Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Εράνη: Πήρε το εισητήριο για την Γ' Φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας μετα το σημερινό 0-0 στους Γαργαλιάνους.

Διαδικαστικού χαρακτήρα με φτωχό αριθμό φάσεων ήταν για την Εράνη ο σημερινός αγώνας κόντρα στον Τέλλο Άγρα αφού έληξε ισόπαλος 0-0 (ο πρώτος είχε λήξει 2 - 0 υπέρ της Εράνης) και έτσι εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.
Ό Άγρας παρουσιάστηκε σαφώς αλλαγμένος σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στα Φιλιατρά, ανοίχτηκε στο γήπεδο αλλά πέραν αυτού δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι σημαντικό από αυτό.
Η Εράνη δεν είχε να χάσει τίποτα απο το σημερινό παιχνίδι, έκανε συντήρηση δυνάμεων και με έναν Αλεξανδρόπουλο σε εκπληκτική μέρα κράτησε την εστία της ανέπαφη.
Το παιχνίδι ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου με τον Τέλλο Άγρα στημένο με την πλάτη στον τοίχο ο οποίος καιγόταν για να σκοράρει μήπως και μπορέσει να διεκδικήσει κάτι.

Τοσο ο Τέλος Άγρας, όσο και η Εράνη, είχαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουν όμως δεν στάθηκε αυτό δυνατό.
Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για την φάση στο 46 όπου ο Τέλος Άγρας βρίσκοντας ένα κενό ......

στην άμυνα της Εράνης, κατάφερε να φτάσει στην περιοχή όπου διεκδίκησε δυνατά το γκόλ. Ο Αλεξανδρόπουλος δεν κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει σε επιθετικό του Άγρα, ο οποίος έκανε σουτ απευθείας στην εστία του Αλεξανδρόπουλου. Ο Τσιριγώτης ήταν εκεί και την απέκρουσε με το στήθος ξεσηκώνοντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Το Φιλμ του Αγώνα........

Στο 9 ο Λαμπούσης έκανε ένα τυφλό δυνατό σούτ προς τον Αλεξανδρόπουλο ο οποίος μπλόκαρε την πορεία της μπάλας.

Στο 14 Η ερ΄λανη κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Χαριάτης. Η μπάλα πέρασε απο όλους. Ο παναγιωτίδης την κυνήγησε, την επανέφερε και με σουτ ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε.

Στο 19 ο Χαριάτης με καλή ατομική ενέργεια, βρέθηκε δεξιά απο τον θεοδωρόπουλο. Εκανε κάθετη μπαλία για τον Κόλλια αλλα ο Θεοδωρόπουλος βρέθηκε στην πορεία της και την μπλόκαρε.

Στο 21 ο Γεωργόπουλος απο πλάγια αριστερά έκανε σουτ προς το τέρμα αλλα ο θεοδωρόπουλος μπλόκαρε.

Στο 34 Ο Μπάλλας με εκτέλεση φάουλ απο πλάγια πέρασε την μπάλα παράλληλα απο τον Αλεξανδρόπουλο σε σημείο που δεν υπήρχε συμπαίκτης του χάνοντας σημαντική ευκαιρία για τον Άγρα.

Στο 44 ο Γεωργόπουλος έκανε δυνατό σουτ απευθείας άουτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 46 είναι η φάση που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων όταν δημιουργήθηκε μια αναμπουμπούλα στα καρέ του Αλεξανδρόπουλου.
Επιθετικός του Άγρα έκανε σουτ το οποίο αποκρούστηκε απο αμυντική της Εράνης. Η μπάλα έφτασε στον Χρυσομπόλη ο οποίος με νέο σουτ προσπαθησε να απειλήσει την εστία της Εράνης. Εκεί όμως ήταν ο Τσιριγώτης ο οποίος απέκρουσε με το στήθος σχεδόν επάνω στην Γραμμή δίώνχοντας με δυνατό σουτ προς το κέντρο.
Ο διαιτητής Αλεξέας έδειξε "Παίζεται" ξεσηκώνοντας τις έντονες διαμαρτυρίες παραγόντων και φιλάθλων του Άγρα. Φυσικά δεν έλειψαν και τα πολλά "Γαλλικά" προς το πρόσωπο του Αλεξέα αλλα και του επόπτη.
Οι άνθρωποι του Άγρα υποστήριξαν ότι ο παίκτης της Εράνης (Τσιριγώτης) βρισκόταν εντός της γραμμής και θα έπρεπε να μετρήσει το γκόλ.

Στο 62 ο Χαριάτης έχασε καλή ευκαιρία να σκοράρει όταν με δυνατή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα πάνω απο το δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Στο 87 Ο Σπυρόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 90 ο Γεωργόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μπροστά απο τον Θεοδωρόπουλο. Δεν ζύγισε καλά το σουτ και το έστειλε άουτ.

Τέλος Άγρας: Θεοδωρόπουλος, Πουλόπουλος, Μπούρδος, Πετσόπουλος, Κορομηλάς, Ανεστόπουλος, Αγγελόπουλος, Χρυσομπόλης, Λαμπούσης, Μπάλλας, Τηλεμάχου.

Εράνη: Αλεξανδρόπουλος, Σπυρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Ντινιώτης (Κορμπής), Παναγιωτίδης (54 Γιάννης) Τσιριγώτης, Γκίνο, Χαριάτης, Κόλλιας, Ασημακόπουλος (45 Κοτσιράς), Γεωργόπουλος.

U P D A T E

Οι δηλώσεις των προπονητών

Ο προπονητής του Τέλλου Άγρα Κος Σταύρος Αντωνόπουλος σε αποκλειστικές δηλώσεις προς το Φιλιατρά News είπε:

Φιλιατρά News: Κε Αντωνόπουλε η υπόθεση πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας έληξε για τον Τέλλο Άγρα. Η Εράνη προκρίθηκε... Τι πήγε στραβά??? Σήμερα ο Αγώνας έληξε 0 - 0. Στον πρωτο αγώνα χάσατε 2-0.

Σταύρος Αντωνόπουλος: Κατ΄αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην Εράνη που πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Δεν πήγε τίποτα στραβά. Απλα εμείς κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, γιατι και στα δυο παιχνίδια παίξαμε ουσιαστικά χωρίς τις μεταγραφές μας και με σημαντικότερο πρόβλημα την κούραση γιατι κανουμε προετοιμασία εντατικά δυο εβδομάδες.
Γι αυτό δεν πήγε τίποτα στραβά. Ισα ίσα που έγινε μια πολυ καλή προσπάθεια απο όλα τα παιδιά, και ωφέλη έχουμε από αυτά τα παιχνίδια και τίποτε άλλο. Κι εξ' άλλου δεν είχαμε σαν στόχο το κύπελλο απο την αρχή όταν ξεκινήσαμε.

Φ.Ν.: Πολυς κόσμος διαμαρτυρήθηκε μεταξύ των άλλων και ο πάγκος του Άγρα για την φάση του 46 με την απόκρουση της μπάλας σχεδόν πάνω στην γραμμή του τέρματος της Εράνης.
Ποια είναι η προωπική σας γνώμη?? Ηταν γκόλ???

Σ.Α.: Εντάξει δεν μπορώ να ξέρω. Απο εκεί που είμαι δεν μπορώ να ξέρω αν είχε περάσει ή δεν είχε περάσει την γραμμή. Ξ΄'ερω ότι κάποιοι πάικτες μου που ήταν κοντά διαμαρτυρήθηκαν ότι μπορεί να έχει περάσει.
Τωρα θα το κουβεντιάσουμε με τα παιδιά και θα δούμε.

Φ.Ν.: Ευχαριστώ κε Αντωνόπουλε και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.


Ο προπονητής της Εράνης Πατρίκ Ενγκεμά σε αποκλειστικές του Δηλώσεις στο Φιλιατρά News, είπε:

Φιλιατρά News: Κε Ενγκεμά κατ΄αρχήν συγχαρητήρια για την πρόκριση της Εράνης στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.
Τι ήταν αυτό που οδήγησε την Εράνη σε αυτήν την επιτυχία????

Πατρίκ Ενγκεμά: Είναι και το προβάδισμα που πήραμε στο πρώτο παιχνίδι και στο σημερινό παιχνίδι δεν έμεινα ευχαριστημένος για την εικόνα που δείξαμε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο που κρατήσαμε λίγο την μπάλα ήμασταν καλύτεροι. Αυτό που μετράει στο κύπελλο είναι η πρόκριση.
Δεν έχει σημασία αν παίξαμε φοβερή μπάλα ή όχι, το κύπελλο είναι πάντα κύπελλο γεμάτο εκπλήξεις. Αυτό που κρατάμε είναι η πρόκριση.

Φ.Ν.: Σωστά είπατε Κε Ενγκεμά ότι στο Κύπελλο μετράει η πρόκριση. Γιατι όμως η Εράνη δεν κατάφερε να βαλει ούτε ενα γκόλ? Που σκόνταψε η Εράνη σήμερα?? Είδαμε έναν Τέλλο Άγρα Πολυ διαφορετικό σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Π.Ε.: Λογικό είναι. Όταν έχεις σε βάρος σου 2-0 και παίζεις μέσα στην έδρα σου λογικά πρέπει να ανεβαίνεις εκεί. Αν δεν ανεβαίνεις τότε κάτι δεν πάει καλά.
Τώρα γιατί δεν βάλαμε τα γκολ, σας έχω πει ότι έχουμε πρόβλημα εκεί. Δεν βάζουμε εύκολα γκολ. Είχαμε δυο - τρεις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν τα βάλαμε. Έχουμε ακόμα πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Εγω το τονίζω αυτό εδώ και καιρό αλλα συνεχίζουμε να έχουμε το ίδιο πρόβλημα.

Φ.Ν.: Για την φάση με την απόκρουση με το σώμα σχεδόν πάνω στην γραμμή τι άποψη έχετε??

Π.Ε.: Δεν μπορώ να πω τίποτα. Κατ' αρχήν ήμουν μακρυά. Δεν μπορώ να κρίνω μια φάση από εκεί που είμαι. Αυτό είναι δουλειά του Διαιτητή. Τι να πω?? Ότι ήταν μέσα???
Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν ή όχι γκολ. Ρωτήστε τον Διαιτητή να σας πει.

Φ.Ν.: Τον διαιτητή είναι λίγο δύσκολο να τον ρωτήσω... Πάντως σας ευχαριστώ για την δήλωση κε Ενγκεμά.

Φωτογραφίες από τον αγώνα

977.jpg (283 KB) 978.jpg (362 KB) 979.jpg (376 KB) 980.jpg (357 KB) 981.jpg (321 KB) 982.jpg (342 KB) 983.jpg (334 KB) 984.jpg (350 KB) 985.jpg (359 KB) 988.jpg (269 KB) 989.jpg (353 KB) 990.jpg (417 KB) 991.jpg (414 KB) 992.jpg (414 KB) 993.jpg (350 KB)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φιλιατρά News

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡH

4 Οκτώβρη οι εκλογές και ο Καραμανλής, άρχισε ήδη τις παπαρολογείες του..

Πραγματικά, με εντυπωσιάζει το θράσος των πολιτικών.

Ειδικά των πολιτικών, όπως του Καραμανλή.

Γιατί ειδικότερα του Καραμανλή θα μου πεις.

Γιατί είναι αρχηγός του κόμματος (Αρχιφασίστας δηλαδή) και γιατί υποτίθεται πως χαράζει πολιτική.

Επίσης, είναι ο Πρωθυπουργός μας (άκουσον άκουσον) !!

Πολλές φορές έχω πει πως τον θεωρώ ανίκανο γι' αυτό που τον έχουν βάλει εκεί να κάνει, αλλά αυτό, δεν σημαίνει κάτι.

Γεγονός είναι ένα...........


Η συνταγή Σουφλιά (το ανιψάκι του γέρου Καραμανλή στην αρχηγεία κλπ), συνοδευόμενο από απίστευτες ομιλίες και υποσχέσεις και ψέματα, χάλασε κύριοι.

Το γλυκό που έφτιαξε για να "γλυκάνει" τον "πικραμένο" λαό, έκανε την δουλειά του για λίγο καιρό, αλλά δεν άντεξε..

Δεν άντεξε, γιατί δεν υπάρχουν βάσεις, δεν υπάρχει η ικανότητα..

Δεν άντεξε όμως και για ακόμα έναν λόγο..

Γιατί αυτή η χώρα, τους έχει φάει στα μούτρα τους Δεξιούς χρόνια τώρα..

Ξέρουμε τι είναι..

Δεν πιστέψαμε ξαφνικά στην Δεξιά, απλά, απογοητευτήκαμε από τους άλλους.

Αυτό οι Δεξιοί, δεν το κατάλαβαν ποτέ...

Έβλεπα σε ένα δελτίο ειδήσεων πριν λίγο καιρό, σχετικά με τα περιουσιακά του Βουλγαράκη.

51 ακίνητα, χωρίς να αναφέρω όλα τα υπόλοιπα που έχει..

51 ακίνητα ;;; Μα θα μας τρελάνει;;

Αυτά, τα βλέπει ο κόσμος και θα στείλει την Δεξιά, στο χρονοντούλαπο της Μαύρης Ιστορίας αυτής της χιλιοβασανισμένης χώρας.

Αυτό , είναι καλό..

Είναι καλό, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι ο κόσμος , έχει αρχίσει και παίρνει στα σοβαρά τον άλλο Αρχιφασίστα..

Τον πιο επικίνδυνο από όλους τους "πολιτικούς".

Τον mister γραφείο μανεκέν και μοντέλων , Γιώργο Καρατζαφέρη..

Κάτι μου λέει, ότι τρέμει ο Καρατζαφέρης τώρα που βλέπει ότι η Ν.Δ (που τον έχει συνέχεια στο φτύσιμο) όχι μόνο θα "¨θαφτεί" στις εκλογές, αλλά θα αντιμετωπίσει και πρόβλημα ηγεσίας , ακόμα και ύπαρξης.

Έχει την εντύπωση ότι θα πάρει κόσμο από εκεί, καθώς και πολιτικά πρόσωπα.

Να σας πω το εξής.

Όχι μόνο δεν θα γίνει αυτό, αλλά δεν θα φτάσει καν κοντά στην είσοδο της Βουλής το ΛΑ.Ο.Σ.

Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε αυτό..

Δεν θα χάσει η Ν.Δ.

Θα χάσει η Δεξιά ....

Μεγάλη διαφορά ....

Επιστροφή σε αυτό που έλεγα σχετικά με το θράσος των πολιτικών όμως.

Πως βγαίνει έξω στον κόσμο και μιλάει ;;

Τι λέει ;;

Μιλάει για ευθύνες του ΠΑ.ΣΟ.Κ, την στιγμή που έχει κάνει τέρατα. Τέρατα όμως.

Τι να πρωτοθυμηθούμε ;;

Το κλείσιμο της Βουλής για να καλύψει και να λήξει το θέμα του Βατοπεδίου ;;

Το ότι επέτρεψε την διαφυγή του Χριστοφοράκου στην Γερμανία, έτσι ώστε να δικαστεί σε Γερμανικό δικαστήριο για την περίοδο 2004 - 2007 και να μην μπορεί να ξαναδικαστεί για τα ίδια αδικήματα στην Ελλάδα ;;

Δηλαδή, για την περίοδο 2004 - 2007 όπου αφορά την Ν.Δ και την κυβέρνηση, τα πάντα έχουν ήδη συγκαλυφθεί.

Και πολλά πολλά ακόμα..

Και τι θέλει να μας πει, με το να αφήσει τους "μαύρους" βουλευτές έξω από τις λίστες ;;

Θα μας έλεγε κάτι, αν τους έπαιρνε τα κεφάλια..

Αλλά που τέτοιο πράγμα. ..

Ένα είναι σίγουρο.

Θα έχουμε να πούμε πολλά ακόμα, έως τις εκλογές.

Πάρα πολλά ...

Δείτε όμως αυτό, έτσι, για να σας φρεσκάρω την μνήμη :



Πηγή: ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ

Έρχεται ο νέος Core i7 από την Intel

Η εταιρεία αναμένεται, μέσα στις επόμενες ημέρες, να ανακοινώσει τη διάθεση των νέων επεξεργαστών της και του ταχύτερου Core i7

Τους νέους της επεξεργαστές Core i7, της σειράς 8xx, πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα η Intel ενώ ο ταχύτερος εκ αυτών αναμένεται να τραβήξει την προσοχή.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος Core i7 870 θα τρέχει 2,93GHz, θα διαθέτει μνήμη cache στα 8Mb ενώ θα είναι εξοπλισμένος με 4 πυρήνες και 8 threads. Επιπλέον, στον συγκεκριμένο επεξεργαστή θα υπάρχει η δυνατότητα overlocking έως τα 3,6GHz, κάτι που σημαίνει ότι θα φτάνει σε ταχύτητα τον 975.

Η κατανάλωση ρεύματος του 870 θα είναι σχετικά ικανοποιητική, για έναν ..........

επεξεργαστή της τάξης του, ενώ θα υποστηρίζει μνήμες 1333 DDR3 και 1066 DDR3.

Πηγή: PC World

Post it στην οθόνη του υπολογιστή σας

Όλοι ξέρετε τη χρήση των κίτρινων χαρτιών τύπου post it που γεμίζουν γραφεία ψυγεία τοίχους κλπ.
Να και ένα δωρεάν προγραμματάκι για Post it στην οθόνη του υπολογιστή σας....

Η ηλεκτρονική έκδοση των γνωστών Post-It αποτελεί έναν εγγυημένο τρόπο για να κρατάτε τις πολύτιμες πληροφορίες σας στον υπολογιστή.
Οι σημειώσεις σας μπορούν να μετακινηθούν στην ..........

οθόνη ή να σμικρυνθούν στο επίπεδο ενός μικρού εικονιδίου.
Μπορείτε εξάλλου να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου ή να προσθέσετε έναν "συναγερμό" ώστε να σας τραβήξει την προσοχή στη σημείωση.

Κατεβάστε από εδώ

Πηγή: Trelo Kouneli

Παραλίγο απαγόρευση πώλησης για το Microsoft Word

Κανονικά θα συνεχίσει να διαθέτει η Microsoft το Word 2003 και το Word 2007, τουλάχιστον μέχρι να αποφανθεί τελεσίδικα η αμερικάνικη δικαιοσύνη.
Ο κολοσσός του software έχασε πρόσφατα μια δικαστική διαμάχη για θέματα πατέντας κι υποχρεώθηκε να σταματήσει την πώληση του Word. Ωστόσο, νεότερη δικαστική απόφαση δίνει παράταση στη διάθεση του κειμενογράφου μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Περίπου ένα μήνα πριν, δικαστήριο του Texas δικαίωσε την καναδική εταιρεία i4i, η οποία κατηγορεί εδώ και χρόνια τη Microsoft ότι έχει συμπεριλάβει στο Word δική της πατέντα για την τεχνολογία XML, παραβιάζοντας έτσι τη σχετική νομοθεσία. Ο δικαστής έκρινε ότι η i4i έχει δίκιο κι επέβαλε στη Microsoft πρόστιμο 290 εκατομμυρίων δολαρίων και απαγόρευση πώλησης του Word.

Η απόφαση επρόκειτο να εφαρμοστεί στα μέσα Οκτωβρίου, αλλά κάτι τέτοιο δε θα ........

γίνει τελικά μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία στο Εφετείο. Η δίκη σε δεύτερο βαθμό αναμένεται να ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: PC Magazine

Τα Windows 7 καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα από τα XP

Η Microsoft και η Intel διοργάνωσαν από κοινού μια συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας παρουσίασαν στοιχεία σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας σε φορητούς υπολογιστές. Οι παριστάμενοι διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι ότι τα Windows 7 είναι πιο φειδωλά από τα XP στην κατανάλωση ρεύματος, απαιτώντας τα 3/4 περίπου της ενέργειας που δαπανάται σε περιβάλλον XP.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε δοκιμή σε δύο ThinkPad T400, εκ των οποίων το ένα είχε XP και το άλλο 7. Το ThinkPad με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού κατανάλωνε κατά μέσο όρο 15,4 watts, ενώ αυτό με τα XP 20,2 watts. Αυτό μεταφράζεται σε μιάμιση ώρα επιπλέον ζωή για τη μπαταρία του ThinkPad.

Όπως είπαν οι εκπρόσωποι των εταιρειών, η εξοικονόμηση αυτή προϋποθέτει τη ............

χρήση επεξεργαστών τελευταίας γενιάς της Intel. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται σε πολλούς τομείς εδώ και καιρό, με την κατανάλωση ρεύματος να αποτελεί ένα από τα κοινά projects. Η Intel και η Microsoft κατάφεραν αναπτύξουν ένα σύστημα που διαχειρίζεται με αποτελεσματικά και με εξαιρετική χρονική ακρίβεια το φόρτο του επεξεργαστή. Έτσι, η CPU εντείνει τη λειτουργία της [και άρα την κατανάλωση] μόνο εκεί που είναι απολύτως απαραίτητο, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται σπατάλες.

Πηγή: PC Magazine

Το Skype γίνεται και πάλι ανεξάρτητη εταιρεία

Τέσσερα χρόνια μετά την ενσωμάτωσή του στον όμιλο του eBay, το Skype επιστρέφει στο παλιό καθεστώς και αναμένεται να αποτελεί σύντομα μια ανεξάρτητη εταιρεία. Ο ισχυρός άνδρας του eBay, John Donahoe, επιβεβαίωσε την πληροφορία για πώληση του Skype, προσθέτοντας οτι η συμφωνία είναι οικονομικά επικερδής για τον όμιλο, ο οποίος θα διατηρήσει μειοψηφικό πακέτο μετοχών.

Η ομάδα επενδυτών που θα αγοράσει το Skype συμφώνησε με το eBay για μεταβίβαση του 65% των μετοχών. Η αξία της εταιρείας υπολογίζεται αυτή τη στιγμή στα 2,75 δισεκατομμύρια δολάρια. Υπενθυμίζεται ότι το eBay αγόρασε το Skype πριν από τέσσερα χρόνια καταβάλλοντας 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το eBay αναζητούσε αγοραστή για το Skype. Η διάσημη ........

εταιρεία VoIP [Voice over IP] δεν προσέφερε ποτέ σημαντικά οφέλη στον όμιλο, γεγονός που έχει προεξοφλήσει εδώ και καιρό την πώλησή της.

Πηγή: PC Magazine

Βρέθηκε ο κώδικας ενός trojan που δρα στο Skype

Η γνωστή εταιρεία λογισμικού ασφαλείας Symantec ανακοίνωσε ότι κατάφερε να εντοπίσει τον βασικό κώδικα [source code] ενός malware που έχει βάλει στο στόχαστρό του χρήστες του Skype. Το Trojan.Peskyspy καταγράφει τις κλήσεις που πραγματοποιούνται μέσα από το εν λόγω πρωτόκολλο επικοινωνίας και τις αποθηκεύει για μελλοντική χρήση.

Κάθε φορά που βρίσκεται σε εξέλιξη μια .........

κλήση, το trojan ενεργοποιεί λογισμικό εγγραφής που δημιουργεί ένα αρχείο MP3 με το περιεχόμενο της συνομιλίας. Στη συνέχεια, το αρχείο αποστέλλεται σε έναν προκαθορισμένο server, στον οποίο έχουν πρόσβαση όσοι χρησιμοποιούν το trojan.

Για την ώρα, το Trojan.Peskyspy χαρακτηρίζεται από τη Symantec ως απειλή χαμηλής επικινδυνότητας. Ωστόσο, η εταιρεία προειδοποιεί ότι ενδέχεται να αναβαθμιστεί ο κίνδυνος, δεδομένου ότι ο κώδικας διατίθεται στο Internet και μπορεί να αξιοποιηθεί για πιο εκτεταμένες επιθέσεις.

Το αλκοόλ έχει τις οδηγίες χρήσης του

Υπάρχουν οδηγίες χρήσης για το αλκοόλ;
Μπορούμε να το καταναλώνουμε προστατεύοντας ταυτόχρονα τα οστά μας, αποφεύγοντας το ανεπιθύμητο πρήξιμο ή τον πονοκέφαλο του επόμενου πρωινού; Και ποιο είναι το πιο δημοφιλές ποτό; Η απάντηση στο τελευταίο ερώτημα είναι: η τεκίλα.
Παρ΄ ότι η μπίρα και το ουίσκι παραμένουν ψηλά στη λίστα των δημοφιλών αλκοολούχων, η μεξικανική τεκίλα θεωρείται το ανερχόμενο αστέρι της κατηγορίας.

Το μερίδιό της στην παγκόσμια αγορά αυξάνεται σχεδόν κατά 10% κάθε χρόνο της τελευταίας δεκαετίας και αυτήν τη στιγμή υπολογίζεται στα 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Φέτος η τεκίλα έγινε το πιο δημοφιλές ποτό στη Βρετανία και μάλιστα οι ακριβές μάρκες, εκείνες που χρειάζονται 12 χρόνια για να ωριμάσουν.
Υπάρχουν όμως πολλά ερωτήματα για το πώς να καταναλώνουμε αλκοολούχα ποτά χωρίς να μας καταναλώνουν εκείνα.

Έξι ερωτήσεις και απαντήσεις για τα ποτά...........


Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η μπίρα μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση των οστών. Είναι αλήθεια;

Είναι πιθανό. Ερευνητές του Πανεπιστημίου Ταφτς της Βοστώνης μελέτησαν την οστική πυκνότητα και τη διατροφικό ιστορικό 2.000 και πλέον ανδρών και γυναικών άνω των 60 ετών και διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που έπιναν ένα με δύο μικρά μπουκάλια μπίρα την ημέρα είχαν μεγαλύτερη οστική πυκνότητα από εκείνους που δεν έπιναν. Για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα έλαβαν υπ΄ όψιν τους την ποσότητα ασβεστίου που λάμβαναν και το ιστορικό καπνίσματος, δύο παράγοντες που επιβαρύνουν την κατάσταση των οστών. Το γιατί μια μικρή καθημερινή ποσότητα μπίρας προστατεύει τα οστά δεν είναι γνωστό, ίσως όμως αυτό να οφείλεται στη σιλικόνη μία ουσία που σε υγρή μορφή απορροφάται ιδιαίτερα εύκολα από το σώμα μας και ενισχύει τα κόκαλα. Μεγάλη περιεκτικότητα σε σιλικόνη παρουσιάζουν μάλιστα τα πράσινα φασόλια, η βρόμη, τα δημητριακά και το πεπόνι.

Γιατί το ποτό επηρεάζει περισσότερο τις γυναίκες απ΄ ό,τι τους άνδρες;

Έχει να κάνει με τη σύνθεση του σώματός μας. Οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερο ποσοστό λίπους σε σύγκριση με τους άνδρες και λιγότερα υγρά. Έτσι το αλκοόλ, που είναι υδατοδιαλυτό, «αραιώνει» πιο εύκολα στο σώμα ενός άνδρα ο οποίος έτσι αισθάνεται λιγότερο την επίδρασή του. Τα ένζυμα που διαλύουν το αλκοόλ παράγονται κυρίως στο συκώτι μας, αν και σε μικρές ποσότητες υπάρχουν και στο στομάχι. Οι άνδρες έχουν περισσότερα στο στομάχι απ΄ ό,τι οι γυναίκες και έτσι το μεταβολίζουν πιο γρήγορα.

Γιατί νιώθουμε τις επιπτώσεις του αλκοόλ περισσότερο το μεσημέρι απ΄ ό,τι το βράδυ;

Παράγουμε λιγότερα ένζυμα που διαλύουν το αλκοόλ στη διάρκεια της ημέρας παρά το βράδυ, γεγονός που εξηγεί γιατί όταν πίνουμε μετά τις 20.00 τη νύχτα, αντέχουμε περισσότερο.

Το αλκοόλ επηρεάζει περισσότερο τις γυναίκες προ της εμμήνου ρύσεως; Και γιατί;

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι ορμονικές αλλαγές στις γυναίκες κατά την προεμμηνορροϊκή φάση μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα ένα ποτό να λειτουργήσει σαν δύο για το σώμα. Το ίδιο ισχύει και εάν (άνδρες ή γυναίκες) είμαστε κουρασμένοι. Ορισμένα φάρμακα επίσης επιδρούν στον μεταβολισμό του αλκοόλ και καθυστερούν την απορρόφησή του, όπως η ασπιρίνη και φάρμακα που παίρνουμε για το έλκος στομάχου.

Αν πίνουμε άλλα ποτά, θα κάνουμε λιγότερη κοιλιά απ΄ ό,τι αν πίνουμε μπίρα;

Μάλλον όχι. Τα ειδικά ένζυμα μετατρέπουν το αλκοόλ σε ακιταλδεΐδη η οποία μετατρέπεται σε μη τοξικό οξικό άλας και τελικά σε λίπος, διοξείδιο του άνθρακα και νερό. Αυτό το λίπος συνήθως εναποτίθεται κοντά στο συκώτι, ένας λόγος για τον οποίον το πολύ ποτό προκαλεί «κοιλιά». Έρευνα στην Τσεχία, στην οποία υπάρχει η μεγαλύτερη κατανάλωση μπίρας στην Ευρώπη, έδειξε ότι οι Τσέχοι δεν έχουν μεγαλύτερη κοιλιά σε σύγκριση με τους άλλους Ευρωπαίους. Παίρνουμε βάρος όταν λαμβάνουμε περισσότερες θερμίδες απ΄ όσες χρειαζόμαστε ενώ το πού συγκεντρώνεται το λίπος είναι θέμα κληρονομικότητας. Η σωστή διατροφή και η συχνή άσκηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσουμε το σώμα μας σε φόρμα.

Ποιο ποτό προκαλεί λιγότερο πονοκέφαλο;

Το να μην αναμειγνύουμε ποτά, το να πίνουμε «λευκά ποτά» όπως η βότκα και το να αποφεύγουμε το μπράντι, το ουίσκι και το μαύρο ρούμι είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφύγουμε τον πονοκέφαλο. Η ιατρική έρευνα ακόμα δεν έχει αποκαλύψει πολλά για τον πονοκέφαλο. Μελέτη που έγινε στη Δανία σε περισσότερους από 36.000 άνδρες και γυναίκες δεν κατέστη δυνατόν να συνδέσει την ένταση του πονοκεφάλου με συγκεκριμένο είδος αλκοόλ ή με τη συχνότητα κατανάλωσής του.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δ' Εθνική 6ος Όμιλος. Το πρόγραμμα των 30 Αγωνιστικών

Το Φιλιατρά News σας παρουσιάζει τις αγωνιστικές του Νέου πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής έτσι όπως καταρτίστηκε μετά από την κλήρωση που διενεργήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο Athens Golf Club στη Γλυφάδα.
Θυμίζουμε ότι το νέο πρωτάθλημα στον 6ο Όμιλο της Δ' Εθνικής (που μας αφορά άμεσα) για την σεζόν 2009 - 2010 μετα από ανακοίνωση της ΕΠΟ θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου λόγω της μετάθεσης έναρξης του κατά μία εβδομάδα.
Το πρόγραμμα στον 6ο Όμιλο που αγωνίζεται η Εράνη μας, είναι το εξής: ......


Α΄ ΓΥΡΟΣ

1η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Ξενοφών
Πάμισος Μεσσήνης - Εθνικός Σαγέικων
Εράνη Φιλιατρών - Τσιλιβή
Αχαϊκή - Ζαβλάνι
Διαγόρας Βραχνέικων - Μεσσηνιακός
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Τέλος Αγρας
Ατρόμητος Λάππα - Αχιλλέας Καμαρών
Πανηλειακός - Λειβαθώ




2η Αγωνιστική
Πάμισος Μεσσήνης - ΑΟ Κροκέων
Ξενοφών - Εράνη Φιλιατρών
Εθνικός Σαγέικων - Αχαϊκή
Τσιλιβή - Διαγόρας Βραχνέικων
Ζαβλάνι - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Μεσσηνιακός - Ατρόμητος Λάππα
Τέλος Αγρας - Λειβαθώ
Αχιλλέας Καμαρών - Πανηλειακός




3η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Εράνη Φιλιατρών
Αχαϊκή - Πάμισος Μεσσήνης
Διαγόρας Βραχνέικων - Ξενοφών
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Εθνικός Σαγέικων
Ατρόμητος Λάππα - Τσιλιβή
Λειβαθώ - Ζαβλάνι
Πανηλειακός - Μεσσηνιακός
Τέλος Αγρας - Αχιλλέας Καμαρών




4η Αγωνιστική
Αχαϊκή - ΑΟ Κροκέων
Εράνη Φιλιατρών - Διαγόρας Βραχνέικων
Πάμισος Μεσσήνης - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Ξενοφών - Ατρόμητος Λάππα
Εθνικός Σαγέικων - Λειβαθώ
Τσιλιβή - Πανηλειακός
Ζαβλάνι - Αχιλλέας Καμαρών
Μεσσηνιακός - Τέλος Αγρας




5η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Διαγόρας Βραχνέικων
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Αχαϊκή
Ατρόμητος Λάππα - Εράνη Φιλιατρών
Λειβαθώ - Πάμισος Μεσσήνης
Πανηλειακός - Ξενοφών
Αχιλλέας Καμαρών - Εθνικός Σαγέικων
Τέλος Αγρας - Τσιλιβή
Ζαβλάνι - Μεσσηνιακός




6η Αγωνιστική
Ολυμπιακός Καλαμάτας - ΑΟ Κροκέων
Διαγόρας Βραχνέικων - Ατρόμητος Λάππα
Αχαϊκή - Λειβαθώ
Εράνη Φιλιατρών - Πανηλειακός
Πάμισος Μεσσήνης - Αχιλλέας Καμαρών
Ξενοφών - Τέλος Αγρας
Εθνικός Σαγέικων - Μεσσηνιακός
Τσιλιβή - Ζαβλάνι




7η Αγωνιστική
AO Κροκέων - Ατρόμητος Λάππα
Λειβαθώ - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Πανηλειακός - Διαγόρας Βραχνέικων
Αχιλλέας Καμαρών - Αχαϊκή
Τέλος Αγρας - Εράνη Φιλιατρών
Μεσσηνιακός - Πάμισος Μεσσήνης
Ζαβλάνι - Ξενοφών
Εθνικός Σαγέικων - Τσιλιβή




8η Αγωνιστική
Λειβαθώ - ΑΟ Κροκέων
Ατρόμητος Λάππα - Πανηλειακός
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Αχιλλέας Καμαρών
Διαγόρας Βραχνέικων - Τέλος Αγρας
Αχαϊκή - Μεσσηνιακός
Εράνη Φιλιατρών - Ζαβλάνι
Πάμισος Μεσσήνης - Τσιλιβή
Ξενοφών - Εθνικός Σαγέικων




9η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Πανηλειακός
Αχιλλέας Καμαρών - Λειβαθώ
Τέλος Αγρας - Ατρόμητος Λάππα
Μεσσηνιακός - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Ζαβλάνι - Διαγόρας Βραχνέικων
Τσιλιβή - Αχαϊκή
Εθνικός Σαγέικων - Εράνη Φιλιατρών
Ξενοφών - Πάμισος Μεσσήνης




10η Αγωνιστική
Αχιλλέας Καμαρών - ΑΟ Κροκέων
Πανηλειακός - Τέλος Αγρας
Λειβαθώ - Μεσσηνιακός
Ατρόμητος Λάππα - Ζαβλάνι
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Τσιλιβή
Διαγόρας Βραχνέικων - Εθνικός Σαγέικων
Αχαϊκή - Ξενοφών
Εράνη Φιλιατρών - Πάμισος Μεσσήνης




11η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Τέλος Αγρας
Μεσσηνιακός - Αχιλλέας Καμαρών
Ζαβλάνι - Πανηλειακός
Τσιλιβή - Λειβαθώ
Εθνικός Σαγέικων - Ατρόμητος Λάππα
Ξενοφών - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Πάμισος Μεσσήνης - Διαγόρας Βραχνέικων
Εράνη Φιλιατρών - Αχαϊκή




12η Αγωνιστική
Μεσσηνιακός - ΑΟ Κροκέων
Τέλος Αγρας - Ζαβλάνι
Αχιλλέας Καμαρών - Τσιλιβή
Πανηλειακός - Εθνικός Σαγέικων
Λειβαθώ - Ξενοφών
Ατρόμητος Λάππα - Πάμισος Μεσσήνης
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Εράνη Φιλιατρών
Διαγόρας Βραχνέικων - Αχαϊκή




13η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Ζαβλάνι
Τσιλιβή - Μεσσηνιακός
Εθνικός Σαγέικων - Τέλος Αγρας
Ξενοφών - Αχιλλέας Καμαρών
Πάμισος Μεσσήνης - Πανηλειακός
Εράνη Φιλιατρών - Λιβαθώ
Αχαϊκή - Ατρόμητος Λάππα
Διαγόρας Βραχνέικων - Ολυμπιακός Καλαμάτας




14η Αγωνιστική
Τσιλιβή - ΑΟ Κροκέων
Ζαβλάνι - Εθνικός Σαγέικων
Μεσσηνιακός - Ξενοφών
Τέλος Αγρας - Πάμισος Μεσσήνης
Αχιλλέας Καμαρών - Εράνη Φιλιατρών
Πανηλειακός - Αχαϊκή
Λειβαθώ - Διαγόρας Βραχνέικων
Ατρόμητος Λάππα - Ολυμπιακός Καλαμάτας




15η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Εθνικός Σαγέικων
Ξενοφών - Τσιλιβή
Πάμισος Μεσσήνης - Ζαβλάνι
Εράνη Φιλιατρών - Μεσσηνιακός
Αχαϊκή - Τέλος Αγρας
Διαγόρας Βραχνέικων - Αχιλλέας Καμαρών
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Πανηλειακός
Ατρόμητος Λάππα - Λιβαθώ




B΄ ΓΥΡΟΣ




16η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Ξενοφών
Εθνικός Σαγέικων - Πάμισος Μεσσήνης
Τσιλιβή - Εράνη Φιλιατρών
Ζαβλάνι - Αχαϊκή
Μεσσηνιακός - Διαγόρας Βραχνέικων
Τέλος Αγρας - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Αχιλλέας Καμαρών - Ατρόμητος Λάππα
Λειβαθώ - Πανηλειακός




17η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Πάμισος Μεσσήνης
Εράνη Φιλιατρών - Ξενοφών
Αχαϊκή - Εθνικός Σαγέικων
Διαγόρας Βραχνέικων - Τσιλιβή
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Ζαβλάνι
Ατρόμητος Λάππα - Μεσσηνιακός
Λειβαθώ - Τέλος Αγρας
Πανηλειακός - Αχιλλέας Καμαρών




18η Αγωνιστική
Εράνη Φιλιατρών - ΑΟ Κροκέων
Πάμισος Μεσσήνης - Αχαϊκή
Ξενοφών - Διαγόρας Βραχνέικων
Εθνικός Σαγέικων - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Τσιλιβή - Ατρόμητος Λάππα
Ζαβλάνι - Λειβαθώ
Μεσσηνιακός - Πανηλειακός
Αχιλλέας Καμαρών - Τέλος Αγρας




19η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Αχαϊκή
Διαγόρας Βραχνέικων - Εράνη Φιλιατρών
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Πάμισος Μεσσήνης
Ατρόμητος Λάππα - Ξενοφών
Λειβαθώ - Εθνικός Σαγέικων
Πανηλειακός - Τσιλιβή
Αχιλλέας Καμαρών - Ζαβλάνι
Τέλος Αγρας - Μεσσηνιακός




20η Αγωνιστική
Διαγόρας Βραχνέικων - ΑΟ Κροκέων
Αχαϊκή - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Εράνη Φιλιατρών - Ατρόμητος Λάππα
Πάμισος Μεσσήνης - Λειβαθώ
Ξενοφών - Πανηλειακός
Εθνικός Σαγέικων - Αχιλλέας Καμαρών
Τσιλιβή - Τέλος Αγρας
Μεσσηνιακός - Ζαβλάνι




21η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Ατρόμητος Λάππα - Διαγόρας Βραχνέικων
Λειβαθώ - Αχαϊκή
Πανηλειακός - Εράνη Φιλιατρών
Αχιλλέας Καμαρών - Πάμισος Μεσσήνης
Τέλος Αγρας - Ξενοφών
Μεσσηνιακός - Εθνικός Σαγέικων
Ζαβλάνι - Τσιλιβή




22η Αγωνιστική
Ατρόμητος Λάππα - AO Κροκέων
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Λειβαθώ
Διαγόρας Βραχνέικων - Πανηλειακός
Αχαϊκή - Αχιλλέας Καμαρών
Εράνη Φιλιατρών - Τέλος Αγρας
Πάμισος Μεσσήνης - Μεσσηνιακός
Ξενοφών - Ζαβλάνι
Τσιλιβή - Εθνικός Σαγέικων




23η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Λειβαθώ
Πανηλειακός - Ατρόμητος Λάππα
Αχιλλέας Καμαρών - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Τέλος Αγρας - Διαγόρας Βραχνέικων
Μεσσηνιακός - Αχαϊκή
Ζαβλάνι - Εράνη Φιλιατρών
Τσιλιβή - Πάμισος Μεσσήνης
Εθνικός Σαγέικων - Ξενοφών




24η Αγωνιστική
Πανηλειακός - ΑΟ Κροκέων
Λειβαθώ - Αχιλλέας Καμαρών
Ατρόμητος Λάππα - Τέλος Αγρας
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Μεσσηνιακός
Διαγόρας Βραχνέικων - Ζαβλάνι
Αχαϊκή - Τσιλιβή
Εράνη Φιλιατρών - Εθνικός Σαγέικων
Πάμισος Μεσσήνης - Ξενοφών




25η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Αχιλλέας Καμαρών
Τέλος Αγρας - Πανηλειακός
Μεσσηνιακός - Λειβαθώ
Ζαβλάνι - Ατρόμητος Λάππα
Τσιλιβή - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Εθνικός Σαγέικων - Διαγόρας Βραχνέικων
Ξενοφών - Αχαϊκή
Πάμισος Μεσσήνης - Εράνη Φιλιατρών




26η Αγωνιστική
Τέλος Αγρας - ΑΟ Κροκέων
Αχιλλέας Καμαρών - Μεσσηνιακός
Πανηλειακός - Ζαβλάνι
Λειβαθώ - Τσιλιβή
Ατρόμητος Λάππα - Εθνικός Σαγέικων
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Ξενοφών
Διαγόρας Βραχνέικων - Πάμισος Μεσσήνης
Αχαϊκή - Εράνη Φιλιατρών




27η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Μεσσηνιακός
Ζαβλάνι - Τέλος Αγρας
Τσιλιβή - Αχιλλέας Καμαρών
Εθνικός Σαγέικων - Πανηλειακός
Ξενοφών - Λειβαθώ
Πάμισος Μεσσήνης - Ατρόμητος Λάππα
Εράνη Φιλιατρών - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Αχαϊκή - Διαγόρας Βραχνέικων




28η Αγωνιστική
Ζαβλάνι - ΑΟ Κροκέων
Μεσσηνιακός - Τσιλιβή
Τέλος Αγρας - Εθνικός Σαγέικων
Αχιλλέας Καμαρών - Ξενοφών
Πανηλειακός - Πάμισος Μεσσήνης
Εράνη Φιλιατρών - Λιβαθώ
Ατρόμητος Λάππα - Αχαϊκή
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Διαγόρας Βραχνέικων




29η Αγωνιστική
ΑΟ Κροκέων - Τσιλιβή
Εθνικός Σαγέικων - Ζαβλάνι
Ξενοφών - Μεσσηνιακός
Πάμισος Μεσσήνης - Τέλος Αγρας
Εράνη Φιλιατρών - Αχιλλέας Καμαρών
Αχαϊκή - Πανηλειακός
Διαγόρας Βραχνέικων - Λειβαθώ
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Ατρόμητος Λάππα




30η Αγωνιστική
Εθνικός Σαγέικων - ΑΟ Κροκέων
Τσιλιβή - Ξενοφών
Ζαβλάνι - Πάμισος Μεσσήνης
Μεσσηνιακός - Εράνη Φιλιατρών
Τέλος Αγρας - Αχαϊκή
Αχιλλέας Καμαρών - Διαγόρας Βραχνέικων
Πανηλειακός - Ολυμπιακός Καλαμάτας
Λιβαθώ - Ατρόμητος Λάππα

Πρωτοσέλιδα Μεσσηνιακού τύπου της 6ης Σεπτεμβρίου 2009

Ele6.jpg (635 KB) 8arr06.jpg (219 KB)