Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Στους Γαργαλιάνους ο Πέτρος Τατούλης Για το Ανοικτό σκοπευτήριο. [ 2 Video ]

Επίσκεψη στον σκοπευτικό όμιλο Γαργαλιάνων είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης συνοδεία της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Αντωνίας Μπούζα και άλλων ......

υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων της παράταξης του «Νεα Πελοπόννησος».
Τον Περιφερειάρχη υποδέχτηκε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας.

Στην επίσκεψη του ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του Συλλόγου ενώ ξεναγήθηκε στους χώρους των εγκαταστάσεων όπου είδε και ενημερώθηκε για τον σύλλογο και τις δραστηριότητες του τον αριθμό των αθλουμένων αλλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ως σύλλογος αλλά και με τις κτηριακές του εγκαταστάσεις.
Οι άνθρωποι του συλλόγου έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην κατασκευή ανοικτού σκοπευτηρίου στη θέση «Άμμος» Γαργαλιάνων.

Ο κ. Τατούλης είπε ότι ήταν ένα αιτημα που είχε γινει αρκετα χρόνια. Η έγκριση των περιβαλλοντικών μελετών ήταν ένα θέμα δικό μας που τελείωσε πολύ γρήγορα και τώρα πάμε για το μεγάλο έργο.
Στόχος είναι να γίνει ο σύλλογος να γίνει μέρος για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.
Το αρχικό κόστος που ήταν στις 100.000 έχει φτάσει τις 250 και συνεργάτες μου εκτιμούν ότι θα περάσει τις 300.000 μαζί με ανάπλαση των χώρων.
Περιμένουμε να επικαιροποιήσουμε τη μελέτη, ενώ έγινε δέσμευση από το Π.Δ.Ε. του ποσού.



Ακολούθως ο κ Τατουλης επισκέφθηκε με την συνοδεία του την περιοχή που θα γίνει το σκοπευτήριο όπου έκαναν αυτοψία στο χώρο και ο Περιφερειάρχης είπε ότι αρχικά θα στείλει τους μηχανικούς του για να τον δουν.
Πρέπει να γίνει ανάπλαση σε όλο αυτό το χώρο.

Ο χώρος που θα γίνει το ανοικτό σκοπευτήριο είναι εξαιρετικά σημαντικός για όλη την χώρα και αν λειτουργεί και ως προπονητικό κέντρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.