Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Αλλάζει το Viber: Κανείς δεν θα μπορεί να δει τα μηνύματα που στέλνεις

Μετά το WhatsApp τώρα και το Viber έρχεται με την σειρά του να παρουσιάσει υπηρεσία κρυπτογραφημένων μηνυμάτων, προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια των συνομιλιών των χρηστών.

Έτσι, οι χρήστες .....

Δείτε πως και με ποιό τρόπο διαπραγματεύεται η κυβερνηση με το ΔΝΤ

Μας έχουν πάρει τα μυαλά πια με τις διαπραγματεύσεις επι διαπραγματεύσεων και άλλα τέτοια παραμύθια που μας λεει η Αριστερή κυβέρνηση όπως πάντα πρώτη φορά Αριστερά...
Πως όμως διαπραγματεύονται Κτρούγαλος και Τσακαλώτος???
Δείτε την εικόνα που τα λέει όλα.

Μετά το σάλο: Πήραν πίσω τη διάταξη για τις συντάξεις δημάρχων, βουλευτών

Εντολή για… διόρθωση της προκλητικής διάταξης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου με την οποία εξαιρούνται οι αιρετοί της Αυτοδιοίκησης και οι βουλευτές που έχουν εκλεγεί πριν το 2012 από τους ενιαίους κανόνες ρυθμίσεις του νέου ασφαλιστικού πήρε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως δήλωσε, ο Αλέξης Τσίπρας του ζήτησε να μην υπάρξει εξαίρεση .....

Ξύπνησαν φρικιαστικές μνήμες χθες το βραδυ σε Φιλιατρά και Γαργαλιανους

Η ημερα της επετείου της 21ης Απριλίου , ξύπνησε μνήμες απο το παρελθον με οσα διαδραματίστηκαν τις νυκτερινές ώρες σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους.

Συγκεκριμένα , σε .....

Εράνη Φιλιατρών: Φιλικός Αγώνας με Παναρκαδικό και φιέτσα απονομής του Πρωταθλήματος Α1 ΤοπικήςΤο Δ.Σ. της Εράνης Φιλιατρών σας προσκαλεί
την Μεγάλη Πέμπτη και ώρα 16:30
στον μεγάλο φιλικό αγώνα μεταξύ των ομάδων
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ
με σκοπό την απονομή του Πρωταθλήματος της ....

Πως θα δείτε τα οριστικά δικαιώματα της βασικής ενίσχυσης [ Οδηγός ]

Το τσέκ της ενιαίας ενίσχυσης έρχεται από μέρα σε μέρα μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα και προκειμένου να σας βοηθήσουμε στο πως θα ενημερωθείτε για τα οριστικά δικαιώματα που εκδόθηκαν προχθες το βράδυ.

Δημιουργήσαμε λοιπόν έναν οδηγό για τους αναγνώστες μας στον οποίο μπορείτε να δείτε με πολύ απλά βηματάκια το πω θα ενημερωθείτε.

ΔΕΗ: Προσωρινές Διακοπές ρεύματος για ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 Απριλίου. Δείτε τις περιοχές

Διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 Απριλίου 2016

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ:.....

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Μ. Δευτέρα 25-04-2016 και ώρα 13:00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΔΑΟΚ Tριφυλίας: Ενισχύεται η Δράση 4.1 «Αναλύσεις Μελιού » για τη Βελτίωση των Συνθηκών Παραγωγής & Εμπορίας των Προϊόντων της Μελισσοκομίας 2014-2016

H ΔΑΟΚ Tριφυλίας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος για τη Βελτίωση των Συνθηκών Παραγωγής & Εμπορίας των Προϊόντων της Μελισσοκομίας για τα έτη 2014-2016 ενισχύεται η Δράση 4.1 «Αναλύσεις Μελιού » σύμφωνα με την 1268/90610/14/07/2014 Υπουργική Απόφαση.

Δικαιούχοι στην .....

«Σχεδιάζοντας τη νέα πρόταση Leader 2014-2020-C.L.L.D στη Μεσσηνία»

Ο Δήμος Τριφυλίας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας-Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ οργανώνουν εκδήλωση διαβούλευσης, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου προγράμματος Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων «CLLD 2014-2020» στη Μεσσηνία.

Η εκδήλωση θα .....

Δήμος Τριφυλίας: 57 μεγάλα κιβώτια τρόφιμα μακράς διαρκείας, φαρμακευτικό υλικό για τουςς πρόσφυγες

Ο Δήμος Τριφυλίας ένωσε τις δυνάμεις του με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, και σε συνεργασία με τα σχολεία, φορείς, συλλόγους και πολίτες συμμετείχε στην αποστολή οργανωμένης ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες.

Ο Δήμος μας ......

Το 60' Ελλάδα κσι ο Νίκος Μάνεσης ερχονται Μεσσηνία.... [ VIDEO ]

Την Μεσσηνία και συγκεκριμένα την Μεθώνη και την Κορώνη θα παρουσιάσει σήμερα το βράδυ 21 Απριλίου στις 23:50Ο η εκπομπή του Νίκου Μάνεση ¨"60′ Ελλάδα"
Απόψε συντονιστείτε στον ALPHA και ταξιδέψτε με τον Νίκο στις ομορφιές της Μεσσηνίας.

Δείτε το trailer της εκπομπής....

Και με δεύτερο προφίλ στο Facebook ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας

Γέμισε στην κυριολεξία από φίλους το πρώτο προφίλ στο Facebook του Δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα αφού συμπλήρωσε ......