Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ηλεία: Μάνα και κόρη στο ίδιο κρεβάτι με 5 άντρες!

Πέτρα ή για την ακρίβεια... πέτρες του σκανδάλου, είναι μια σέξι πενηντάρα και η 20χρονη κόρη της που έχουν αναστατώσει την πόλη με τις ερωτικές τους περιπέτειες. Ήταν κοινό μυστικό τους τελευταίους μήνες ότι η γοητευτική ζωντοχήρα, είχε έντονη ερωτική ζωή και φυσικά όχι μόνο με άντρες της ηλικίας της...

Αυτό που δεν μπορούσε βέβαια κανένας να .........

φανταστεί, ήταν ότι η καλλίγραμμη κόρης της, θα βρίσκονταν μαζί με τη μητέρα της στο ίδιο κρεβάτι, την ίδια ώρα... με πολλούς άντρες! Ήταν Σάββατο βράδυ και οι δυο γυναίκες, συνοδευόμενες από πέντε άντρες μπήκαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της πόλης. Φυσικά, η είσοδό τους σχολιάστηκε με πολλούς τρόπους, τόσο από τις γυναίκες, όσο και από τους άντρες. Η ώρα πέρναγε και οι δυο γυναίκες φαίνονταν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Οι άντρες της παρέας φλέρταραν και τις δυο, αφήνοντας τους να φανεί ότι η βραδιά θα ήταν μεγάλη... Έτσι και έγινε! Σύμφωνα με το ilialive.gr, η παρέα έφυγε από το μαγαζί τα χαράματα και κατευθύνθηκε σε ξενοδοχείο, που βρισκόταν λίγο έξω από την πόλη.

Μάλιστα, σύμφωνα με μάρτυρες που βρέθηκαν και εκείνοι εκεί, οι δυο γυναίκες και οι πέντε άντρες, επέλεξαν μόνο ένα δωμάτιο για να περάσουν τη νύχτα τους...

newsit

ΣΧΟΛΙΟ
Κανα τηλέφωνο της κυρίας παίζει να βρούμε;;;;

Οργή Κανελλόπουλου για τη δήθεν καταδίκη του

Η… βαριά και δυσάρεστη οσμή στη διαχείριση της πολιτικής, όπως αυτή γίνεται στη χώρα μας, από τους εκπροσώπους της Βουλής και τους διάφορους παράγοντες των υπουργείων, έφτασε και στη Μεσσηνία, αν δώσει κανείς, βέβαια, βάση σε δημοσιεύματα εφημερίδων και ειδήσεις που αναρτώνται σε διάφορους ιστότοπους, με ιδιαίτερη συχνότητα, μάλιστα, το τελευταίο διάστημα.

Σ’ ένα από αυτά εμπλέκεται και το όνομα του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Γεωργίας, του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) και υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, Γιώργου Κανελλόπουλου.

Ειδικότερα, στην εφημερίδα «Αξία» της 29ης Σεπτεμβρίου ...........

2012 και με τίτλο «18 μήνες στον πρώην διοικητή του ΣΔΟΕ», αναφέρεται η εξής είδηση: «18 μήνες φυλακή εισέπραξε ο πρώην διοικητής του ΣΔΟΕ Γιάννης (σ.σ. προφανώς έχει γίνει λάθος στο όνομα) Κανελλόπουλος για παράνομα επενδυτικά προγράμματα στη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Γεωργίας.

Το ίδιο πρόσωπο παραπέμπεται και για κακούργημα μετά από μήνυση επιχειρηματία ο οποίος ισχυρίζεται ότι του ζήτησαν μίζα 1.000.000 ευρώ για επενδυτικό πρόγραμμα 9.000.000 ευρώ».

Σε άλλα κείμενα στο διαδίκτυο αναφέρεται ότι ο κ. Κανελλόπουλος «γλύτωσε την έγκλεισή του στη φυλακή για λόγους… υγείας. Αντίθετα η συγκατηγορούμενή του, υπάλληλος του ίδιου υπουργείου και πρόεδρος επταμελούς επιτροπής, οδηγήθηκε στη φυλακή. Την κατηγορία είχε κάνει σύλλογος εργαζομένων και αφορούσε ιδιαιτέρως μεγάλα ποσά που “πέρναγαν” από αυτή την επιτροπή».

Όπως ήταν φυσικό και προκειμένου να μην πλανάται στην ατμόσφαιρα της πόλης αυτή η δυσάρεστη οσμή, το «Θ» ρώτησε χθες τον κ. Κανελλόπουλο για όλα τα παραπάνω. Από την πλευρά του, όχι μόνο αρνήθηκε κάθε ανάμειξή του στα όσα γράφονται και διαδίδονται, αλλά μας δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι θα προχωρήσει και στην υποβολή μηνύσεων, το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να σταματήσει όλη αυτή η παραφιλολογία.

ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά που αναφέρονται είναι εντελώς ψέματα. Πού το βρήκανε, πού το φανταστήκανε, δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση τέτοιο γεγονός. Προσωπικά, θα προχωρήσω σε άσκηση μήνυσης. Δεν μπορώ να καταλάβω πότε εγώ εισέπραξα 18 μήνες φυλακή; Από ποιο δικαστήριο; Δεν υφίσταται καν τέτοιο θέμα.

Εξάλλου, αυτά που αναφέρει το δημοσίευμα για το υπουργείο Γεωργίας δεν ευσταθούν για τον απλό λόγο ότι, ενώ ήμουνα γραμματέας για 2,5 χρόνια περίπου, και τον πρώτο μήνα να έγινε το αδίκημα, αυτό θα τελεσιδικούσε μετά από δέκα (10) και πλέον χρόνια. Κι εδώ είναι το καραμπινάτο ψέμα τους.

Με τους ρυθμούς που γίνονται οι δίκες και δικάζουν οι δικαστές, αυτά δε γίνονται. Βέβαια, από την πλευρά μου έστειλα ήδη σχετική επιστολή στην εφημερίδα ότι αυτή η ιστορία είναι ψέματα 100%.

Επίσης, κανείς επιχειρηματίας δε μου έχει κάνει μήνυση, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. Βέβαια υποψίες έχω για το πώς έγινε η όλη ιστορία, αλλά όλα αυτά θα αποδειχθούν στο μέλλον».

Θάρρος

Επικριτικά σχόλια του βελγικού τύπου για τη δημιουργία πίστας F1 στην Αχαΐα

Ότι και να κάνει η Ελλάδα επικρίνεται, ακόμα και για αποφάσεις που μπορούν να βοηθήσουν την αναπτυξιακή πορεία περιοχών της χώρας...

Επικριτικά σχόλια του βελγικού τύπου για τη δημιουργία πίστας F1 στην Αχαΐα

Την απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης να ...........

διαθέσει 28,9 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή πίστας Formula 1 στην περιοχή του λιμανιού της Πάτρας, σχολιάζουν, με σημερινά τους δημοσιεύματα, δύο φλαμανδόφωνες εφημερίδες, η «De Τijd» και η «De Morgen».

«Στους χαλεπούς αυτούς καιρούς, όπου η οικονομική επιβίωση της Ελλάδας κρέμεται από μια κλωστή, το ελληνικό υπουργείο Ανάπτυξης αποφάσισε να διαθέσει 28,9 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή πίστας Formula 1» επισημαίνεται στο δημοσίευμα της «De Tijd»

Όπως ειδικότερα σημειώνεται, πρόκειται για το σχέδιο δημιουργίας πίστας στην περιοχή Χαλανδρίτσα της Πάτρας. Τονίζεται ότι το συνολικό κόστος της ανέγερσης ανέρχεται σε 94 εκατομμύρια ευρώ και η ελληνική κυβέρνηση θα συγχρηματοδοτήσει το έργο κατά το ένα τρίτο.

Καταλήγοντας, η εφημερίδα αναφέρει ότι η κατασκευή της πίστας θα διαρκέσει τρία χρόνια και, στη συνέχεια, θα καταβληθούν προσπάθειες για να φιλοξενηθούν αγώνες μοτοσικλέτας ή Formula 1.

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται και η «De Morgen» αναδημοσιεύοντας σύντομη είδηση του ειδησεογραφικού πρακτορείου Belga, με τίτλο «Οι Έλληνες διαθέτουν κονδύλια ύψους 28,9 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή πίστας Formula 1». Όπως σημειώνεται, το σχέδιο δημιουργίας πίστας έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, τόσο από την πλευρά των περιοίκων όσο και από την πλευρά των περιβαλλοντικών οργανώσεων.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV [ 3/10/2012 ]



Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και ώρα 13:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.
Την πρόσκληση που υπογράφει ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Σαμπαζιώτης περιλαμβάνονται τα παρακάτω θέματα:


1) Καθορισμός όρων δημοπράτησης του έργου «Αναβάθμιση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Πολυθέας και Τ.Κ. Μοναστηρίου – Δ.Ε. Αετού, Δ.Τριφυλίας» και ορισμός της αρχής που θα διενεργήσει τη δημοπρασία.

2) Καθορισμός όρων δημοπράτησης του έργου «Βελτίωση, ανάπλαση και διαμόρφωση κοινοχρήστου δημοτικού χώρου πλατείας και χώρου σχολείου στην Τ.Κ. Περδικονερίου Δ. Τριφυλίας και ορισμός αρχής που θα διενεργήσει τη δημοπρασία.

Γιορτάζεται η παγκόσμια μέρα των ζώων στην Κυπαρισσία

Εκδήλωση για την παγκόσμια μέρα των ζώων θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα από τις 17:30 έως τις 21:00.
Η Φιλοζωική Ομάδα Εθελοντών Τριφυλίας μας καλεί να γνωριστούμε και να γιορτάσουμε την ημέρα των ζώων.


Ευχαριστήριο από την Αντωνία Μπούζα - Κωνσταντέλου

Σε προσωπικό επίπεδο αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τα ΜΜΕ , τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο , για τη μεγάλη τιμή που μου κάνουν και σχεδόν πάντοτε φιλοξενούν τις απόψεις μου στα μέσα που εκπροσωπούν.
Αυτό είναι ιδιαιτέρως τιμητικό για όποιον κάνει βήματα στην πολιτική και στην αρθρογραφία.

Δυστυχώς καίτοι οι καιροί επιβάλλουν άλλες συμπεριφορές, είναι πολλοί οι πολιτικοί που αποφεύγουν να εκφράσουν δημόσια τις απόψεις τους επειδή όπως λέει και μία λατινική παροιμία «Verba volant, scripta manent»!
Αυτό όμως στην εποχή μας προσωπικά το θεωρώ ..............

μειονέκτημα και υστέρηση.

Ο κόσμος πρέπει να ξέρει για να επιλέγει και να κρίνει !
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους !

Aντωνία Μπούζα

Μήνυση κατά των ομογενών με τα 600 δισ. καταθέτει η Bank of Montreal



Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους ομογενείς που ισχυριζόμενοι ότι έχουν καταθέσει σε λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας το ποσό των 600 δισ. ευρώ, έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην κοινή γνώμη που αναρωτιέται αν υπάρχει έστω και ψήγμα αλήθειας στους ισχυρισμούς τους.

Το iefimerida.gr μετά την επισήμανση της ............

πλαστότητας του εγγράφου με το οποίο τα στελέχη της End National Dept θέλησαν να αποδείξουν το αληθές των ισχυρισμών τους, αποκαλύπτει ότι η ηγεσία της Bank of Montreal είναι βαθύτατα ενοχλημένη με την εμπλοκή της στην υπόθεση και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά των ομογενών.

Η Bank of Montreal είναι μία από τις 5 μεγαλύτερες τράπεζες του Καναδά με καταθέσεις που φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια, δηλαδή το ένα τέταρτο από τα υποτιθέμενα κεφάλαια που κατέθεσαν οι ομογενείς και ως εκ τούτου οι ισχυρισμοί τους δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα.

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού της Βουλής Αδωνις Γεωργιάδης ετοιμάζεται να προσέλθει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να ζητήσει την εισαγγελική παρέμβαση για να ξεκαθαρίσει το θέμα και να διωχθούν όσοι εμπαίζουν τον ελληνικό λαό.

Να σημειωθεί πάντως ότι απορίες εκφράζονται γιατί τα μέλη της End προβάινουν σε δηλώσεις μόνον κατά τις πρωινές ώρες στην Ελλάδα. ορισμένοι εκτιμούν ότι αυτό γίνεται για να αξιοποιείται η διαφορά της ώας που υπάρχει με την Αμερική και να μην μπορεί να υπάρξει ταυτόχρονη διασταύρωση των ισχυρισμών τους.

iefimerida

Εισβολή στο πεντάγωνο. Εκθετη η Κυβέρνηση

Εικόνες κράτους που βρίσκεται υπό διάλυση σημειώθηκαν το πρωί έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας όταν εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά έσπασαν τα κιγκλιδώματα και τις τζαμαρίες στο φυλάκιο και μπήκαν μέσα στον προαύλιο χώρο. Ακολούθησαν απίστευτες και απαράδεκτες σκηνές που εκθέτουν τον υπουργό Αμυνας της χώρας.

Στο Πεντάγωνο, τον -υποτίθεται- καλύτερα .............

φυλασσόμενο χώρο της Ελλάδας οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά κατάφεραν να μπουν σχεδόν ανενόχλητοι. Στο σημείο υπήρχαν ελάχιστοι αστυνομικοί οι οποίοι δεν κατάφεραν να προστατεύσουν το υπουργείο και να σταματήσουν τους διαδηλωτές – εισβολείς. Οι εργαζόμενοι εισέβαλαν εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ΜΑΤ αλλά και της φρουράς του υπουργείου που παρακολουθούσε έντρομη τους εισβολείς.

Οι εργαζόμενοι κατευθύνθηκαν προς την κεντρική είσοδο και προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο και να ανέβουν στο γραφείο του υπουργού. Οι απίστευτες εικόνες συνεχίστηκαν με τους στρατιωτικούς να έχουν βγει στα μπαλκόνια και να κοιτούν τους πολιορκητές τους.

Τελικά μετά από μισή ώρα κατέφθασε μία διμοιρία των ΜΑΤ για να επιβάλει την τάξη. Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Αντί ο υπουργός, Πάνος Παναγιωτόπουλος να δώσει εντολή να κατέβει κάποιο στέλεχος της πολιτικής ηγεσίας και να μιλήσει με το εξαγριωμένο πλήθος, προφανώς προτίμησε να μην εκτεθεί και ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος.

Με μία ντουντούκα στο χέρι ο κ. Κωσταράκος προσπάθησε να ηρεμήσει το πλήθος, με τα ΜΑΤ να βρίσκονται πίσω του και να φρουρούν την είσοδο του κτιρίου. Τελικά ο κ.Κωσταράκος δεν κατάφερε τίποτα και ανέβηκε και πάλι στο γραφείο του.

Εχουν προιστορία οι διαδηλώσεις

Στις 24/7, οι εργαζόμενοι αντιδρώντας στην πρόταση της εργοδοσίας για εκ περιτροπής εργασία μία ημέρα την εβδομάδα αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και στις 25 Ιουλίου, προχώρησαν σε νέα 24ωρη απεργία στις 9:30 το πρωί με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Να αρθεί άμεσα το μέτρο της εκ περιτροπής, να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και να δοθεί ένα τέλος στην δοκιμασία των εργαζομένων στο Τροχαίο Υλικό. Αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιοι προσπαθούν να είναι νομιμόφρονες όμως εμείς εξετάσεις δίνουμε μόνο στον κόσμο και σε κανέναν άλλο. Είμαστε αναγκασμένοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Την ίδια ημέρα ο υπουργός Ναυτιλίας Κώστας Μουσουρούλης είχε δεσμευτεί ότι θα δώσει λύση στο θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Ο υπουργός δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα των εργαζομένων με επιστολές προς τα αρμόδια υπουργεία. Οι εργαζόμενοι ζήτησαν να υπάρξει σχέδιο για τη δημιουργία ενός ενιαίου ναυπηγοεπισκευαστικού φορέα, να δοθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε μακροχρόνια ανέργους, βιβλιάρια ασθενείας και πάγωμα των στεγαστικών δανείων.

Ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά Bασίλης Kαρακίτσος ζήτησε από την πλευρά του, να καταβληθεί άμεσα σε κάθε εργαζόμενο το βοήθημα, ύψους 1.000 ευρώ, που ενέκρινε το υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ, ενώ έθεσε και θέμα δεδουλευμένων καθώς, όπως είπε, από τους 1.100 εργαζόμενους οι 160 είναι απλήρωτοι εδώ και τρία χρόνια και οι υπόλοιποι τους τελευταίους τέσσερις μήνες, οπότε τέθηκε σε εφαρμογή η εκ περιτροπής εργασία.

Το ίδιο πρωί οι εργαζόμενοι από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος είχαν κάνει πορεία και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου στην Ακτή Βασιλειάδη.

Στις 3/8 με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά συγκλήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών διυπουργική σύσκεψη για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Στην σύσκεψη μετείχαν όλοι οι συναρμόδιοι υπουργοί, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος και ο Πρόεδρος των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά του Σωματείου «ΤΡΙΑΙΝΑ» Βασίλης Καρακίτσος.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος μετά τη σύσκεψη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με εντολή του Πρωθυπουργού, η σημερινή σύσκεψη, με τη συμμετοχή των συναρμοδίων Υπουργών, χάραξε τον οδικό χάρτη και τη διαδρομή που πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτό το μεγάλο ζήτημα που είναι το μέλλον των ναυπηγείων στην Ελλάδα. Γιατί να μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα πρωταθλήτρια στην παγκόσμια εμπορική ναυτιλία. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν αυτή η χώρα να έχει ναυπηγεία, τα οποία να μην λειτουργούν και οι άνθρωποι να είναι άνεργοι ή να απασχολούνται εκ περιτροπής».

Ενα μήνα αργότερα, και αφού καμία από τις υποσχέσεις δεν τελεσφόρησε στις 6/9 οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο ύψος του υπουργείου Αμυνας και επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο για πολλή ώρα.

Παθητικά τα Ναυπηγεία

Σύμφωνα με τον ισολογισμό της, τα έσοδα της εταιρείας τον περασμένο χρόνο ήταν ύψους 26,32 εκατ. ευρώ, έναντι 21,35 εκατ. ευρώ το 2010, αυξημένα κατά 23%, αλλά πολύ χαμηλότερα από τα αντίστοιχα του έτους 2009 (216,55 εκατ. ευρώ).

Το αποτέλεσμά της προ αποσβέσεων, τόκων και φόρων (EBITDA) ήταν ζημία 37,45 εκατ. ευρώ, ενώ το αποτέλεσμά της προ φόρων ήταν ζημία 46,55 εκατ. ευρώ. Μετά τον συνυπολογισμό φόρων και τελών το καθαρό αποτέλεσμα της επιχείρησης ήταν ζημία 57 εκατ. ευρώ.

Τα ίδια κεφάλαια των «Ελληνικών Ναυπηγείων», τα οποία ως γνωστόν υπολειτουργούν, είναι αρνητικά (-295,62 εκατ. ευρώ).

iefimerida

Να γιατί είναι πλαστό το «καταθετήριο» με τα 600 δισ. των ομογενών -Τι λένε σήμερα [βίντεο]

Οι ομογενείς που μέσω της οργάνωσης End National Dept έδωσαν χθες στη δημοσιότητα ένα έγγραφο το οποίο υποστηρίζουν ότι επιβεβαιώνει την κατάθεση του ποσού των 600 δισ. δολαρίων για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας σε τράπεζες του Καναδά.

Σύμφωνα πάντα με το έγγραφο αυτό ο ............

κ. Αρτέμιος Σώρρας έχει καταθέσει το ισόποσο των 600 δισ. δολαρίων σε χρεώγραφα του αμερικανικού δημοσίου με ημερομηνία λήξεως τον Αύγουστο του 2014.

Ομως στο συγκεκριμένο αυτό έγγραφο εμφανίζονται τα εξής προβλήματα:

Δεν αποτελεί επίσημο έγγραφο από κάποια τράπεζα ώστε να πιστοποιείται η κατάθεση σε αυτήν, του ιλιγγιώδους ποσού.

Ως εκδότης του εγγράφου φέρεται μια ιδιωτική εταιρεία χρηματοοικονομικών μεσιτών, η Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc, που όμως δεν εμφανίζεται σε καμία αναζήτηση μέσω της Google.

Το email federalcustodytransfer@aim.com, που εμφανίζεται στο έγγραφο αποτελεί ουσιαστικά ένα λογαριασμό σε γνωστή υπηρεσία για chat στην εταιρεία aol.com και όχι εταιρικό email μια εταιρείας που διαχειρίζεται δισεκατομμύρια δολάρια.

Η εισαγγελική παρέμβαση

Ολα αυτά λοιπόν συνθέτουν ένα σκηνικό το οποίο προκαλεί εύλογες απορίες για τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που ανακινούν το συγκεκριμένο ζήτημα. Σημειώνεται δε ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού της Βουλής Αδωνις Γεωργιάδης έχει δηλώσει ότι σήμερα θα απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη προκειμένου να ερευνήσει το θέμα.

Επιμένουν και ζητούν έλεγχο

Από την πλευρά του πάντως, ο πρόεδρος της εταιρείας End ομογενής γιατρός Μανώλης Λαμπράκης μιλώντας και σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 επέμεινε για το αληθές των ισχυρισμών του. Είπε ότι η τράπεζα στην οποία υπάρχουν τα χρήματα είναι η «The Bank of Montreal με έδρα το Κεμπέκ του Καναδά, μια όντως υπαρκτή τράπεζα μεταξύ των 5 μεγαλύτερων της χώρας, και ζήτησε το έλεγχο του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών για να αποδειχθεί, το αληθές της κατάθεσης των 600 δισ. υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

iefimerida

Στο εισαγγελικό ''στόχαστρο'' η ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Οι εισαγγελικές αρχές, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξετάζουν την ηλεκτρονική βάση δεδομένων, που τηρείται για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Τα παραπάνω είπε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, αποκαλύπτοντας οτι εδώ και καιρό έχει ζητηθεί η διενέργεια εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση των ηλεκτρονικων συνταγογραφήσεων.

Ο υπουργός, συγκεκριμένα, ανέφερε πως ...........

μόνο για τις τέσσερις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου εμφανίζεται φαρμακευτική δαπάνη σε ύψος που να συμπεραίνει κανείς ότι έχει ασθενήσει το 10% του πληθυσμού.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι «η μάχη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας δίνεται για να ελεγχθεί το σύστημα που εκτοξεύει τη φαρμακευτική δαπάνη» και πρόσθεσε ότι το υπουργείο δέχεται επιθέσεις και συκοφάντηση, επειδή από την περασμένη Παρασκευή αποζημιώνει τη φθηνότερη δραστική ουσία.

Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτημα της βουλευτή των ΑΝΕΛ Μαρίας Γιαταγάνα, σχετικά με τις κινητοποιήσεις των νοσοκομειακών γιατρών είπε: «Το μέλλον του τόπου δεν παίζεται στο πεζοδρόμιο, αλλά με σκληρή δουλειά. Δεν μπορεί να καταλαμβάνονται γραφεία, να προπηλακίζονται υπουργοί, υφυπουργοί και διοικητές και η δημοκρατία να είναι παράλυτη. Δεν μπορεί να καταλαμβάνονται υπηρεσίες.Θα εφαρμοστεί η νομιμότητα, πάση θυσία. Η κυβέρνηση έχει εκλεγεί από τον ελληνικό λαό για να εφαρμόσει συγκεκριμένο πρόγραμμα».

Καταλήγοντας ανέφερε ότι «η επίκληση της υγείας των ασθενών μην απολήγει σε δημαγωγία και υποκρισία» και πρόσθεσε ότι ο διοικητής κάθε νοσοκομείου έχει τη δικαιοδοσία να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές - και εισαγγελικές, αν χρειαστεί - για να προστατεύσει την ομαλή λειτουργία των νοσοκομείων.

Direct news

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Οργή Κανελλόπουλου για τη δήθεν καταδίκη του

Η… βαριά και δυσάρεστη οσμή στη διαχείριση της πολιτικής, όπως ..........

αυτή γίνεται στη χώρα μας, από τους εκπροσώπους της Βουλής και τους διάφορους παράγοντες των υπουργείων, έφτασε και στη Μεσσηνία, αν δώσει κανείς, βέβαια, βάση σε δημοσιεύματα εφημερίδων και ειδήσεις που αναρτώνται σε διάφορους ιστότοπους, με ιδιαίτερη συχνότητα, μάλιστα, το τελευταίο διάστημα.

Σ’ ένα από αυτά εμπλέκεται και το όνομα του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Γεωργίας, του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) και υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, Γιώργου Κανελλόπουλου.

Ειδικότερα, στην εφημερίδα «Αξία» της 29ης Σεπτεμβρίου 2012 και με τίτλο «18 μήνες στον πρώην διοικητή του ΣΔΟΕ», αναφέρεται η εξής είδηση: «18 μήνες φυλακή εισέπραξε ο πρώην διοικητής του ΣΔΟΕ Γιάννης (σ.σ. προφανώς έχει γίνει λάθος στο όνομα) Κανελλόπουλος για παράνομα επενδυτικά προγράμματα στη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Γεωργίας.

Το ίδιο πρόσωπο παραπέμπεται και για κακούργημα μετά από μήνυση επιχειρηματία ο οποίος ισχυρίζεται ότι του ζήτησαν μίζα 1.000.000 ευρώ για επενδυτικό πρόγραμμα 9.000.000 ευρώ».

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΔΕΝ ΛΕΕΙ να παραδοθεί στην κυκλοφορία το σύγχρονο Γεφύρι της Άρτας, όπως έχει χαρακτηριστεί το τμήμα του δρόμου Παραδείσια-Τσακώνα που φτιάχνεται, γκρεμίζεται και ξαναφτιάχνεται επί 22 χρόνια και έχει στοιχίσει πάνω από 200 εκατ. ευρώ! Τελικά λόγω… ηλεκτρολογικών αργεί η παράδοσή του εφ’ όσον «ξεμείναμε» από ψιλά και καθυστερούν τα φώτα από την Ολλανδία!

● ΑΥΤΟ είναι το σημερινό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» στο πρωτοσέλιδο της οποίας διαβάζουμε:

● ΠΡΟΤΑΣΗ για συγχώνευση του ΤΕΙ Καλαμάτας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τέθηκε στη χθεσινή ανοιχτή διαβούλευση στο Ίδρυμα, ενώ ζητείται η μεταφορά του Τμήματος Τεχνολογίας Σπάρτης στην Καλαμάτα.

● Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ και η συναντήσεις του Γ.Γ. Αποκεντρωμένη Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα στη Μεσσηνία και η δέσμευσή του για σημαντικές αλλαγές σε τρεις μήνες.

● ΘΕΤΙΚΕΣ εξελίξεις για σημαντικά θέματα του Δήμου Πύλου-Νέστορος προκύπτουν από συναντήσεις του δημάρχου Δημ. Καφαντάρη στην Αθήνα.

● ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ και ενεργειακά το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με χρηματοδότηση από το υπουργείο Υγείας 445.000 ευρώ.

● ΕΡΩΤΗΣΗ Λαμπρόπουλου στη Βουλή μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που έχει παρουσιάσει η «ΦΩΝΗ», για την επέκταση του ΠΟΠ των βρώσιμων ελιών Καλαμάτας.

● ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ οργανώνει σήμερα το ΚΚΕ για την κατάργηση των Μνημονίων.

● ΨΙΧΟΥΛΑ παίρνει από τη Μαρίνα ο Δήμος που διαφωνεί με τη μεταβίβαση μετοχών της εταιρείας.

● ΕΚΔΗΛΩΣΗ τιμής και μνήμης στην Κυπαρισσία για τον λογοτέχνη Δημοσθένη Ζαδέ με ομιλητή τον Στάθη Παρασκευόπουλο.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!