Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Καταργούνται 13 υποθηκοφυλακεία στη Μεσσηνία - Ποια παραμένουν

Σε αναμονή βρίσκονται οι δικηγόροι της Καλαμάτας για να δουν και στην πράξη πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα με τα υποθηκοφυλακεία.

Σε τρεις μήνες, ....

ΔΕΥΑ Τριφυλίας: 17.360 ευρώ για έλεγχο ποιότητας νερού σε 4 Δημοτικές Ενότητες

Δαπάνη ύψους 17.360 ευρώ για υπηρεσίες ελέγχου ποιότητας νερού σε 4 Δημοτικές Ενότητες διαθέτει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τριφυλίας, έπειτα από διαδικασία ανάθεσης σε ιδιώτη εξωτερικό συνεργάτη για την ....

Έκδοση νέων και ανανέωση υφισταμένων δελτίων μετακίνησης ΑΜΕΑ για το 2017

Δημοσιεύτηκε η σχετική εγκύκλιος για την έκδοση και την ανανέωση δελτίων μετακίνησης ΑΜΕΑ για το 2017 με την οποία παρέχεται έκπτωση 50% στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ.

Η ανανέωση αλλά και η έκδοση των νέων δελτίων θα γίνεται στα ΚΕΠ και στη Διεύθυση Δημόσιας Υγείας ΠΕ Μεσσηνίας, από την Πέμπτη 26/10/17 μέχρι 30/11/17.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Υποτροφίες εις μνήμην Παναγιώτη Φωτέα από την Π.Ε. Μεσσηνίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, όπως κάθε χρόνο, προκήρυξε για το έτος 2017 την «Υποτροφία εις μνήμην Παναγιώτη Φωτέα», η οποία υποστηρίζεται οικονομικά από το «Ίδρυμα Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», ανέρχεται στο ποσό των 5.000 ευρώ και αφορά αριστούχους νεοεισαχθέντες φοιτητές σε Τμήμα Νομικών ή Πολιτικών Επιστημών, Νομικής Σχολής ΑΕΙ Ελληνικού Πανεπιστημίου, με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας: Διενέργεια προληπτικού ελέγχου της γενετικής λοίμωξης από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων.

Η νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας και οι μαίες του γυναικολογικού ιατρείου συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Grecoself του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Εθνικού κέντρου έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης μαζί με .....

Ευχαριστήριο Δήμου Τριφυλίας για την Εθελοντική αιμοδοσία


Οι εκδηλώσεις και η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος ολοκληρώθηκαν και στις τρεις πόλεις του Δήμου μας, Γαργαλιάνους, Φιλιατρά και Κυπαρισσία. Συγκεντρώθηκαν 51 μονάδες αίματος.

Ευχαριστούμε πρωτίστως τους εθελοντές αιμοδότες.

Ευχαριστούμε τον Ιατρό Αιματολόγο κ. Θεόδωρο Σπανό για ......