Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Παρουσιάζει το πρόγραμμα του συνδυασμού "ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ Τριφυλίας" ο Γιώργος Λεβεντάκης



Την παρουσίαση του Προγράμματος του συνδυασμού ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας ανακοίνωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.
Ο κ. Λεβεντάκης θα μιλήσει για το πρόγραμμα του την .....

Νέοι υποψήφιοι με την Χάϊδω Παναγιωτοπούλου

Συνέχεια στην παρουσίαση υποψηφίων Συμβούλων για την Υποψήφια Δήμαρχο Τριφυλίας κ Χάϊδω Παναγιωτοπούλου που έχει ξεκινήσει και παρουσιάζει τμηματικά κάποιους εκ των υποψηφίων της με τον συνδυασμό Τριφυλία Πρωταγωνίστρια.

Το τελευταίο 48ωρο ανακοίνωσε δυο νέους υποψηφίους.
Αναλυτικά: .....

Συνεδριάζει η οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τρίτη 16.04.2019 και ώρα 13:00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Την πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιάννα Κωνσταντέλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Πέμπτη 18.04 και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά .......

Η νέα σήμανση των τηλεοπτικών προγραμμάτων

Μεγάλες αλλαγές στη σήμανση των τηλεοπτικών προγραμμάτων αναμένονται όταν τεθεί σε ισχύ η σχετική υπουργική απόφαση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

Την Παρασκευή, ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος έθεσε σε δημόσια διαβούλευση το .....

Σκοράρουμε για το «Το χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση συμμετέχουν στη διοργάνωση διήμερου Πανμεσσηνιακού παιδικού αθλητικού και ποδοσφαιρικού τουρνουά με παράλληλες δράσεις στις 15 και 16 Απριλίου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας για τη στήριξη του Εθελοντικού Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή , συνδιοργάνωση του Εθελοντικού Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού», της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Π. Ε. Μεσσηνίας, των .....

Τρείς νεους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Στάθης Ανδρινόπουλος

Με χαρά υποδεχόμαστε στη Δημοτική μας Παράταξη στελέχη από τη Δ.Ε. Φιλιατρών, οι οποίοι με την αγωνιστική τους δράση και με όρεξη για δουλειά θα συμβάλουν στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε την Τριφυλία. Η συμπόρευσή τους μαζί μας, όπως και όλων των υπολοίπων, εγγυάται την .....

Αντωνία Μπούζα: Αυτή είναι η "επιτυχία" του κ Νίκα [ Μερος 1ο ]

Από σήμερα φίλοι μου σε συνέχειες θα μιλήσουμε για όσα ισχυρίζονται οι υποψήφιοι κυρίως της Περιφ. παράταξης Νικα για να αποδημήσουν την παρούσα και φυσικά ΟΧΙ απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή.

1. Λένε ομαδικά...... Επιτυχημένος ο Δήμαρχος Καλαμάτας... όπως πέτυχε στην Καλαμάτα θα επιτύχει και στην Περιφέρεια
Επιτυχία στην Καλαμάτα....

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ στον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού

Το νεο Διοικητικό Συμβούλιο στον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού που προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Απριλίου.
τα εκλεγμένα μέλη συνεδρίασαν και συγκροτήθηκαν σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:

Στους Γαργαλιάνους ο Πέτρος Τατούλης Για το Ανοικτό σκοπευτήριο. [ 2 Video ]

Επίσκεψη στον σκοπευτικό όμιλο Γαργαλιάνων είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης συνοδεία της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Αντωνίας Μπούζα και άλλων ......