Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Σεμινάριο γευσιγνωσίας Ελαιολάδου από το Κ.Ε.Κ. Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Το Κ.Ε.Κ. Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος κατάρτισης «ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ» ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων στην Ανδρούσα την Κυριακή 2/04/2017 και ώρα 10:00 π.μ. στο χώρο του Γυμνασίου και στη Στέρνα την ίδια ημέρα στο δημοτικό σχολείο και ώρα 4:00 μ.μ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των κατά τόπους μαθημάτων είναι:

Ευχαριστήρια Επιστολή του Συλλόγου Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών προς τον Εμπορικό Σϋλλογο

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών για την ευγενική προσφορά του ποσό των 500 ευρώ, για την κατασκευή των αμφιθεατρικού τύπου καθισμάτων, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του σχολείου (κλίκ), εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών.

Στη επιστολή που υπογράφει ο Διευθυντής του Λυκείου Δημήτρης Στυλιανός αναφέρονται τα παρακάτω:

Για 3 ακόμα χρόνια Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας ο Γιώργος Μπέζος

Όταν άλλοι σταματούν και αλλάζουν, εκείνος συνεχίζει....

Συνεχίζει ακάθεκτος και για τα επόμενα τρία (3) χρόνια στη θέση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας ο νυν Διοικητήςε τοπυ Γιώργος Μπέζος.

Σύμφωνα με .....

Ψήφισμα ειδικής συνέλευσης εκπροσώπων αγροτικών Συλλόγων συνεταιρισμών και παραγωγών - αγροτών για τους δασικούς χάρτες.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Χώρα Μεσσηνίας, η συνάντηση εκπρόσωποι αγροτικών συνεταιρισμών αγροτικών συλλόγων και παραγωγών και Αγροτών με θέμα συζήτησης τους δασικούς χάρτες.
Στη συνάντηση .....