Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

12 Χρόνια Σκλάβος [ 12 years slave ]

12 Χρόνια Σκλάβος
[ 12 Years a Slave ]

Του Στιβ ΜακΚουίν

Με τους: Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Μάικλ Φασμπέντερ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μπραντ Πιτ, Λουπίτα Νιόνγκο

Είδος: Δραματική
Προβολές: 22 , 23 , 24 , 25 Αυγούστου
Ωρα προβολής: 21:45
Τόπος: Αίθριο Δημαρχείου Φιλιατρών

ΥΠΟΘΕΣΗ: .......

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καρκινογόνες ουσίες βρέθηκαν στην οδοντόκρεμα Colgate Total


Μια χημική ουσία που έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια των Αμερικανών κάθε μέρα, προέκυψε σε οδοντόκρεμα.
Η εταιρεία πίσω από την Colgate Total επιμένει ότι το η ουσία τρικλοζάνη, η οποία χρησιμοποιείται κατά της ασθένειας των ούλων, είναι ασφαλής να χρησιμοποιηθεί, επειδή η οδοντόκρεμα εγκρίθηκε το 1997 από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

Αλλά τα τοξικολογικά έγγραφα που χρησιμοποιήθηκαν από την ......

Αύριο οι τελικές ρυθμίσεις στον ΕΝΦΙΑ

Τους βουλευτές της ΝΔ του Β΄Θερινού Τμήματος της Βουλής, θα ενημερώσει, αύριο το μεσημέρι, ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, για όλες τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, αλλά και για τις τελικές ρυθμίσεις για τον ΕΝΦΙΑ Οι αλλαγές αυτές που θα διορθώσουν διαπιστωμένες.....

Μέσω ΚΕΠ βεβαιώσεις για την εφορία και ασφαλιστική ενημερότητα αγροτών

Τη δυνατότητα να καμφθούν γραφειοκρατικές και διοικητικές αγκυλώσεις, με στόχο την πιο εύκολη εξυπηρέτηση των αγροτών δίνει η απόφαση σύμφωνα με την οποία οι παραγωγοί μπορούν να παραλαμβάνουν βεβαιώσεις για φορολογική χρήση και έντυπα καταβολής αποζημιώσεων και ασφαλιστικής ενημερότητας από τα κατά τόπους ΚΕΠ.

Όπως ορίζει η .....

Τι να προσέχετε όταν σας ζητούν φωτοτυπία της ταυτότητας


Οι καταναλωτές που τους ζητείται φωτοτυπία της ταυτότητας από διάφορες ιδιωτικές εταιρείες ή από το Δημόσιο, για να προστατεύονται από τυχόν πλαστογραφία της ταυτότητάς τους με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες, πρέπει να ενεργούν ως εξής:......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 21ης Αυγούστου 2014