Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 20 Ιουλίου έως και 26 Ιουλίου 2015 εφημερεύει το φαρμακείο:

Χριστόφορος Ψιλόπουλος

Tηλ: 2761 0 32 940

Κιν. 694 57 92 394

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας μaε κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Κυπαρισσία: Τριήμερη εκπαίδευση μελισσοκομίας.

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας Π.Ε Μεσσηνίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν την τριήμερη ταχύρυθμη εκπαίδευση μελισσοκομίας που διοργανώνεται το τριήμερο 27,28 και 29 Ioυλίου 2015 στο κέντρο «Δήμητρα » Κυπαρισσίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής :

Θ. Φωτίου: Μέχρι 5 Αυγούστου θα έχουν πληρωθεί όλα τα επιδόματα (βίντεο)

Τη διαβεβαίωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δ. Μαρία ότι μέχρι τις 5 Αυγούστου θα έχουν πληρωθεί όλα τα επιδόματα και το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα μετέφερε κατά τη διάρκεια της τελετής παραλαβής -παράδοσης η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου.

Η αναπληρώτρια ......

Νέες ημερομηνίες στις προθεσμίες πληρωμής οφειλών στις εφορίες (πίνακας)

Η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου σε συνέχεια της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 84/18-7-2015) σύμφωνα με την οποία, από την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 λήγει η τραπεζική αργία η οποία κηρύχθηκε με την από 28 Ιουνίου 2015 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 65), όπως ισχύει και παρατάθηκε για τελευταία φορά με την αριθ. ΓΔΟΠ 0000989ΕΞ2015/ΧΠ2314/16.7.2015 (Β’1482) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών έως 19 Ιουλίου 2015, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πολίτες / επιχειρήσεις ότι:

Εκτός νομοσχεδίου οι αγρότες και οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις

Το Μέγαρο Μαξίμου έχοντας… αφουγκραστεί τις γκρίνιες τόσο εντός του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στις τάξεις της αντιπολίτευση αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στο νομοσχέδιο της Τετάρτης τις ρυθμίσεις για την αύξηση της φορολόγησης των.....

Τροποποίηση προδιαγραφών εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου “Καλαμάτα” ΠΟΠ

H ΔΑΟΚ Τριφυλίας ΠΕ Μεσσηνίας ανακοινώνει τα ακόλουθα:
Eγκρίθηκε η επέκταση της οριοθετημένης γεωργαφικής ζώνης και η βελτίωση της περιγραφής για το ελαιόλαδο ΠΟΠ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Στο επόμενο διάστημα αναμένεται η δημοσίευση της τροποποίησης στον Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η καταχώρησή της στην Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων DOOR.

Με τη διεύρυνση της .....

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΑΓΡΙΛΗ & ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΗΣ

O Δήμος Τριφυλίας .....

Δήμος Τριφυλίας: Η αλυσίδα αλληλεγγύης στην πράξη φαίνεται.

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.
Επικοινώνησε μαζί μας .....