Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Με εισιτήριο.... ενα βιβλίο

Στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τη φιλαναγνωσία των μαθητών μας, έχουμε δημιουργήσει μια μικρή βιβλιοθήκη στον χώρο του σχολείου την οποία ενισχύουμε με λογοτεχνικά βιβλία. (καινούρια ή διαβασμένα σε καλή κατάσταση).

Πολλοί είναι οι μαθητές μας οι οποίοι δανείζονται και διαβάζουν βιβλία. Τη φετινή δε χρονιά δημιουργήσαμε μια Λέσχη Ανάγνωσης και επιλέξαμε να διαβάσουμε τα βιβλία «Μαζί» της Ελένης Πριοβόλου και το «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» της Άλκης Ζέη.
Την Τετάρτη 9-5-2018 και .....

Και το 3ο Δημοτικό σχλείο συμμετείχε στην δράση Let's Do it

Την Κυριακή 6-5-2018 και για μια ακόμα χρονιά, το 3ο Δημοτικό σχολείο συμμετείχε στην πανελλήνια ημέρα εθελοντισμού LETS DO IT GREECE και με την βοήθεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, γονείς και μαθητές φύτεψαν λουλούδια και πορτοκαλιές.

Επίσης με την .....

Πώς δεν θα χρεωθείτε την εμπλοκή ΔΕΗ – ΕΛΤΑ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ενώ χιλιάδες καταναλωτές που πλήρωναν το λογαριασμό του ρεύματος μέσω ταχυπληρωμής στα ΕΛΤΑ, διαπίστωσαν η πληρωμή τους δεν έχει καταχωρηθεί και άρα εμφανίζονται ως ....

Vodafone: Ανακοίνωση Τιμολογιακών αλλαγών που επηρρεάζουν το σύνολο των συνδρομητών της

Τιμολογιακές αλλαγές σε προγράμματα της ανακοινώνει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Vodafone. Αλλαγές που θα επηρεάσουν όλους τους συνδρομητές της στα προγράμματα που ανήκουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει:

Η εταιρία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει τις παρακάτω μεταβολές: