Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ψηφιακή τηλεόραση DIGEA. ΠΡΟΣΟΧΗ για την αγορά αποκωδικοποιητή

Η ανάρτηση αφορά μόνο όσους χρειάζεται να αγοράσουν αποκωδικοποιητή.

27 μέρες απόμειναν ακόμα για την μετάβαση μας στην ψηφιακή εποχή της Digea και οι καταναλωτές που δεν διαθέτουν τηλεόραση σύγχρονης τεχνολογίας θα πρέπει να επιδείξουν ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στην προμήθεια αποκωδικοποιητή για να .....

O Παιδόφιλος Παιδίατρος !!! [ ΦΩΤΟ ]

Στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 47χρονου παιδιάτρου που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, η οποία

Η Εκπομπή "Ματιές" του BEST στα Φιλιατρά

Ελεύθερη προς μετάδοση η ΝΕΡΙΤ

Από αύριο το απόγευμα της Κυριακής 4η Μαΐου αναμένεται να εκπέμψει σήμα της ΝΕΡΙΤ στη θέση της Δ.Τ. Η ψήφιση της τροπολογίας με την οποία η Δ.Τ σβήνει για να παραχωρήσει τη θέση της στο νέο τηλεοπτικό φορέα ο οποίος αδυνατεί να λειτουργήσει πλήρως, άνοιξε το δρόμο για την πρεμιέρα της ΝΕΡΙΤ.
Αρχικά θα βγει .....

Στέλνουν με νόμο τους περιφερειακούς σταθμούς στη Digea!

Βρέθηκε τελικά τρόπος να αντιμετωπιστεί η αποχή των περιφερειακών καναλιών από την ψηφιακή μετάβαση. Με αιφνιδιαστική τροπολογία που κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή στο άσχετο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης για την «απλούστευση της αδειοδότησης για την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας» οι υπουργοί Μεταφορών, Επικρατείας και Ανάπτυξης, υποχρεούνται να εκπέμψουν ψηφιακό σήμα όλοι οι περιφερειακοί σταθμοί με αλλαγή της εμβέλειας των σημάτων τους!

Στην τροπολογία ........

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Μαΐου 2014



Περιοδεία στην Κυπαρισσία για τον Στάθη Ανδρινόπουλο


Δημόσιες Υπηρεσίες, τις απομένουσες από τη λαίλαπα των "λουκέτων", και καταστήματα, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στην Κυπαρισσία ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Ευστάθιος Ανδρινόπουλος μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του Ανεξάρτητου Συνδυασμού "Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ"!

Ο κ. Ανδρινόπουλος μίλησε με υπαλλήλους και επαγγελματίες για .....