην διεύθυνση. ........@yahoo.....
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
    Για τον 11:26. Ουτε βαλτοί είμαστε ουτε τίποτα. Ο αναγνώστης αυτός έστειλε ένα mail με το κείμενο του (γνωρίζουμε ποιός είναι... και το υπόγραψε έτσι όπως το υπόγραψε. Εχει δικαίωμα να εκφραστεί ανώνυμα.
    Αν έχει δίκιο ή άδικο είναι άλλο θέμα. θα αποδειχτεί στην ΕΔΕ που θα ξεκινήσει και που θα καταθέσουν και γονείς. Εκεί θα ειπωθούν όλα.
    ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

    Επίσης :

    Ο πρώην Διαχειριστής είπε...
    Διαβάζω απίστευτους διαλόγους.
    Καλά. Περιμένατε οι διαχειριστές να σας πουν το όνομα του αναγνώστη???????????
    ΜΙΛΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ?????????????????
    Αυτό για το Φιλιατρά News ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ. Θανάσιμο θα έλεγα παράπτωμα.
    Από την ώρα που στήθηκε αυτό το Blog στους απαράβατους νόμους του υπάρχει και ο σεβασμός στην επιθυμία του αναγνώστη να εκφραστεί Δημόσια και ανώνυμα. Ας ξέρουν οι διαχειριστές ποιός ή ποια είναι.
    Δημόσια εφόν επιθυμεί ανωνυμία θα βγει ανώνυμος και αυτό δεν αλλάζει. 4,5 χρόνια ξέρετε το Φιλιατρά News.
    Υπήρξε ποτέ, έστω και μία φορά περίπτωση να αποκαλυφθεί όνομα ανθρώπου που εξέφραζε δημόσια άποψη ως ανώνυμος????????????
    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    Από την πρώτη μερα αυτό μέσα στο Blog HTAN KAI EINAI NOMΟΣ ΘΕΟΥ και δεν αλλάζει ποτέ.
    Εδω και 4,5 χρονια. και ειδικά η νλέα ομάδα τα τελευταία 2,5 χρόνια που διαχειρίζεται το Blog.....

    Όχι τίποτα άλλο αλλά να μην μας δουλεύετε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξαναλέμε. Κι όμως ναι. Παραπλανηθήκαμε.
    Έτσι όπως στήθηκε η υπόθεση ήταν πάρα πολύ εύκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άρα καλά λέγαμε ότι είστε ΣΤΟΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αφου ο τύπος δεν εχει τα κότσια να βγει και να πει ποιός είναι κλπ κλπ Το E-mail του και καλά Γιάννη Σ. είναι όπως μας ήρθε:

    (Επωνυμία e-mail) Ιωάννης Σ

    Διεύθυνση Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ioannismath1962@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ιδού και η εικόνα του E-mail του για να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις.
    Δείτε τον σύνδεσμο
    http://imageshack.us/a/img844/5615/emailyq.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι προσωπικές επιθέσεις στην κυρία νομίζω ότι πρέπει να λείπουν αυτήν την ώρα.
    Μετά την αποκάλυψη του πλαστού προσώπου που έστειλε το e-mail του οποίου ΠΕΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ γιατί ήταν καλοστημένη η δουλειά τον λόγο πλέον πρέπει να έχει η ΕΔΕ η οποία θα γίνει αυτή την εβδομάδα.
    Παρακαλώ όχι προσωπικές επιθέσεις.
    Δεν έχω όρεξη να σβήνω σχόλια αλλά καμιά φορά επιβάλλεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλοι καταλάβαμε τώρα ποια κρύβεται από πίσω... Αλλοίμονο στα παιδιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πάντως η αλήθεια είναι οτι στήθηκε πολύ καλα η υπόθεση.
    Προσέξτε πονηριά:

    Λογαριασμός e-mail ioannismath1962@yahoo.gr
    Ιωάννης μαθηματικός και ενα 1962 ετσι.. )(Δεν ξέρουμε ενα είναι πράγματι η χρονολογία γέννησης του κ. Σάκκουλα.

    Βάζει όνομα χρήστη Ιωάννης Σ.... Οπότε σε μπερδεύει και πάει το μυαλό σου στον Σάκκουλα

    Και γράφει και το κείμενο καθώς στο video φαίνεται αρχικά ο κ. Σάκκουλας να έχει αντιρρήσεις για την κινητοποίηση των γονιών.
    Εύκολο να το εκμεταλλευτεί το άτομο που ήθελε να κάνει όλη την ιστορία.
    Παιδί στο νηπιαγωγείο, αντιρρήσεις του γονιού... Πρόσφορο έδαφος για ενοχοποίηση.
    Διαβολικό μυαλό του ατόμου που το έστησε.
    Μας ξεγέλασε όλους καθως βλέποντας Ιωάννης Σ πήγε το μυαλό μας στον Σάκκουλα.
    Άτομο γνωστό δεν χρειάζεται παραπέρα αναζήτηση. Ξέρουμε ποιός είναι
    Σήμερα με την επιστολή του ανατράπηκαν όλα....
    Και τον ευχαριστούμε που εξ αιτίας του αποκαλύφθηκε ο βρώμικος και ελειενός τρόπος του ατόμου που ήθελε να τον ενοχοποιήσει.
    Εύχομαι να δώσουν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος την διεύθυνση να βρουν τα ίχνη αυτού που έκανε τον λογαριασμό και να τον μάθουμε.
    Μετα δεν θα βρίσκει τρύπα να κρυφτεί.
    Αυτό το υποσχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πραγματικα ειστε για γελια ουτε καν ερασιτεχνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μέρες τώρα παρακολουθώ το σήριαλ με την ίστορια στο 2ο Νηπιαγωγείο. Για αυτή καθ’ αυτή την ιστορία το ποιος εχει δίκαιο και ποιός άδικο δεν το γνωρίζω, ούτε έχω άποψη, παντως προσωπική μου εκτίμηση είναι πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Απλά η όλη στιχομυθία ήταν τουλάχιστον διασκεδαστική.
    Από εκεί και πέρα σχετικά με τα mail που λάβατε έχω να κάνω τα εξής σχόλια, και φαντάζομαι ότι όποιος στοιχειωδώς γνωρίζει κάποια πράγματα σχετικά με υπολογιστές θα συφωνήσει. Το αρχικό mail φέρεται να στάλθηκε απο τη διεύθυνση ioannismath1962@yahoo.gr. Το ερώτημα που προκύπτει εύλογα είναι το εξής: αποκλείεται ο κ. Σάκκουλας να χρησιμοποίησε το ανωτέρω mail και όταν είδε την επίθεση στο πρόσωπο του να αναδιπλώθηκε και να απάντησε από το σύνηθες mail του αποκηρύσοντας έτσι τον ioannismath1962;
    Μία απάντηση στο παραπανω ερώτημα θα ηταν η IP του αποστολέα, χωρίς ωστόσο και αυτό να είναι απόλυτο, καθώς μπορείς να παρεις το laptop και να πας σε ένα καφέ και να στείλεις απο άλλη ΙΡ ότι θέλεις με αλλοιωμένα τα ηλεκτρονικά σου ίχνη. Από την άλλη μπορεί πράγματι κάποιος τρίτος να έστησε όλη αυτή την ιστορία οπότε ο κ. Σάκκουλας θα έχει απόλυτο δίκαιο να στραφεί με κάθε τρόπο εναντίον του.
    Όσον αφορά την ομάδα διαχείρισης του blog σας θα ήθελα να κάνω καποιες επισημάνσεις: θεμελιώδες αξίωμα στη Δημοσιογραφία είναι η διασταύρωση της είδησης και της πηγής. Πράγμα το οποίο καταστρατηγήθηκε στην παρούσα περίπτωση. Δηλαδή αν αύριο δημιουργήσω έναν λογαριασμό antonisprimeminister@yahoo.gr και σας στείλω mail θα βγείτε και θα δηλώσετε ότι ο πρωθυπουργός σας έστειλε επιστολή χωρίς καμιά επιβεβαίωση;;;;; Διαχείριση ενός blog και δημοσιογραφία είναι εντελώς ανεξάρτητες έννοιες, και καλό είναι να αρχίσετε να μελετάτε τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
    Αυτά τα ολίγα είχα να πω.
    ΥΓ: Ελπίζω ο κ. Σάκκουλας να τα καταφέρνει καλύτερα με τους αριθμούς γιατί με την ορθογραφία μαλλον κάπου δυσκολεύεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το σχόλιο 10.53 είναι πραγματικά απολαυστικό!!! Στην ίσων αποστάσεων ανάλυση του όμως, τόσο στο επί της ουσίας θέμα του νηπιαγωγείου όπως και στο ενδεχόμενο αναδίπλωσης Σάκκουλα, πέφτει έξω! Και αυτό διότι η κατηγορία του αρχικού ψευδεπίγραφου email, ότι η κα Χριστοπούλου κλείδωσε νήπιο σε τάξη μόνο του ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ. Ουδέποτε συνέβη τέτοιο περιστατικό και δεν θα βρεθεί δεύτερος μάρτυρας (πλην της αντιδίκου) να το επιβεβαιώσει. Αφενός λοιπόν εκ τούτου αντιλαμβανόμαστε το ποιόν εκείνου, του ενός, που μεταχειρίζεται τέτοια μέσα και αφετέρου αποκλείουμε να συνέπραξε ο μαθηματικός Σάκκουλας, καθότι αν το είχε κάνει ο ηθικός του αυτουργός, αυτός ο ένας, μετά την σημερινή αλλαγή στάσης Σάκκουλα θα είχε δηλώσει κάπου την παρουσία του στο ποστ, πράγμα που πουθενά δε συνέβη! Επομένως ένας και μόνον ένας είναι ο εμπλεκόμενος. Τέλος, δια το ακέραιον της αληθείας, επισημαίνουμε ότι η νηπιαγωγός Χριστοπούλου είναι παντελώς αθώα, καθώς επί της ουσίας δεν υπάρχει τι, έστω μικρό, επιλήψιμο εις βάρος της. Τι έχει κάνει η Χριστοπούλου; Έβγαλε τα παιδιά της τάξης διάλειμμα,σε μέρα που είχε επιφορτισθεί επιπλέον παιδιά συναδέλφου που έλειπε σε αναρρωτική άδεια (αναρρωτικές άδειες δε συστηματικά και αδιάλειπτα εγκρίνονται εδώ και χρόνια στο εν λόγω νηπιαγωγείο) και κατά τη λήξη του διαλείμματος και καθώς συγκέντρωνε τα παιδιά για να επιστρέψει στην τάξη, νεαρός μαθητής πέρασε από χαλασμένο σημείο του φράχτη και βρέθηκε στο διπλανό δημοτικό σχολείο. Πού είναι το πταίσμα της Χριστοπούλου; Τριάντα τουλάχιστον παιδιά είχε ύπο την επίβλεψή της εκείνη την ώρα. Όσοι έχουν ασχοληθεί στοιχειωδώς με παιδιά, έστω και μόνο με τα δικά τους, μπορούν να καταλάβουν το αναίτιο της νηπιαγωγού ως προς το ασήμαντο έστω γεγονός. Αυτά περί της υποθέσεως. Εύλογα βεβαίως δημιουργείται το ερώτημα πως κάτι τόσο μικρό πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις. Συνέβη αυτό διότι είναι χρόνια και κατ' εξακολούθηση τα ανεπίτρεπτα που συμβαίνουν στο 2ο νηπιαγωγείο Φιλιατρών και είναι μεγάλος ο αριθμός των γονιών που έχει να εξιστορήσει τουλάχιστον ένα. Μα γιατί τότε φέτος; Που εμπλέκεται η Χριστοπούλου; Είναι αυτή η ίδια η παρουσία της που πυροδοτεί τις εξελίξεις, καθότι η Χριστοπούλου αρνείται να συμβιβαστεί με το σάπιο περιβάλλον του νηπιαγωγείου που έρχεται σε επαφή, κι αυτό σπεύδει να την καταπιεί, να την σπιλώσει, να την αποπέμψει, να την τιμωρήσει. Μόνον ο έπαινος αρμόζει στην αδιάλλακτη στάση της κας Χριστοπούλου! Τέλος ως αναφορά τους διαχειριστές του μπλογκ, ο 10.53 υπήρξε εύστοχος, ακριβοδίκαιος και σπαρταριστά γλαφυρός στην περιγραφή του.
    Υ.Γ. Είναι πράγματι εξόφθαλμη η δυσκολία του κου Σάκκουλα στην ορθογραφία, παρά μάλιστα και τον ηλεκτρονικό επισημαντή ορθογραφικών λαθών που διαθέτει η σελίδα. Δεν μπορεί παρά στους αριθμούς να είναι ασυγκρίτως ικανότερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το παρακάτω σχόλιο είναι από τον Γιάννη Σάκκουλα.

    Απορώ με πόση ευκολία κάποιοι, κρυμμένοι στην ανωνυμία, γράφουν με ύφος για ορθογραφικά μου λάθη, ναι στην βιασύνη να δημοσιεύσω αυτό που στενοχωρούσε εμένα και την γυναίκα μου έκανα λάθος.
    Ας έρθει σπίτι μου ο κύριος ή κυρία αυτή να δει τα τετράδια της έκθεσης του Δημοτικού ,τα χω κρατήσει.
    Το τηλέφωνο μου δε, είναι στον κατάλογο.
    Παρακαλώ να προσέχετε τι γράφετε, όταν γράφετε ανωνύμως σε επώνυμο, είναι δειλία αμετροέπεια, αυτό που κάνετε.

    Γιάννης Σάκκουλας Μαθηματικός
    Μέλος ΔΣ Β ΕΛΜΕ Μεσσηνίας Μέλος Δ.Ε Δημαρ Ν. Μεσσηνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλούμε τον κύριο Σάκκουλα να μην γράφει υπό καθεστώς βιασύνης και στενοχώριας, διότι υποπίπτει σε παιδαριώδη ορθογραφικά λάθη. Ο ανώνυμος σχολιασμός μπορεί να περιλαμβάνει κάθε ζήτημα, οπωσδήποτε φυσικά και την ορθογραφία του! Αν τότε ήσασταν πιο προσεκτικός όταν γράφατε έκθεση στο δημοτικό, παρά τώρα στο δημόσιο γραπτό σας λόγο, τότε τι να πω;
    Υ.Γ. Μην το κάνετε ζήτημα κε Σάκκουλα, δεχτείτε το απλά σαν μία, δεικτική έστω, σύσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να ρωτήσω κάτι; Το πρόβλημα είναι αν κάνει ορθογραφικά λάθη ο κ. Σάκκουλας;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Λογω δικαστικής διερεύνησης δεν θα δημοσιευτεί σχόλιο που αναφέρεται επωνύμως στον Κο Σάκκουλα και είναι ανώνυμο.
    Επώνυμα ΚΑΙ ΜΟΝΟ κάνετε όσα σχόλια θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τελικά οι μάσκες πέφτουν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.Αύριο Παρασκευή είναι η σειρά των γονιών να πούν αυτά που έβλεπαν τόσα χρόνια και δέν μιλούσαν...δέν μιλούσαν απο φόβο...γιατί υπήρχαν απειλές και κάπου το σκεφτόσουν...και τώρα την έσχατη στιγμή εμείς οι γονείς απειλές δεχόμαστε για το τί θα πούμε αύριο...αλλά μέχρι εδώ...τόσο ήταν η δυναστεία τους καταρέει,το κύκλωμα σπάει και στη θέση ισχύος που ήταν κάποτε τώρα δέν είναι ούτε για φτύσιμο.Ξεμπρόστιασμα θέλουν και μεθαύριο στην παρέλαση που θα φοράνε τις πλατιές γραβάτες θέλουν γιουχάρισμα....Δέν κάνουμε πίσω το έχουμε υποσχεθεί στα παιδιά μας,θα προσπαθήσουμε να τους φτιάξουμε ένα καλύτερο νηπιαγωγείο όσο κόπο κι αν μας πάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.