Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Φιλιατρά: Μεγάλη πτώση πίεσης στο νερό. Τι συνέβη.

Μεγάλη πτώση της πίεσης στο δίκτυο ύδρευσης παρατηρήθηκε σήμερα το απόγευμα στα Φιλιατρά.
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το Φιλιατρά News η πτώση της πίεσης οφείλεται σε διακοπές λειτουργίας των γεωτρήσεων που .....

Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Π.Ε Μεσσηνίας για την κακοκαιρία που θα χτυπήσει της επόμενες ώρες!!

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφλερεια Πελοποννήσου και η ΠΕ Μεσσηνίας για την κακοκαιρία που θα χτυπήσει της επόμενες ώρες σηλώνει σε ανακοίνωση της ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι τις επόμενες ώρες, τη Μεσσηνία θα προσεγγίσει κυρίως στις παραλιακές περιοχές ο κυκλώνας «Ζορμπάς».

Από το πρωινό του .....

Προφυλάξη των περιουσιών απο την κακοκαιρία συνιστά ο ΕΣΦ

Με την κακοκαιρία πού επίκειται να χτυπήσει την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή στους επαγγελματίες αλλά και στους υπόλοιπους πολίτες, να κάνουν άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προφυλάξουν τις περιουσίες τους.

Προτείνουμε λοιπόν να .......

Συμμετοχή του Δήμου Τριφυλίας στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη.

Το ΝΑΤΟ-ικό Στρατηγείο στη Σμύρνη γιόρτασε στις 22 Σεπτεμβρίου 2018 τη Διεθνή Ημέρα του ΝΑΤΟ με τη συμμετοχή 20 χωρών και πλήθος επισκεπτών. Το Ελληνικό προσωπικό του Στρατηγείου συμμετείχε στη δημιουργία του Ελληνικού περιπτέρου. Με σύνδεσμό μας το συμπατριώτη μας Συνταγματάρχη Πεζικού Ευθύμιο Αγγελόπουλο, ο οποίος υπηρετεί στο Στρατηγείο, ο Δήμος μας μαζί με το Δήμο Χίου είχαν την ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα.
Η Τριφυλία .....

Ανδρινόπουλος & Κόλλιας: «Η Δημοτική Αρχή Κατσίβελα δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Δήμου και της κοινωνίας»

Συνάντηση χθες και διάλογος για την ανατροπή με δημιουργία σχήματος ευρύτερης αποδοχής

«Μπουρλότο» στο προεκλογικό τοπίο του Δήμου Τριφυλίας αναμένεται να προκαλέσει κοινή δήλωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Στάθη Ανδρινόπουλου, και του πρώην ......

ΔΑΟΚ Μεσσηνίας: Τι πρέπει να γνωρίζουν Ελαιοκαλλιεργητές και Ελαιοτριβείς εν όψει της Ελαιοσυγκομιδής

Εν όψει της επικείμενης έναρξης συγκομιδής του ελαιόκαρπου στην περιοχή αρμοδιότητάς της και προκειμένου να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του ελαιόλαδου, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας ΠΕ Μεσσηνίας, ενημερώνει του ελαιοκαλλιεργητές και τους ελαιοτριβείς για ......

Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας για την αυτοπροστασία των πολιτών

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ για την αυτοπροστασία τους οι πολίτες σε ότι αφορά τους θυελλώδεις ανέμους πρέπει:

Πριν και κατά τη .....

ΥΠΕΣ σε Δήμους: Ζητά ενημέρωση για επάρκεια σε κάλπες και παραβάν (έγγραφο)

Με επείγον έγγραφο του τμήματος εκλογών και πολιτικών κομμάτων του υπουργείου Εσωτερικών ζητείται ενημέρωση για το εάν υπάρχει επάρκεια σε κάλπες και παραβάν ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Με επιστολή, που έχει την υπογραφή του ......

Κυκλώνας Ζορμπάς: Ο Σάκης Αρναούτογλου εξηγεί την πορεία του φαινομένου ανά ώρα (video)

Για σφοδρούς ανέμους και βροχοπτώσεις με αυξημένο τον κίνδυνο απειλητικών για τη ζωή πλημμυρών που θα φέρει ο μεσογειακός κυκλώνας στην Πελοπόννησο και την Κρήτη το Σάββατοκύριακο προειδοποιεί το Severe Weather Europe.

Μετά τον ......

Θυελώδης Άνεμοι. Απλές κινήσεις προστασίας.