Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Φιλιατρά: Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Φιλιατρινού Στιχουργού Βασίλη Παπαδόπουλου

Το βιβλίο του που εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2014 με τίτλο «Τα τραγούδια μου» θα παρουσιάσει ο Φιλιατρινός στιχουργός Βασίλης Παπαδόπουλος σήμερα Κυριακή 3 Αυγούστου, στις 9.00 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Λιμενάρι στα Φιλιατρά.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

ΔΗΛΩΣΗ του κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλου

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Ο πρόεδρος του Φορέα, Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Τριφυλίας κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος σε συνέχεια της προχθεσινής απάντησης του φορέα στις δηλώσεις του κ. Κουκούμη έχει να δηλώσει τα εξής:.....

Αγρίλης Φιλιατρών: Παιδιά έσωσαν τον σκύλο που χτύπησε αυτοκίνητο

Μια παρέα παιδιών κατάφερε να σώσει τον σκύλο που το βράδυ της 27ης Ιουλίου χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο στο χωριό Αγρίλης στα Φιλιατρά. Ο οδηγός αν και κατάλαβε ότι χτύπησε το σκυλί – που κοιμόταν στην άκρη του δρόμου – σπάζοντας του το σαγόνι, αδιαφόρησε πάτησε γκάζι και έφυγε.

Η παρέα των παιδιών ......

ΔΕΗ: Προσωρινές διακοπές ρεύματος αύριο Δευτέρα 4 Αυγούστου. Δείτε τις περιοχές

Προσωρινές διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθούν την ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 και από ώρα 08:30 έως 14:30 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις παρακάτω περιοχές:......

Κυπαρισσία: Συνάντηση Πετράκου με Σύλλογο Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας


Ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος συνοδευόμενος από τα στελέχη της Ν.Ε. Μεσσηνίας Μπάμπη Καλογερόπουλο και Ιωάννα Μαραβελή συναντήθηκε με το Δ.Σ. του «Συλλόγου Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας».
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ενημέρωσαν τον Βουλευτή και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ:......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Αυγούστου 2014