Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Στα 4,35 ευρώ τα πρώτα βυτία με έξτρα παρθένο

Με τιμή παραγωγού 4,35 ευρώ το κιλό έφυγαν τα δύο πρώτα βυτία με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγίων Αποστόλων Λακωνίας, όταν σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Γιώργο Μπατσάκη, πέρυσι τα πρώτα 3 βυτία είχαν πουληθεί έναντι 3,45 ευρώ το κιλό.

Η τάση για αυτές τις ......

Ο Μεϊμαράκης (και οι καραμανλικοί) διέσπασαν τις εφεδρείες Τζιτζικώστα στη Β. Ελλάδα

Σε νίκη από τον α’ γύρο στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας στοχεύει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, και παρά τους χαμηλούς τόνους που κρατούν, τόσο ο ίδιος όσο και το επιτελείο του, είναι προφανές ότι η περιοδεία των τελευταίων ημερών στη Βόρεια Ελλάδα, ενίσχυσε αυτή την προοπτική.

Η στρατηγική του .....

(Και) οι σαμαρικοί της Θεσσαλονίκης εγκαταλείπουν τον Τζιτζικώστα

Το πολιτικό ατόπημα του Απόστολου Τζιτζικώστα απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά και την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να κρατήσει την Ελλάδα όρθια την περίοδο 2012-2015, απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να στοιχίζει ήδη ακριβά στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ......

Έρχονται αυξήσεις - «φωτιά» στα τέλη κυκλοφορίας

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ........

Αύξηση των τελών κυκλοφορίας, σε κάποιες κατηγορίες οχημάτων, εξετάζει η κυβέρνηση, ως ισοδύναμο προκειμένου να μην εφαρμόσει τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», μετά και τις ρητές δηλώσεις του Πιέρ Μοσκοβισί ότι η .....

Διπλό τροχαίο και καραμπόλες αυτοκινήτων στην είσοδο της Κυπαρισσίας (φωτογραφίες)

Διπλό τροχαίο ατύχημα και καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην είσοδο της Κυπαρισσίας. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί οδηγών και συνεπιβατών των αυτοκινήτων, αλλά υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με περιγραφές .....

Συνεστίαση του Λυκείου στο κέντρο "Δεξαμενή"