Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Αγία Μαύρα. Χρόνια Πολλά. [ VIDEO ]

ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Με ευλάβεια και κατάνυξη παρουσία πλήθους κόσμου όπως κάθε χρόνο τελέστηκε και φέτος η εορτή της Αγίας Μαύρας και του Αγίου Τιμοθέου στο ιστορικό Εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στα Φιλιατρά.
Κάτω από την ιστορική βελανιδιά στον τόπο θυσίας του Ήρωα Πανάγου Λελώνη ήταν τοποθετημένη με πανέμορφα λουλούδια η εικόνα της Αγίας Μαύρας.

Αμέσως μετά την θεία λειτουργία την οποία τέλεσαν ιερείς από όλες τις εκκλησίες της πόλης μας, έγινε η περιφορά της Ιερής Εικόνας στους δρόμους της πόλης ενω πιστοί έραναν την εικόνα από τα μπαλκόνια τους με ροδοπέταλα.
Προπομπός της εικόνας ήταν οι μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίου και Λυκείου.

Μπροστά πήγαινε η φιλαρμονική αμέσως μετά οι .........

πρόσκοποι τα σχολεία, η θαυματουργή εικόνα και οι ιερείς της πόλης μας ο Πατήρ Γεώργιος Καλύβας, Ο Πατήρ Διονύσιος Καλογερόπουλος, ο πατήρ Κωνσταντίνος Σαμπαζιώτης, και ο πατήρ Ευάγγελος Σίμος και ο Πατήρ Αλέκος Μαντζαφλάρης.

Στην κεντρική πλατεία όπου κατέληξε η Ιερή Εικόνα πραγματοποιήθηκε δέηση από τους ιερείς, ενω ακολούθως η εικόνα μετέβη συνοδεία του κόσμους στον ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών Χαράλαμπος Στάμος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας Χαράλαμπος Παγάνης.

Δείτε το Video που ετοιμάσαμε από την περιφορά της Ιερής εικόνας της Αγιας Μαύρας.


Χρυσούλα Γιαταγάνα: Κι όμως υπάρχει Ελπίδα

Και όμως υπάρχει ελπίδα.

Χτες ο εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων της Χώρας μας, ο κ. Παπαδήμος, μας υπενθύμισε ποιές είναι οι υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει απέναντι στους δανειστές μας και μας επεσήμανε ότι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτές. Συνοπτικά, μας υπενθύμισε αυτά που έχουν ψηφιστεί με το δεύτερο Μνημόνιο, ότι δηλ. θα βαθύνει περαιτέρω η ύφεση, θα μπουν περισσότερα λουκέτα στις επιχειρήσεις μας, θα αυξηθεί δραματικά η ανεργία και η φτώχια και ότι δεν έχουμε καμία δυνατότητα να ξεφύγουμε από το μέλλον αυτό. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Στη συνέχεια ο κ. Παπαδήμος τόνισε, ότι εάν δεν ψηφίσουμε κόμματα που θα υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις των δύο Μνημονίων, τότε η Χώρα θα βρεθεί στο χάος. .
Γενικά δηλαδή ο κ. Παπαδήμος διέσπειρε τον φόβο στην .............

κοινωνία για το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών, εάν δεν ψηφίσουμε τα κόμματα που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν το Μνημόνιο 1 και 2.

Και όμως υπάρχει ελπίδα.

Η Ελλάδα μας είναι ευλογημένη Χώρα. Έχει γη που μπορεί να παράγει όλα όσα χρειαζόμαστε για να ζήσουμε. Έχει τεράστιο ορυκτό πλούτο που οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν να μας τον υφαρπάσουν έναντι πινακίου φακής. Έχει ήλιο, τον οποίο φροντίζουν οι Γερμανοί ήδη να τον αγοράσουν μαζί με την γη μας, όπου θα τοποθετήσουν τις εγκαταστάσεις τους για να μεταφέρουν την ηλιακή ενέργεια στη σκοτεινή πατρίδα τους και με Έλληνες να εργάζονται στις ειδικές περιοχές αυτές με 250-300 ευρώ το μήνα. Έχει τις πιο όμορφες θάλασσες στον πλανήτη. Έχει τρεχούμενα νερά η Χώρα μας τα οποία η απελθούσα Κυβέρνηση δεσμεύτηκε να τα πωλήσει πρώτα πρώτα. Έχει επομένως η Ελλάδα όλες τις προϋποθέσεις, ώστε εμείς οι Έλληνες να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια, εκμεταλλευόμενοι όλα αυτά τα αγαθά που αφειδώς μας χάρισε ο Θεός. ΑΡΚΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.
Πρέπει λοιπόν εμείς οι Έλληνες να επανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας ως λαός.
Να διαφυλάξουμε όλες τις πλουτοπαραγωγικές δυνάμεις της Ελλάδας για να επιτύχουμε την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της Χώρας μας.
Να διώξουμε από την πολιτική σκηνή της Χώρας όλους εκείνους τους πολιτικούς που δεν θέλουν την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ αλλά, την υφαρπαγή του πλούτου μας από τα ξένα συμφέροντα.
ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΜΑΣ.
Γι’ αυτό πρέπει να ψηφίσουμε ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ που έχουν την δύναμη, την θέληση και την εμπειρία ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, και να θέσουν έτσι επιτέλους ως επίκεντρο της πολιτικής τους ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Τον απλό πολίτη, που σήμερα καταδυναστεύεται από την ανεργία, την φτώχια, την παντελή έλλειψη ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον, ΑΝ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ.


Γιαταγάνα Χρυσούλα Μαρία
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Υποψήφια βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης
"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

ΣΧΟΛΙΟ
κ. Γιαταγάνα καλή επιτυχία στις εκλογές.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας. Η Ελλάδα ήδη από το έτος 1980 έδεσε τη μοίρα της με την Ευρώπη, ως ισότιμο μέλος της , σύμφωνα με τα οράματα των ιδρυτών της. Θέλουμε να είμαστε μέρος της Ευρωζώνης, αλλά όχι απεμπολώντας συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες και θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα που αποτελούν καταστατικές παραδοχές της ίδιας της Ε.Ε και του Ο.Η.Ε.

Όχι στο μνημόνιο, διότι όχι μόνο δεν είναι η ..............

σωτηρία της χώρας, αλλά αντιθέτως εμποδίζει την δημιουργία αναπτυσσόμενης και υγιούς οικονομίας. Το μνημόνιο δεν έχει κατασκευαστεί για να πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, αλλά αποτελεί μηχανισμό εξυπηρέτησης του χρέους με τους καλύτερους δυνατούς σήμερα όρους υπέρ των εταίρων που οδηγεί γοργά στην διάλυση της Ελλάδας και σε κοινωνική αναταραχή. Το κίνημά μας προσφέρει Εθνική Αντιπρόταση, με τις διαδικασίες μέτρησης και ανάλυσης του χρέους όπως αναλυτικά αυτή περιγράφεται στην ιστοσελίδα του κινήματος www.anexartitoiellines.gr.

Επιπλέον καθίσταται επιτακτική ανάγκη η αύξησης της ρευστότητας στην οικονομία της χώρας μας π.χ με την κατάργηση της Τειρεσίας Α.Ε, όπως λειτουργεί τώρα, με την κατάργηση των εισπρακτικών εταιρειών, όπως λειτουργούν τώρα, με την αναστολή των πλειστηριασμών σε συνδυασμό με πραγματικό κούρεμα των δανείων των ιδιωτών, φυσικών και νομικών προσώπων, από όλες τις τράπεζες, δημόσιες και ιδιωτικές και δημόσιους οργανισμούς, με την αξιοποίηση των κοιμώμενων λογαριασμών (ύψους 15 δις ευρώ), με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών κ.λπ.

Μπορούμε ακόμα να ανακτήσουμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια, την εθνική μας περηφάνια την εθνική μας κυριαρχία και την εθνική μας ανεξαρτησία, τις χαμένες ευκαιρίες, ευκαιρίες που δεν άδραξαν ενώ μπορούσαν, όσοι ηγήθηκαν έως σήμερα την χώρα μας. Υπάρχει ελπίδα και δύναμη. Την έχουμε ο κάθε ένας έλληνας πολίτης ξεχωριστά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.. Για να τη βρούμε όμως, πρωτίστως απαιτείται, και είναι ένας από τους βασικούς στόχους του κινήματός μας, ψυχική και πνευματική αφύπνιση του λαού μας, διότι όλοι μας, έχουμε υποστεί σοκ από την διαρκώς και με γοργούς ρυθμούς επιδεινούμενη κρίση και τα τεράστια προβλήματα (οικονομικά, ηθικά και κοινωνικά) που αιφνίδια μας δημιουργήθηκαν, τα οποία μας κατέστησαν ανήμπορους. Θα αντιδράσουμε.

Απαιτείται ηθικό και ψυχική δύναμη για να πολεμήσουμε την παρούσα κατάσταση. Απαιτείται όμως και κοινή λογική, κοινός νους. Διότι στην χώρα μας, πολλοί πολιτικοί σχηματισμοί αλλά κυρίως τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και οι κυβερνητικοί εταίροι, έχουν πάρει διαζύγιο από την κοινή λογική. Το κίνημα μας εισηγείται πολιτικές προτάσεις απλές, κατανοητές, ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες, διότι είναι πολιτικές προτάσεις που απορρέουν από την καθημερινότητά μας και τις ανάγκες της και για το λόγο αυτό αντανακλούν τον παλμό της αγοράς και της κοινωνίας. Προτείνω σε όλους του συμπολίτες μου να μελετήσουν το πρόγραμμά μας στην ιστοσελίδα των ανεξάρτητων ελλήνων: www.anexartitoiellines.gr και να γίνουν ένας από εμάς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί η δύναμη και η ελπίδα αρχίζει από το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ένας Τριφύλιος με τους Ανεξάρτητους Ελληνες



ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Γεννήθηκα στις 29 Αυγούστου 1973 Κατάγομαι από το Κρυονέρι Τριφυλίας Μεσσηνίας, μοναχοπαίδι του Ηλία και της Σοφίας.

Είμαι παντρεμένος με την Χάιδω Παναγιωτοπούλου, δικηγόρο και έχουμε δύο γιούς τον Ηλία και τον Χρήστο.

Εισήλθα στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1992 και αποφοίτησα το 1996 με ..........

τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού Πεζικού.

Το 2008 αποστρατεύτηκα με τον βαθμό του Ταγματάρχη και εγκαταστάθηκα μόνιμα πλέον στην Κυπαρισσία όπου ξεκίνησα την επιχειρηματική μου δράση.

Σήμερα είμαι ιδιοκτήτης των καταστημάτων WIND και REFIL που βρίσκονται στην Κυπαρισσία.

Ομιλώ τρείς γλώσσες αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Είμαι πρόεδρος του Πατριωτικού Τριφυλιακού Συλλόγου (ΠΑ.ΤΡΙ.Σ.) και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Μαΐου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.