Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Πάσχα στην Μαραθόπολη

29497941_2061987003816858_2194414210182545408_n


Aπάντηση και θέση του Γιώργου Χριστοδούλου, όσον αφορά το βιβλίο του " ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ", στον κ. Κωνσταντίνο Καραμπάτσο, για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Απάντηση στην επιστολή του κ Κωστα καραμπάτσου

"ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ"

Φίλες και φίλοι μου, θέλοντας να αποκαταστήσω μία παράλειψη πολύ σοβαρή για μένα, όσον αφορά το βιβλίο μου "ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ", θέλω να διατυπώσω με ειλικρίνεια, σαφήνεια και καθαρότητα ότι, πως εξ απειρίας μου και αμελείας μου και σύμφωνα με τους συγγραφικούς κανόνες, παρέλειψα και δεν παρέθεσα τις πηγές μου, ως όφειλα, για διαφορά αποσπάσματα που αναγράφονται στο βιβλίο μου, μεταξύ άλλων, όπως και από .......

24 Μαρτίου η Αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Αρκαδιάς στην Κυπαρισσία.

24-3-2018

Βιβλιοπαρουσίαση «Το ανάθεμα. Η Νάντια της Γιόλακας» του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου στην Εδεσσα.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Φιλοπροόδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» σε συνεργασία με το Εδεσσαϊκό Θέατρο παρουσιάζει το βιβλίο του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου με τίτλο «Το ανάθεμα. Η Νάντια της Γιόλακας» (εκδ.Άγκυρα).
Την Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο καφέ του ξενοδοχείου «4 Εποχές» (Βαρόσι), στην Έδεσσα.
Η Κατερίνα Αθανασίου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Φ.Σ.Ε. Μ.Αλέξανδρος συνομιλεί με τον συγγραφέα και ο Σωτήρης Δραγούμης, πρόεδρος Εδεσσαϊκού Θεάτρου διαβάζει αποσπάσματα από το βιβλίο, υπό τους ήχους της ......

Εκθέσεις στο 3ο Δημοτικό σχολείο Φιλιατρών

Δυο εκθέσεις πραγματοποιήθηκαν αυτές τις ημέρες στο 3ο Δημοτικό σχολείο Φιλιατρών που αποτέλεσαν δυο διαφορετικά, αλλά ουσιαστικά μαθήματα.
Η Λαογραφική .....

Φιλιατρά: Το πρόγραμμα εορτασμού για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Από την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών εκδόθηκε το παρακάτω πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Αναλυτικά: ......

Μην ξεχαστείτε! Την Κυριακή 25 Μαρτίου αλλάζουμε ώρα. Πάμε μία ώρα μπροστά.


Αλλάζει από τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Μαρτίου η ώρα, καθώς θα πρέπει να γυρίσουμε όλοι μας το ρολόι μία ώρα μπροστά καθώς τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο της θερινής ώρας.

Έτσι λοιπόν στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 25/3 θα πρέπει να ......

Τα τέσσερα "όχι" και η επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Τα 12 από τα 16 μέλη της Super League δεν δέχτηκαν να υπογράψουν το έγγραφο Βασιλειάδη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το χρονικό των γεγονότων της Πέμπτης (22/3) και η επόμενη μέρα.

Έως τις 14.00 την .....