Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΣΠΟΡ- ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΘΕΤΙΚΕΣ παρεμβάσεις πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές του Δήμου Τριφυλίας πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Πιο συγκεκριμένα σε πρώτη φάση στο Δημοτικό στάδιο Κυπαρισσίας τοποθετήθηκαν κερκίδες, ενώ όπως δήλωσαν οι ......

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΑΕΕ [ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ]

Μετά την αντίστοιχη έναρξη της ρύθμισης των 100 δόσεων για τις οφειλές στο ΙΚΑ (26 – 27 Μαρτίου), από σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου μπορούν να ενταχθούν στο σχετικό σύστημα και όλοι οι συνάδελφοι που έχουν οφειλές στον ΟΑΕΕ.

Όπως ανακοίνωσε το ......

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Ξεκίνησε σήμερα η αναδιαρρύθμιση του ισογείου προυπολογισμού 1.250.000€

Γιώργος Μπέζος: «Βήμα ουσιαστικής αναβάθμισης το έργο της αναδιαρρύθμισης του ισογείου προσδίδοντας και άλλη προοπτική για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας»

Ένα ακόμη μεγάλο ....

Επίθεση διαδηλώτριας στον Μάριο Ντράγκι [ Video ]

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η συνέντευξη Τύπου του Μάριο Ντράγκι, προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, καθώς δέχθηκε επίθεση από έξαλλη διαδηλώτρια.
Η φεμινιστική οργάνωση FEMEN, με ανάρτησή της στο Twitter, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με χαρτοπόλεμο στον Μάριο Ντράγκι, πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

«Τέλος στη δικτατορία ....

Φαρμακεία: Προς κατάργηση οδεύει το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας.

Ικανοποιημένοι οι φαρμακοποιοί από τις δηλώσεις Κουρουμπλή

Θετικά αποτιμά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας περί αλλαγής του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος. Οι φαρμακοποιοί συμφωνούν με τον κ. Κουρουμπλή ότι, το ......

Θόδωρος Σταυριανόπουλος: “Πέτρος έφυγε, Πετρόπουλος ανέλαβε και Πετράκος πρότεινε.”

Στην Επιλογή Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης.

Στις 10 Φεβρουαρίου ο υπουργός Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων Κος Μπαλτάς στις προγραμματικές του δηλώσεις στη βουλή ανέφερε ότι οι διαδικασίες του διορισμού των Περιφερειακών Διευθυντών θα διενεργηθούν με κρυστάλλινο τρόπο, με πλήρη διαφάνεια και με αξιοκρατικά κριτήρια. Εφαρμόστηκαν άραγε οι αξιοκρατικές διαδικασίες;
Τα αξιοκρατικά κριτήρια ....

ΗΛΕΙΑ Στο Νοσοκομείο Πύργου για ράμματα o Kώστας Σημίτης

Την πόρτα του Νοσοκομείου Πύργου πέρασε χθες το πρωί ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μετά από μικρό ατύχημα που είχε στο κτήμα του, στο Κορακοχώρι, όπου είχε καταλύσει μετά της συζύγου του, προκειμένου να γιορτάσουν το Πάσχα.
Στο Νοσοκομείο σήμανε…

ΑΕΤΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ 7 ΛΑΠΑΙΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Στη Δημοτική Ενότητα Αετού του Δήμου Τριφυλίας στις 17 Απριλίου 2015, ημέρα Παρασκευή, εορτάζεται η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ 7 ΛΑΠΑΙΩΝ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ.....

Δήμος Τριφυλίας: Διανεμήθηκαν τρόφιμα σε 50 οικογένειες

Στο πλαίσιο της επισιτιστικής δράσης και εν όψει της εορτής του Πάσχα, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή διοργάνωσαν διανομή τροφίμων σε 50 οικογένειες.

Ευχαριστούμε θερμά ......

Φιλιατρά: Ο Ετήσιος χορός του Συλλόγου Φιλοπροόδων



ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1926 ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.


Μεσσηνιακές εφημερίδες της 15ης Απριλίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα