Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Θα δανειζόμαστε μέχρι να πεθάνουμε

Η μητέρα του κ.Οικονόμου δε θ΄ανησυχεί πλέον για τη σύνταξή της!

Την ημέρα όπου πραγματοποιήθηκε η σύνοδος κορυφής της Ε.Ε. , καλεσμένος του τηλεοπτικού Σταθμού ALTER και του κ. Χατζηνικολάου ήταν ο Αναπλ.Υπουργός Οικονομικών κ. Παντελής Οικονόμου.

Η απλοϊκότητα των απαντήσεων που έδωσε στους καλά πληροφορημένους δημοσιογράφους του σταθμού , προκαλεί ανησυχία για τη δυνατότητα χειρισμού κρισίμων αποφάσεων για τη ζωή και το μέλλον των Ελλήνων, τόσο από τον ίδιο όσο και από το λοιπό Οικονομικό Επιτελείο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ .

Με καθαρά λαϊκίστικο τρόπο δήλωσε .......

ανακουφισμένος που η μητέρα του όπως είπε χαρακτηριστικά, δε θ΄ανησυχεί πλέον για τη σύνταξή της!!!!!

Θέλησε να μας πείσει πως τώρα πλέον, σταματάει ο φόβος για τη στάση πληρωμών και πως οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι θα βρίσκουν πλέον χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Εν τη ρύμη του λόγου του , απεκάλυψε στους Έλληνες , πως θα δανειζόμαστε μέχρι να πεθάνουμε με το αρχικό μνημόνιο , μόνο για να καλύψουμε τα στοιχειώδη της επιβίωσής μας!!!!

Εφ΄ όσον ήταν έτσι ,γιατί δε βγήκε εγκαίρως να το πει και να πληροφορήσει το λαό για τις λανθασμένες επιλογές της Κυβέρνησής του;

Αυτός δεν αποτελεί μέλος της Κυβέρνησης του κ.Παπανδρέου , που μας διαβεβαίωνε ότι με το μνημόνιο γίνεται η σωστή και μοναδική πολιτική κίνηση που υπήρχε για να μη χρεοκοπήσει η Χώρα;

Δε συνεχίσθηκε αυτό με τα εκβιαστικά διλήμματα για τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου;

Ψηφίζουμε για να μη χρεοκοπήσουμε όπως χαρακτηριστικά έλεγαν!

Κι όμως και ψηφίσαμε και χρεοκοπήσαμε!!!

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, μαθαίνουμε πως πρέπει το Σεπτέμβριο να υπογραφεί και νέα δανειακή σύμβαση με το μηχανισμό στήριξης , δηλαδή, νέα μέτρα , εάν φυσικά επιτύχουν οι στόχοι του μεσοπρόθεσμου !!

Οι Κυβερνώντεςμε τον τρόπο που τοποθετούνται δημοσίως, θεωρούν πως οι Έλληνες, που ενώ η ιστορία τους κατατάσσει στους λαούς που δε δίστασαν ν΄αγωνισθούν μέχρις εσχάτων για να υπερασπισθούν τα όσια και τα ιερά του Έθνους , είναι ίσως κάτι αντίστοιχο με τα ....... σταβλισμένα ζώα, που απλώς πρέπει να είναι χαρούμενα και ήσυχα, επειδή κάποιος τους δίνει τη συγκεκριμένη δόση τροφής που έχουν ανάγκη για να επιβιώσουν !!

Εξευτελιστικό και μόνο σαν σκέψη κάτι τέτοιο για τον περήφανο Ελληνικό λαό!

Φυσικά κ.Οικονόμου και δεν αισθανόμαστε ασφαλείς και ήσυχοι, φυσικά και βλέπουμε ανίκανοι ν΄αντιδράσουμε να υποδουλώνεται η Χώρα μας ,να παραδίδεται η Εθνική μας κυριαρχία για να έχουμε ένα πιάτο φαγητό κι εσείς με περισπούδαστο ύφος να μας λέτε πως μας..σώσατε!!
Ανακαλέστε τα όσα είπατε και πείτε επιτέλους την αλήθεια στους Έλληνες , όσο σκληρή και αν είναι!

ANTΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

31 σχόλια:

  1. Ανακαλέστε τα όσα είπατε και πείτε επιτέλους την αλήθεια στους Έλληνες , όσο σκληρή και αν είναι!

    Από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσουμε με την κυρα Μπούζα μας. Επιτέλους πρέπει αν μας πουν την αλήθεια. όλη την αλήθεια. Ποιοι έφαγαν πόσα έφαγαν, δήμευση όλης της περιουσίας τους και στον κορυδαλλό μαζί με Πακιστανούς, Αλβανους, πρεζάκηδες κλπ μπουμπούκια για να τους σφύξει λίγο ο κ...ος τους. Να ξεβρωμίσει η Ελλαδα απο τα αρπακτικά. Τα πράσινα και τα μπλε.
    Όμως επειδή είναι λόγος πολιτικός το άρθρο της θα θέλαμε να πει ότι ΟΛΟΙ είναι άχρηστοι και ανίκανοι για κυβέρνηση. Kαι οι πράσινοι και οι μπλε.
    Γιατί οι μεν μπλε στην τελευταία τους διακυβέρνηση 2004 - 2009 χρεοκόπησαν στην κυριολεξία την χώρα οι δε τωρινοί κυβερνώντες με πρωθυπουργό τον Jefry Papandreos ΞΕΛΟΥΛΑΕΙ την χώρα σε εξευτελιστικές τιμές.

    Λοιπόν κυρα Μπούζα μας επειδη εμείς κάνουμε κριτική θα πρέπει να σας θυμίσουμε ότι ως λαός πρέπει να πετάξουμε στα σκουπίδια και την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. ΜΟΝΟ για τα σκουπίδια κάνουν αυτοί.
    Κυβέρνησαν από το 1974 μέχρι σήμερα Εναλλάξ. Είναι συνυπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας μας.
    Αυτό, θα πρέπει να το λέτε, κυρα Μπούζα μας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Γιατί οι μεν μπλε στην τελευταία τους διακυβέρνηση 2004 - 2009 χρεοκόπησαν στην κυριολεξία την χώρα

    Admin τα ομόλογα που λήγουν και εξ' αιτίας τους μπήκαμε στα Μνημόνια και στο Ξεπούλημα, είναι Ομόλογα δεκαετίας.
    Είναι ομόλογα του "αχαμνού λογιστάκου" του Σημήτη και των υπόγειων δανείων της Goldman Sacks.
    Αν πραγματικά είχε στοιχεία για κατασπατάληση χρήματος επί ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, θα τους είχε βγάλει στα μανταλάκια!
    Ένα Βατοπέδι είχαν κατά προτροπή του "μονοπύθμενου πλην όμως οικολόγου" Αλαφούζου και τελικά δεν έγινε τίποτα γιατί όπως λέμε στα μέρη μας "ήταν μάπα το καρπούζι".
    Ο Χρυσοχοΐδης ήταν αυτός που υπόγραψε την παραλαβή του C4I και ο Χρυσοχοΐδης ήταν αυτός που το θεώρησε άχρηστο κάποια χρόνια μετά και πήρε την υπογραφή του πίσω.
    Κατά τα άλλα το ΠΑΣΟΚ ήθελε να παραπέμψει τον Μαρκογιαννάκη και στην ψηφοφορία οι Βουλευτές του έριξαν Άκυρα, Λευκά και Αρνητικά!!!
    επειδή δεν μου αρέσει η "συλλογική ευθύνη" και ότι γράφω το γράφω επώνυμα αποδεχόμενος την πλήρη ευθύνη, κάνω δύο ερωτήσεις.
    ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΤΕ έφαγαν
    ΠΟΣΑ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΥ χρωστάμε

    Θα μου επιτρέψεις να τονίσω ότι είναι δύο βασικά ερωτήματα.
    Ακούμε για φαγωμένα αλλά Ποιοί, Πως και Πότε δεν μας λένε!
    Και όλο για ένα χρέος ακούμε αλλά Πόσα, Πως και ΠΟΥ χρωστάμε δεν μας έχει πει κανένας.
    Μήπως οι λαλίστατοι κ.κ. Βουλευτές του Νομού έχουν κάτι να απαντήσουν επ' αυτού?

    Τον λόγο έχει ο κος Εισαγγελέας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 54 μήνες ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – 45 ΣΚΑΝΔΑΛΑ !!!
    http://www.dentnews.net/?p=1406
    Νέος πονοκέφαλος για τη ΝΔ οι δηλώσεις Σταϊκούρα
    ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας, Χρήστος Σταϊκούρα, μετά τη χθεσινή αναστάτωση που δημιούργησε, όταν υποστήριξε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ότι η ΝΔ επιβάρυνε κατά 7,5 δισ. ευρώ το χρόνο το δημόσιο χρέος.
    http://www.iefimerida.gr/news/3333/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B4-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B1
    Τα λεφτά υπάρχουν τα λεγε ο Παπανδρέου σύμφωνα με τα ψευδή στατιστικά της ΝΔ στην eurostat
    http://www.tovima.gr/finance/finance-news/article/?aid=367097
    Τέλος ο κος Καραμανλής εδώ και 2 χρόνια δεν έχει ακουστεί η φωνούλα του για να μας δώσει εξηγήσεις για το τι έφταιξε; Ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα έπρεπε να τον παροτρύνει να μιλήσει και να δώσει εξηγήσεις από το να τον βλέπουμε στην βουλή σα διακοσμητικό στοιχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Τάκη δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι η ΝΔ δεν έχει καμία ευθύνη για την τραγική κατάσταση της χώρας;
    Από το 1974 που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Καραμανλής μέχρι και σήμερα δεν κυβέρνησαν αυτοί οι δύο; Μήπως κυβέρνησα εγώ και δεν το ξέρω;
    Αφου εναλλάξ κυβέρνησαν οι δυό τους έχουν τις ευθύνες τους.
    Μην πάμε να βγάλουμε λάδι την ΝΔ.... Σαπλία μέχρι το κόκκαλο και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δύο e-mail εμπλέκουν τον Σαμαρά στο σκάνδαλο Siemens! http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=46465

    Στη Βουλή η δικογραφία για τα σκάνδαλα στον ΕΟΤ
    Σε τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων και δη του τότε υπουργού Δημ. Μαρκόπουλου «σκόνταψε» η εισαγγελική έρευνα για ατασθαλίες που είχε εντοπίσει το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στον ΕΟΤ και τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα. Είχε χρήμα ο Τουρισμός τελικά. http://www.newstoday.gr/article/53427/ste-voule-e-dikographia-gia-ta-skandala-ston-eot

    Στη Βουλή οι παράνομες προσλήψεις στο Μετρό. Στη Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία για τις παράνομες προσλήψεις στο Αττικό Μετρό το διάστημα 2004-2009, περίοδος κατά την οποία διετέλεσαν υπουργοί Μεταφορών οι Μιχάλης Λιάπης, Κωστής Χατζηδάκης και Ευριπίδης Στυλιανίδης. http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/304644.html

    Εισαγγελική έρευνα για παράνομες προσλήψεις.
    Στο μικροσκόπιο 3 εισαγγελέων βρίσκονται οι παράνομες προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ σε εταιρίες του Δημοσίου, ακόμη και την προεκλογική περίοδο, βάσει στοιχείων του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι κόντρες μετά τις δηλώσεις Πάγκαλου για σωρεία προσλήψεων συγγενών και φίλων υπουργών της προηγούμενης διακυβέρνησηςστην εταιρεία ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ, με τους θιγόμενους «γαλάζιους» πρώην υπουργούς να εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι. http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82

    ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ…ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.
    http://www.arxaiaithomi.gr/?p=13627

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ Κ.ΜΠΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΕΝΟΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Πάρτι» σπατάλης επί Χατζηγάκη
    Τις υπέρογκες δαπάνες επί ΝΔ παρουσίασε με έγγραφα - ντοκουμέντα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
    Τεράστια ποσά δόθηκαν για ανακαινίσεις γραφείων, ενώ ήταν ανεξέλεγκτες οι δαπάνες για σταθερά - κινητά τηλέφωνα, ακόμα και για κλήσεις σε ροζ γραμμές http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=19240957
    Πάρτε τις αξιοκρατικές προσλήψεις στο δημόσιο σας.....απο τον αρχηγό της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχει και ονόματα στο ακόλουθο link... http://www.zougla.gr/page.ashx?aid=153538&cid=6&pid=2 .... Να στε καλά σας ευχαριστούμε για τα ψευτορουσφέτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε @ 23 Ιουλίου 2011 10:38 μ.μ.

    Τα 45 σκάνδαλα που παραθέτεις, σκάνδαλα/καθρέφτης του ΠΑΣΟΚ είναι.
    Ξεκινάμε με τον Ρόβλια που μεσολαβούσε ώστε να προβληθούν αιτήματα – ρουσφέτια για μεταθέσεις και μετατάξεις αστυνομικών και στρατιωτικών.
    Πάμε στην Μαρφίν όπου κάηκαν 4 άνθρωποι ζωντανοί κατά την διάρκεια ΑντιΚυβερνητικής διαδήλωσης.
    Πάμε στην Κερατέα όπου τα ΜΑΤ του ΜΠΑΤΣΟΚ αποσπασμένα στην υπηρεσία του Μπόμπολα χτύπησαν έγκυο με αποτέλεσμα να αποβάλει.
    Πάμε ξανά στα ΜΑΤ στην Πλατεία Συντάγματος και στην ρίψη 3.000 (τριών χιλιάδων)ασφυξιογόνων.
    Ζίμενς και... λεμονοστύφτες του Άκη σου λένε τίποτα?
    Αφού λεφτά υπήρχαν, γιατί από τον Φεβρουάριο του 2009 είχε αρχίσει ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου ΚΡΥΦΕΣ συνομιλίες με τον Στρος Καν για υπαγωγή στο ΔΝΤ?
    Γιατί ο Ξυνίδης από το Βήμα της Βουλής δήλωσε ότι είχε αποφασίσει το ΠΑΣΟΚ να εντάξει την Ελλάδα στο ΔΝΤ από τις 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ κιόλας!
    Με ποιό δικαίωμα έβγαινε ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου και ξεφτίλιζε τους Έλληνες και τον Ελληνικό λαό λέγοντας τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς όπως τεμπέληδες, κοπρίτες και διεφθαρμένοι?
    Όχι μόνο είχατε προσχεδιάσει την υπαγωγή στο ΔΝΤ (για να μην πω από το καλοκαίρι του 2007, όπου το πράσινο έκαιγε πράσινο) αλλά 22 μήνες τώρα κάνετε ότι είναι δυνατόν για να ξεπουλήσετε την Ελλάδα.
    Αν είσαι τακτικός εδώ θα έχεις διαβάσει ότι πάρα πολλές φορές έχω ρωτήσει τι έγιναν τα λεφτά των ΜΟΠ, των Πακέτων Ντελόρ, των Λήντερ και όλα όσα λαμβάναμε από την Ευρώπη.
    Μήπως τα είδες στην Μεσσηνία κάπου?
    Προσωπικά την συλλογική ευθύνη δεν την δέχομαι.
    Παίρνω αυτό που μου αναλογεί.
    Αποδίδω όμως και αυτό, που αναλογεί σε άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Admin δεν βγάζω λάδι κανέναν και γιαυτό ρωτάω
    ΠΟΙΟΙ τα έφαγαν...
    ΠΟΣΑ χρωστάμε τελικά!
    Εκεί θα αποδοθούν οι ΕΥΘΥΝΕΣ!
    Σε αυτό συμφωνούμε πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2004
    1. Χρηματισμός στο υπουργείο Τουρισμού
    Την ιστορία έφερε στο φως ο υφυπουργός Τουρισμού, Αναστάσιος Λιάσκος. Σε συνέντευξη Τύπου που ο ίδιος συγκάλεσε, δήλωσε ότι παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη τον διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου του και δύο φορές εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο στα Ψαχνά Εύβοιας, Ιωάννη Κεραμιδά, λόγω καταγγελίας από επιχειρηματία ότι ο κ. Κεραμιδάς ζήτησε οικονομικά ανταλλάγματα προκειμένου να διευθετήσει υπόθεσή του.

    2. Παράνομη μεταγραφή του γιου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
    Την παραίτησή του, υπέβαλε "για λόγους προσωπικής και πολιτικής ευθιξίας" στον πρωθυπουργό, o Σάββας Τσιτουρίδης, μετά από ερώτηση της Συλβάνας Ράπτη στη Βουλή για μετεγγραφή "φοιτητή - υιού υπουργού της Κυβερνήσεως, για λόγους ασφαλείας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων". Ο εν λόγω φοιτητής, του οποίου η πρώτη αίτηση μετεγγραφής είχε απορριφθεί, επανήλθε με ένσταση, στην οποία επικαλείτο λόγους ασφαλείας, εξ αιτίας "της υπουργικής ιδιότητος του πατέρα του και σε συνδυασμό με την επικείμενη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων".

    3. Η απογραφή που οδήγησε στην επιτήρηση
    Η διενέργεια της δημοσιονομικής απογραφής, δηλαδή της απογραφής της κατάστασης της οικονομίας, ήταν μία από τις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας μόλις ανέλαβε την εξουσία μετά τις εκλογές του Μαρτίου του 2004. Η κίνηση αυτή σημάδεψε την οικονομία της χώρας και αποτελεί ακόμα και σήμερα ένα από τα βασικά σημεία αντιπαράθεσης των 2 μεγάλων πολιτικών παρατάξεων της χώρας, αλλά και βάση κριτικής για πολλές οικονομικές αποφάσεις από όσες ακολούθησαν.

    4. Η πτώση του ελικοπτέρου Σινούκ
    Σε έκρηξη οφειλόταν η πτώση του ελικοπτέρου Σινούκ η οποία στοίχισε τη ζωή στον Αρχιεπίσκοπο Αλεξανδρείας Πέτρο και σε άλλα 17 μέλη της συνοδείας του στις 11/9/2004, χωρίς ποτέ να διερευνηθεί ολοκληρωμένα το θέμα και να κατολογισθούν ευθύνες. Το πόρισμα ήταν ελλιπές και αντιφατικό και η κατασκευάστρια εταιρεία BOEING αρνήθηκε να παράσχει τα στοιχεία των πειραματικών στοιχείων του ελικοπτέρου (Crash Tests).

    2005
    5. Υπόθεση Βασικού Μετόχου
    Ανετράπη ριζικά η βασική φιλοσοφία του νόμου περί βασικού μετόχου, ότι δηλαδή όποιος έχει ΜΜΕ δεν μπορεί να συνάπτει δημόσιες συμβάσεις, αλλά και με την αυστηροποίηση των ποινών στην περίπτωση που τα δικαστήρια κρίνουν ότι υπήρξε όντως αθέμιτη επιρροή. Αντί να λειτουργεί υπέρ της αξιοκρατίας ο νόμος εξυπηρετούσε συμφέροντα τεραστίων διαστάσεων. Εντέλει ο νόμος καταργήθηκε.

    6. Ο διευθυντής του κ. Δούκα
    Ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Οικονομίας Π. Δούκα, Β. Γούλας, ήταν ο συνταξιούχος (προτού τον επαναφέρει ο κ. Δούκας) που είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τα αναδρομικά του ΛΑΦΚΑ. Ως διευθυντής, παραιτήθηκε από την ένσταση που είχε υποβάλει -κίνηση που σήμαινε ότι η επόμενη δικαστική προσφυγή συνταξιούχου που θα τελεσιδικούσε θα ήταν ύστερα από τρία ως πέντε χρόνια, με κίνδυνο να χαθούν τα αναδρομικά.

    7. Προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
    Ο στενός συνεργάτης του υπουργού Εσωτερικών, Πρ. Παυλόπουλου, Α. Χούπης, είχε αναλάβει επ' αμοιβή μέσω εταιρείας να διαμορφώσει τους όρους προκήρυξης και αξιολόγησης αιτήσεων για προσλήψεις στο Δημόσιο εκτός ΑΣΕΠ, και συγκεκριμένα την πρόσληψη 300 υπαλλήλων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

    8. Απαγωγές Πακιστανών
    Οι μαζικές απαγωγές Πακιστανών στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2005, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο, ήταν γεγονός και όχι «προβοκάτσια ή φάρσα», όπως είχε υποστηρίξει ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γ. Βουλγαράκης. Σε αυτό το κεντρικό συμπέρασμα κατατείνει, μετά από πολύμηνη έρευνα, το πόρισμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Οι απαγωγές Πακιστανών πραγματοποιήθηκαν από όργανα των ελληνικών κρατικών υπηρεσιών, όπως δήλωσαν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δ. Λινός και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Δ. Παπαγγελόπουλος.

    και πολλά ακόμη στο ακόλουθο link http://www.pame.gr/politiki/politika/nea-dimokratia-skandala.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν τα λέω εγώ αυτά!
    Ο Λοβέρδος τα λέει που όταν τον έπιασε το κόψιμο, κινητοποιήθηκε μέχρι και super puma να τον μεταφέρει στην Αθήνα.
    Επ' ευκαιρία ο αξονικός τομογράφος ακομα και μέχρι σήμερα δεν έχει λυχνία ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ... ΛΟΒΕΡΔΟΥ!!!

    Ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος εμφανίστηκε, σήμερα, στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» και δήλωσε: «Κατά βάση το ΠΑΣΟΚ,  ως αντιπολίτευση υπήρξε δημαγωγικό. Είπε ότι υπάρχουν λεφτά, ενώ δεν υπήρχαν…Έκανε άλλα, ηρνείτο κάθε συζήτηση για διαρθρωτική αλλαγή. Ήταν ένα κόμμα κατά βάση του «όχι». Ειδικά από μια φάση και μετά, συμφωνώ… Την κακή νοοτροπία τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80, το έχω πει. Και το έχω πει, τώρα, στην κρίση».

    Κάποιο σχόλιο επ' αυτού?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσο αφορά τον Κο Λοβέρδο, από τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ είχε προσωπικές βλέψεις. Θυμήσου ότι ο Jefry θα φύγει ίσως με αιτιολογία υποψηφιότητα σε ΟΗΕ ή σε κάποιο διεθνή οργανισμό και πίσω θα σφάζονται Βενιζέλος, Λοβέρδος και Διαμαντοπούλου για την καρέκλα. Η λογική λέει ότι Βενιζέλο πρόεδρος και δεξί του χέρι ο λοβέρδος. Άλλωστε έχουμε παραδείγματα και στην ΝΔ ο αποστάτης Αντώνης Σαμαρας και ιδρυτής της ΠΟΛΑ και ο Αβραμόπουλος Δημήτρης ιδρυτής του ΚΕΠ γύρισαν στην ΝΔ ως αρχηγός και υπαρχηγός της ΝΔ. Ο πραγματικός ΝΔτης αλλά και ένας πολιτικοποιημένος άνθρωπος στην Ελλάδα δε νιώθει περήφανος με αυτή την συμπεριφορά...εσείς;έχετε ελπίδα ότι αυτοί θα φτιάξουν τα πράγματα; Πλάκα μας κάνετε έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ πρέπει να απαντήσω στο copy-paste από μπλογκ και σελίδες?
    Ειδικά όταν είναι έντονα κομματικά και εις γνώση τους κάνουν την τρίχα τριχιά:(

    Για τα λεγόμενα του Λοβέρδου έχει κάποιος να σχολιάσει κάτι?
    Ένας Δημοσιογράφος ή ένας μπλόγκερ μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει.
    Όταν τα λέει όμως Υπουργός???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχετε σκεφτεί αν υπάρχει θέμα ηθικής τάξης που η γυναίκα του τότε πρωθυπουργού επι πρωθυπουργίας του άντρα της απο Νηπιαγωγός έγινε Γιατρος....μας δούλευτε ρε; Έκανε πρακτική η Νατάσα; Έκανε το αγροτικό της;

    Σύμφωνα με το βιογραφικό της,, η σύζυγος του πρωθυπουργού Νατάσα (Αναστασία) Καραμανλή (πατρικό Παζαΐτη) είναι απόφοιτος και διδάκτωρ του Ιατρικού τμήματος του ΑΠΘ. Το 1998 όταν παντρεύτηκε τον κ. Καραμανλή ήταν τελειόφοιτη νηπιαγωγός (Νέα). Μέσα σε τέσσερα χρόνια, το 2002 της απονεμήθηκε διδακτορικό Ιατρικής! Το γεγονός καταχώρισαν τα Νέα και η Καθημερινή χωρίς όμως να αναρωτηθούν πώς αυτό ήταν ανθρωπίνως δυνατόν. Αυτό μάλλον θεωρείται «σκανδαλοθηρία» από «σοβαρές» εφημερίδες. Ταυτόχρονα (!) η κα Καραμανλή έκανε και προπτυχιακές σπουδές ιατρικής, και σε κάποια φάση και μετεκπαίδευση στο Tufts (δείτε και άρθρο στη Βικιπαίδεια). Δε λέω, είμαστε συνηθισμένοι σε κάποια ευνοιοκρατία, αλλά μιά νηπιαγωγός να παίρνει κατευθείαν διδακτορικό ιατρικής και μάλιστα πριν από το πτυχίο, αυτό είναι πολύ χοντρό! Σε αυτό το πρωτάκουστο κατόρθωμα η ακαδημαϊκή κοινότητα αντέδρασε με απόλυτη σιωπή! Αυτό δείχνει ότι δε μπορεί να υπάρξει ακαδημαϊκή ελευθερία στο παρόν καθεστώς απόλυτης εξάρτησης των πανεπιστημίων από την κρατική εξουσία.

    Στο Web of Science βρήκα 3 δημοσιεύσεις για pazaiti* a*, από 2004 ως 2005. Στην παλαιότερη (2004) η κ. Παζαΐτη είναι πρώτη συγγραφέας (υπάρχουν άλλοι 6) και ο τίτλος ταιριάζει με αυτόν του διδακτορικού της. Όμως είναι περίληψη από συνέδριο, δεν δικαιολογεί διδακτορικό. Στις άλλες 2 υπάρχουν πολλοί συγγραφείς και η κ. Παζαΐτη είναι προτελευταία ή παραπροτελευταία, που σημαίνει ότι η συνεισφορά της ήταν μηδαμινή. Μία από αυτές (2005) είναι σε άσχετο θέμα (καρκίνος) από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ένας από τους συν-συγγραφείς είναι ο πρύτανης κ. Κίττας. Στην άλλη (2004) συν-συγγραφέας είναι η κα Ολυμπία Γκίμπα-Τζιαμπίρη, η οποία είναι πολύ δραστήρια. Ηταν παλαιότερα αντιπρύτανης και το 2003 υποψήφια πρύτανης. Λέει το Βήμα: «Η κυρία Τζιαμπίρη φέρεται να έχει τις «ευλογίες» της κυρίας Νατάσας Καραμανλή, ενώ ο κύριος Αντωνόπουλος την υποστήριξη μεγαλοπαράγοντα της παράταξης στη συμπρωτεύουσα». Και πάλι από το Βήμα για τις πρυτανικές εκλογές 2006: «Ενα ψηφοδέλτιο του οποίου θα ηγηθεί ο κ. Αν. Φιλιππίδης, γιος της πρώην αντιπρυτάνεως του ιδρύματος, στελέχους της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη και νυν προέδρου του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών κυρίας Ολυμπίας Τζιαμπίρη-Γκίκα» (**). Επίσης η κα Τζιαμπίρη είναι και Πρόεδρος Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Πόσο καλή επιστήμων είναι η κα Τζιαμπίρη; Έχει h=5 και στα 5 σχετικά καλά papers η κα Τζιαμπίρη δεν είναι corresponding author σε κανένα. Δηλαδή, μάλλον κοτσάρισε το όνομα της σε δουλειά άλλων. Σημειωτέον, η κα Τζιαμπίρη είναι υπέρ της «μεταρρύθμισης» στο πανεπιστήμιο, αφού συνυπέγραψε τη διακήρυξη των 490 πανεπιστημιακών. Σε σχετικές ερωτήσεις πέρυσι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε «είμαστε μικρός τόπος και γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας»

    http://greekuniversityreform.wordpress.com/2007/01/14/%CF%84%CE%BF-%C2%AB%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%C2%BB-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%AE-%CE%BA%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά όσα αναφέρθηκαν παραπάνω και αφορούν τη μία ή την άλλη διακυβέρνηση εμ΄περιέχουν ένα σοβαρό παρονομαστή την ασυδοσία!! Την έλλειψη δικαίου και εντιμότητας από τους τότε πολιτικούς μας.Αλλα αυτα συνολικά οδηγησαν εδω που φτάσαμε κι εννοώ στα ελλείμματα και το χρέος.Οσο ομως και να ταραζονται οι εναπομειναντες οπαδοι του ΠΑΣΟΚ,η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΥΟ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ οδήγησε ηθελημενα την Ελλάδα στο ΔΝΤ και στους απεχθείς όρους δανεισμού.Για το τώρα μιλαμε κυριοι, για τις επιλογές του κ.Παπανδρέου που ΄παρέδωσαν την Εθνική κυριαρχία στους ξένους! Αυτην τη συγκεκριμενη περιοδο , η μονη δυναμη που παρα τις πιεσεις αντιταχθηκε ειναι η Ν.Δ.Ας ξεχασουν ολοι τους πολιτικους παλαιας κοπης, ας απαγκιστρωθουμε απο το αμαρτωλο παρελθον και με νεα προσωπα ασε κοιταξουμε μπροστα.Τα τραγικα λαθη του παρελθοντας, ας γινουν φαρος για να ξεφυγουμε -αν μπορουμε- με οσα ΤΡΑΓΙΚΑ εχει υπογραψει ο ανεκδιηγητος κ.Παπανδρεου, που μας υποδουλωσε ερημην μας και τωρα ερχεται να το παιξει σωτηρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. osa grafontai meta tis 2 to vrady den ta dimosieyhs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα νέα στελέχη της ΝΔ είναι ο αρχηγός της ΣΑΜΑΡΑΣ που έφτιαξε την ΠΟΛΑ και γύρισε ξανά στην ΝΔ με την βοήθεια του Καραμανλή; Και γι'αυτο ο αρχηγός της ΝΔ δεν έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο για τον κο Καραμανλη. Η μήπως ο υπαρχηγός της ΝΔ Δημήτρης Αβραμοπουλός που έφτιαξε το κώμα ΚΕΠ είναι το νέο πρόσωπο; Φοβερό αλυσβερήση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΑΜΑΡΑ....Ο Καραμανλής τον έβαλε στην ΝΔ ώστε να αρχηγός ο ΣΑΜΑΡΑΣ και να έχει την συγκάλυψη του προέδρου ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΔΙαφορετικά αν ήθελα ο ΣΑΜΑΡΑΣ την ΝΕΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα ζήταγε εξηγήσεις από τον πρώην πρωθυπουργό ΚΑΡΑΜΑΝ+ΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να τελειώσεις την Ιατρική Σχολή θες 5 χρόνια για να πάρεις ειδικότητα άλλα 3 χρόνια.... και η Νατάσσα μέσα σε μια 3ετία από Νηπιαγωγός έγινε Γιατρός με Διδακτορικό και μάλιστα και χειρούργος.....Σας φαίνεται λογικό; Νιώθετε υπερήφανοι; Όταν φεύγει το παιδί του αγρότη απο την ΜΕΣΣΗΝΙΑ για να γίνει γιατρός φτύνει αίμα και χάνει 10χρόνια και ... απο την ζωή του....Μη μας δουλεύετε άλλο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όσο για την ασυδοσία ακόμη θυμάμαι στην ΜΕΣΣΗΝΙΑ το 2009 ο ΣΑΜΑΡΑΣ είχε ετοιμάσει φιέστα διότι θα ήταν πρώτος βουλευτής στην ΜΕΣΣΗΝΙΑ αλλά όταν είδε ότι είναι πρώτος ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ τα μαζέψανε και μη τον είδατε....και ως πρωθυπουργός θα μας σώσει....επι υπουργίας πολιτισμού η ΜΕΣΣΗΝΙΑ και άλλες περιοχές έκαναν αμέτρητες πολιτιστικές εκδηλώσεις....χορηγίες σε ενορίες χωρια....αλλά κατά τ'άλλα υπάρχει σεβασμός στον ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ.... Όπως και τώρα επι ΠΑΣΟΚ κάναμε ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ που κόστησαν περισσότερο από τους Ολυμπιακούς αγώνες....Έχουμε μάτια και βλέπουμε τι γίνεται δεν εθελοτυφλούμε.... Μη μας κοροϊδεύετε άλλο ο ΛΑΟΣ ξύπνησε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ότι σχόλιο βρήκα το πρωί το δημοσίευσα. Δεν κόπηκε κανένα απολύτως σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σύμφωνα με πηγές της τηλεόρασης BEST κα Μπούζα θα στε υποψήφια Βουλευτής.... καταλάβαμε....

    Άρχισαν τα σενάρια με ονόματα στην Ν.Δ
    Γ. Λαμπρόπουλος, Δ. Σαμπαζιώτης, Δ. Κούκης, Κ. Ζωντανός, Δ. Πτωχός Δ. Κανελλόπουλος, Χ. Γιάναρης, Γ. Αδαμόπουλος Τ. Κατσίβελας Α. Γκοτσιόπουλος, Δ. Δράκος, Σ. Παναγιωτόπουλος, Χ. Παναγιωτόπουλος, Π. Μαντάς, Μ. Χρυσομάλης, Μ. Πλέτσα, Ε. Παπαγεωργίου, Α. Μπούζα, Μ. Οικονομάκου. http://www.best-tv.gr/index.php?/politika/arxisan-ta-senaria-me-onomata-stin-n.d.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξεχάστε τα πολιτικά φαντάσματα! Προχωράμε μπροστά!Κι όσον αφορά για την εντιμότητα ορισμένων,μην κόβετε το κεφάλι σας για κανέναν!Ο κ.Λαμπρόπουλος αφού ήταν τόοοοσο έντιμος γιατί υποστήριξε με τόση θέρμη τη Μπακογιάννη,ενώ αυτή και η οικογένειά της, ήταν πίσω από τις προμήθειες;
    Καιο ανύπαρκτος υφυπουργός κ.Κουσελάς γιατί δεν έκανε τη δουλειά του; Αν εμποδίστηκε γιατί δεν μας ενημερώνει; Απλά ήταν παντελώς ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. Διαβάστε σε πολλά πόρταλ γι αυτόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 5000 ΣΥΝΤΑΞΗ+ΕΝΑ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΤΙ ΛΕΤΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. όχι αλλά ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ήρθε για την αλλαγή για να μην κάνει αυτά που κάνε ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αλλά έκανε ακόμα χειρότερο και πέρναγε όμορφες στιγμές και με τον άντρακλα τον ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ευχάριστη παρέα....Η νατάσσα έφαγε θέση μιας νέας γιατρίνας απο το δημόσιο ......που είχε περισσότερο ανάγκη την εργασία..... η δημητρούλα....βρήκε άντρα...αν έτσι γούσταρε καλά έκανε....αλλά η Νατάσα έφαγε την δική μου θέση που περιμένω να πάρω ειδικότητα το 2013...μέσα σε μια 4ετία τα κανε όλα....πτυχία διδακτορικά διορισμοί.....κατα τ'άλλα ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΑΖΙ-ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝ+ΑΛΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ......ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΙΜΗΤΗ...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΙΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ...ΗΡΘΕ Ο JEFRY ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΕ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ Ο JEFRY ΚΆΝΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ..... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΑΣ -ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ....ΕΔΩΣΕ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΞΑΝΑ .....ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΔΕΞΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΔΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝ+ΑΛΗ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.....ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΗΛΑΣ ΡΕ.....ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΘΑ ΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ.....ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΡΙΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΝΑ.....ΞΥΠΝΑΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αδέρφια μου μη μαλώνετε....μια είναι αξία στην Μεσσηνία ....Η ΕΞΟΥΣΙΑ!!!! Έγραψα;;;χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΤΙ ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΡΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΕΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5000 ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ 360 ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ???ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΝΤΡΕΑΣ-ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΓΕ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ....!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ....εσείς δε θα πιστεύετε στα μάτια σας στις επόμενες εκλογές με ΣΥΡΙΖΑ στο 15% και ΛΑΟΣ στο 17% ΠΑΣΟΚ+ΝΔ=34%....ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ....ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑ**ΕΣ ΣΑΣ......ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΑΖΙ-ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝ+ΑΛΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ......ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΙΜΗΤΗ...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΙΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ...ΗΡΘΕ Ο JEFRY ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΕ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ Ο JEFRY ΚΆΝΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ..... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΑΣ -ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ....ΕΔΩΣΕ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΞΑΝΑ .....ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ....ΕΔΩΣΕ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ........ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ....ΖΩΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.