Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Πληρωμή συντάξεων Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ

Οι συντάξεις προπληρώνονται, δηλαδή με την πληρωμή καταβάλλεται η σύνταξη του επόμενου μήνα.

Το Δημόσιο καταβάλλει τις συντάξεις την προτελευταία εργάσιμη μέρα κάθε μήνα (Διαδικτυακή πύλη για συνταξιούχους του Δημοσίου)

Το Ίδρυμα Κοινωνικών .....

Επιστολή προέδρου της ΚΕΔΕ για την διακοπή πληρωμών έργων του ΕΣΠΑ

Επιστολή για τη διακοπή πληρωμών των έργων του ΕΣΠΑ, που οδηγεί σε διακοπή εργασιών των έργων των Δήμων και τους εργολήπτες στον Τειρεσία, απέστειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γεώργιος Πατούλης στους Υπουργούς Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νικόλαο Βούτση και Οικονομίας, Υποδομών Ναυτιλίας & Τουρισμού κ. Γεώργιο Σταθάκη.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ .....

Μέτρα αντιμετώπισης του καύσωνα από το Υπουργείο Υγείας

Λόγω έκτακτου δελτίου καιρού για πολύ υψηλές θερμοκρασίες και καύσωνα από την Τρίτη 28-07-2015 έως και την Παρασκευή 31-07-2015, το Υπουργείο Υγείας συστήνει μέτρα πρόληψης σύμφωνα με το έγγραφο που επισυνάπτεται.

Σημείωση:
Δείτε και παλαιότερο θέμα μας με μέτρα αντιμετώπισης του καύσωνα από τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας

Τα σπάνε ΟΠΑΠ – Superleague

Σε ρήξη οδηγούνται Superleague και ΟΠΑΠ, ο οποίος αποσύρει την πρότασή του για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος και προχωρά σε συζητήσεις με κάθε ΠΑΕ χωριστά για ατομικά συμβόλαια.

Όπως αναφέρει η ......

ΦΙΛΙΑΤΡΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ


Με τρεις εκδηλώσεις που έχουν πια καθιερωθεί θα δώσει το παρόν στον πολιτιστικό Αύγουστο ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών.

Το Σάββατο 1 και ......

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μεσσηνίας: Ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2015-2016

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ11, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ15, ΠΕ17, ΠΕ18, ΠΕ19, ΠΕ20, ΠΕ32, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ60, ΠΕ70, ΤΕ01 και ΔΕ01 πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2015-2016.

Η προθεσμία .....

Αγρίλης Φιλιατρών: Ξεκινά 1η Αυγούστου το Τουρνουά Basket Βασίλειος Λεβεντάκης

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία όπως αυτή του Αγρίλη, συνδυάζοντας αναψυχή, αθλητισμό και θάλασσα, θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά το επίσημο τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Βασίλειος Λεβεντάκης».

Οι διοργανωτές έχουν δώσει το καλύτερό τους εαυτό ώστε να είναι όλα έτοιμα για να χαρούν μικροί και μεγάλοι.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 27 Ιουλίου έως και 02 Αυγούστου 2015 εφημερεύει το φαρμακείο:

Βασίλης Παπαθεοδοσίου

Tηλ: 2761 0 32 940

Κιν. 693 23 37 104

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Το Plan B του Βαρουφάκη: Παράλληλο τραπεζικό σύστημα και υποκλοπές ΑΦΜ!

Παράλληλο τραπεζικό σύστημα, μυστικοί λογαριασμοί που δεν θα «έβλεπαν» οι Ευρωπαίοι και... hacking στα ΑΦΜ των Ελλήνων φορολογουμένων, μέσω «ελέγχου» της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, προέβλεπε το plan B του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη για τη «νέα δραχμή».
Σύμφωνα με τις .....