Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Κούρεμα καταθέσεων: Τί θα γίνει! Ολα τα σενάρια

Το “κούρεμα” ή όχι των καταθέσεων δεν μπορεί να το αποτρέψει ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε πολύ περισσότερο ο Γιάνης Βαρουφάκης για έναν πολύ απλό λόγο. Δεν εξαρτάται από αυτούς, αλλά από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Αν αυτή αποφασίσει .....

ΒΑΡΑΝΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Μεγαλώνει το ρήγμα στους ΑΝ.ΕΛ. Και ο Μαυραγάνης τάσσεται κατά του δημοψηφίσματος – Διαγράφηκε ο Δαμαβολίτης

Και ο Νίκος Μαυραγάνης των ΑΝ.ΕΛ. εξέφρασε ανοικτά την αντίθεσή του στο δημοψήφισμα.

Ο κύριος Μαυραγνάνης .....

Ενωτική παρέμβαση Καραμανλή υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα (video)


Ο πρώην πρωθυπουργός , Κώστας Καραμανλής, με μια τηλεοπτική δήλωση με ενωτική διάθεση τάχθηκε υπέρ του ναι στο δημοψήφισμα της Κυριακής, δίνοντας τον τόνο για την επόμενη μέρα ξεκαθαρίζοντας ότι επιβάλλεται η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η δήλωση του κου Καραμανλή:........

Ξεκάθαρο ΝΑΙ του Γιάννη Λαμπρόπουλου στο δημοψήφισμα

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες

Περνάμε κρίσιμες και πρωτόγνωρες ώρες και ημέρες .
Η αβεβαιότητα , η ανησυχία και ο φόβος για το αύριο έχουν κυριαρχήσει.
Η Χώρα μας με ......

Παππάς: Οι τράπεζες θα ανοίξουν όταν η χώρα καταλήξει σε συμφωνία

Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, υποστήριξε, όπως αναφέρει το Reuters ότι οι τράπεζες θα ανοίξουν μόλις υπάρξει συμφωνία.
«Το τραπεζικό σύστημα .....

Ομπάμα εναντίον Μέρκελ: "Δεν θα διαλύσεις το δυτικό σύστημα ασφαλείας" - Στο φως η έκθεση του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος πριν το δημοψήφισμα!

Αποφασισμένος είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να εφαρμόσει σκληρή πολιτική απέναντι στην Άνγκελα Μέρκελ ώστε να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στην εξωτερική πολιτική και Άμυνα της ΕΕ, και το πρώτο βήμα θα είναι να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος πριν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος! Μία έκθεση που θα δείχνει με σαφή τρόπο ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, στηρίζοντας τις ελληνικές απόψεις! Χαρακτηριστικό είναι .......

Ο τουρισμός μας στη δίνη του δημοψηφίσματος

Ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, στην οποία προσέβλεπαν για την επιβίωσή τους και τη διαφύλαξη θέσεων εργασίας οι Ελληνικές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και οι μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανακοινώνεται το διχαστικό δημοψήφισμα , με .......

Φιλιατρά: Ομιλία της Έλενας Ψαρρέα στην Πλατεία

Αύριο 3 Ιουλίου 2015 και ώρα 12,30 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία Φιλιατρών θα μιλήσει η Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ψαρρέα για το κρίσιμο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 και τις θέσεις της κυβέρνησης.