Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση από Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Σας καλούμε στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 13.30 μμ στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» με θέμα: “εργασιακές και μισθολογικές αλλαγές που προβλέπονται στο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2013-2016 (Ν.4093/2012)”.
Αρχικά θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από ..............

τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών (ΟΣΥΑΠΕ).
Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση για τα παραπάνω θέματα.
Η Συνέλευση θα ολοκληρωθεί με τη λήψη αποφάσεων για μελλοντικές δράσεις και κινητοποιήσεις του Συλλόγου.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Λιβάς Δημήτριος

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λέκκα Νικολίνα

Χειροπαίδες Style... Τραγούδι παρωδία... [ VIDEO ]

Είναι το Video που τα σπάει στην κυριολεξία. Ανέβηκε στο Youtube στις 24 του μηνα και μέχρι τώρα έχει 4.700 views με συνεχείς αυξητικές τάσεις.

Το Video είναι μια παρωδία του PSY - gangnam style και αφήνει γενικά πολλά υπονοούμενα...

Αξίζει να δείτε την Ελληνική εκδοχή του.









«Πόρτα» από ΣτΕ προς ΟΤΟΕ, ΤΕΕ και συμβολαιογράφους για ΕΟΠΥΥ

Απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας τις αιτήσεις της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλλήλων Ελλάδος (ΟΤΟΕ), του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), της συντονιστικής επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων της χώρας και των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων του κράτους, για αναστολή της υπαγωγής τους στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Με τις αιτήσεις τους οι προσφεύγοντες ζητούν να ...........

ανασταλεί η άρνηση της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής (ΕΑΑ) να εκδώσει την προβλεπόμενη αναλογιστική μελέτη βιωσιμότητας των Tαμείων τους, όπως και η άρνηση του υπουργού Εργασίας να εκδώσει τη σχετική απόφαση.

Sofokleous in

Ταλαιπωρία διαρκείας για τους ασφαλισμένους

Σε 'ναυάγιο' οδηγήθηκαν όλες οι προσπάθειες των τελευταίων 24 ωρών να διακοπούν οι κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας είχε δύο συναντήσεις – η τελευταία το πρωί της Τρίτης – με το προεδρείο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) και των μεγάλων συλλόγων της χώρας.

Οι φαρμακοποιοί εμφανίστηκαν ...............

αμετάπειστοι, θεωρώντας ότι το πλάνο αποπληρωμής των χρεών του ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση κατέβαλε το απόγευμα της Τρίτης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είχε συνάντηση με τους προέδρους του ΠΦΣ κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου και των συλλόγων Αττικής (ΦΣΑ) κ. Κωνσταντίνο Λουράντο και Πειραιά (ΦΣΠ) κ. Κώστα Κούβαρη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, Λεωνίδας Γρηγοράκος και Συμεών Κεδίκογλου και οι κ.κ. Φίλιππος Σαχινίδης και Γιώργος Κουτρουμάνης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε δίκαιο το αίτημα των φαρμακοποιών για εξόφληση παλαιών και νέων χρεών και δεσμεύτηκε να στηρίξει τη θέση τους για επαρκή χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, ώστε να μην αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα στο μέλλον.

Συνέλευση

Από την πλευρά τους, οι φαρμακοποιοί δεν δέχτηκαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους και παρέπεμψαν στη γενική συνέλευση του ΠΦΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, καθώς οι φαρμακευτικοί σύλλογοι εμφανίζονται διχασμένοι για το αν πρέπει να συνεχίσουν επ΄ αόριστον ή να διακόψουν τις κινητοποιήσεις τους.

Iatronet

Στα 2,40 ευρώ περίπου η φετινή τιμή του ελαιόλαδου

Σύμφωνα με στοιχεία της ΠΑΣΕΓΕΣ, τα οποία περιέχει σχετική έκθεση που ετοίμασε το στέλεχος της οργάνωσης, Θεόδωρος Βλουτής, από την Υπηρεσία Αγροτικής Οικονομίας, από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2012 άρχισαν να ανακάμπτουν οι τιμές του ελαιολάδου φθάνοντας το Νοέμβριο τα 2,40 ευρώ/κιλό, με τάσεις περαιτέρω αύξησης, αν πράγματι επαληθευθεί η διαφαινόμενη μείωση της ισπανικής παραγωγής στο μισό της προηγούμενης περιόδου και η ελαφρά μείωση της ιταλικής παραγωγής.
«Το πλέον πιθανό είναι οι τιμές παραγωγού για .........

τη φετινή περίοδο 2012/13 κατά μέσο όρο να κυμανθούν στα 2,40 ευρώ/κιλό», τονίζεται στην έκθεση.

Θάρρος

Σε απολογία οι διευθυντές της ΕΑΣ, αργία για Ν. Σαρδέλη

Στην απόφαση να κληθούν σε απολογία όλοι οι διευθυντές των καταστημάτων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας κατέληξε στην προχθεσινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ, με βάση το πόρισμα διαχειριστικού ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών. Η απόφαση, που ελήφθη κατά πλειοψηφία, αφορά, όπως μας ανέφερε ο πρόεδρός της Κ. Κατσούλης, όλους τους διευθυντές των καταστημάτων, με εξαίρεση εκείνο της Κυπαρισσίας, όπου θα πρέπει να απολογηθούν και οι διαχειριστές – γεωπόνοι.
Το Δ.Σ. αποφάσισε, επίσης, να θέσει σε .............

αργία έως την απολογία του και το διευθυντή του καταστήματος της Μεσσήνης, Νικ. Σαρδέλη, επειδή «από την ανάλυση του πορίσματος φάνηκε ότι υπάρχει πειθαρχικό αδίκημα».

Οι διευθυντές

Όπως μας εξήγησε ο κ. Κατσούλης, οι διευθυντές των καταστημάτων είναι υπεύθυνοι για την πιστωτική πολιτική που ακολουθείται. Αφορά στα μέλη της ΕΑΣ και παραγωγούς που συνεργάζονται με την Ένωση και εκχωρούν την επιδότηση, το προϊόν τους ή ό,τι άλλο, προκειμένου να λαμβάνουν εφόδια. Εκτός, όμως, αυτών, υπάρχουν περιπτώσεις που ακολουθήθηκε μια τέτοια πιστωτική πολιτική και σε άτομα που δεν έχουν εκχωρήσει κάτι στην Ένωση, με αποτέλεσμα να υπάρχει άνοιγμα που ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ σε καθυστερήσεις, επιταγές και γραμμάτια, «οπότε προβληματιστήκαμε και για να δημιουργήσουμε και το νέο συνεταιρισμό, θέλαμε μια ξεκάθαρη λύση. Από την ενημέρωση που έκανε στην προχθεσινή συνεδρίαση ο ορκωτός ελεγκτής και μετά τις ερωτήσεις που του διατύπωσαν τα μέλη του Δ.Σ., ελήφθη η παραπάνω απόφαση».
Οι απολογίες των διευθυντών και ενδεχομένως του κ. Σαρδέλη θα πρέπει να γίνουν σε διάστημα δέκα ημερών και θα τεθούν υπόψη των μελών του Δ.Σ., το οποίο θα συνεδριάσει εκ νέου, ώστε να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις.

Στα 2,5 ευρώ η τιμή για το λάδι

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ Μεσσηνίας προχώρησε και στον καθορισμό των τιμών για τις ελιές ΠΟΠ Καλαμάτας στο 1,40 ευρώ για το 200 νούμερο. Από εκεί και μετά έχει κλίμακα. Το 160 νούμερο θα είναι 1,50 ευρώ, το 120 νούμερο 1,70 κ.ο.κ.
Όσον αφορά στην τιμή προμήθειας του ελαιολάδου, αυτή καθορίστηκε στα 2,5 ευρώ το κιλό.

Θάρρος

Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 26-11-2012 ]



ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ...ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής, παίρνει τα ίδια λεφτά πλέον με τον...

Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας!!!!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παίρνει σχεδόν.............

1300 ευρώ λιγότερα από τον παραπάνω κύριο με τα νερά μέσα στη Βουλή! 1600 ευρώ λιγότερα από τον κύριο αυτό παίρνει και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου, ενώ ο γιατρός μετά από 10 χρόνια και ο οποίος έχει δαπανήσει άλλα σχεδόν 20 χρόνια για να γίνει γιατρός, παίρνει 1800 ευρώ λιγότερα από τον νερουλά της Βουλής! Την ίδια στιγμή ο γενικός γραμματέας των Υπουργείων παίρνει 400 ευρώ περισσότερα από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου που σύμφωνα με το Σύνταγμα κανείς δεν μπορεί να παίρνει περισσότερα ούτε καν οι Βουλευτές οι οποίοι παίρνουν τα διπλάσια και αν προσθέσουμε και τα προνόμια των Βουλευτών που ο ΠτΑΠ δεν τα έχει δει ούτε στον ύπνο του, τότε τριπλασιάζονται οι αποδοχές των Βουλευτών οι οποίες θα έπρεπε να είναι τρεις φορές μικρότερες σύμφωνα με το Σύνταγμα εφόσον θα έπρεπε να είναι ισότιμες με αυτές του ΠτΑΠ!!!

Φυσικά θα γίνουν χιλιάδες ομαδικές και μαζικές προσφυγές στο μισθοδικείο και οι δικαστές θα πάρουν και αναδρομικά και εντόκως τους μισθούς τους πίσω και θα διεκδικήσουν και τα προνόμια των Βουλευτών και θα τα κερδίσουν για να μάθουν κάποτε οι κύριοι της Εκτελεστικής και Νομοθετικής Εξουσίας να σέβονται το Σύνταγμα, όμως θα πρέπει να φτάνουμε στα δικαστήρια για να σέβονται οι κυβερνώντες το Σύνταγμα το οποίο μετέτρεψαν σε κουρέλι και σκουπίδι;

Εάν λοιπόν πραγματικά ενδιαφέρονται οι βουλευτές μας για τη σωτηρία της Πατρίδας, ας κόψουν τους μισθούς τους εδώ και τώρα κατά 70% και στα επίπεδα του Προέδρου του Αρείου Πάγου καθώς και όλα τα προνόμια τους, για να μη κατατεθούν οι χιλιάδες προσφυγές στο μισθοδικείο και φυσικά τους νερουλάδες της Βουλής να τους πάνε εκεί που πρέπει μισθολογικά. Στα 800 ευρώ και πολλά τους είναι. Δεν μπορεί ο νερουλάς της Βουλής να παίρνει 4 φορές μεγαλύτερο μισθό από τον Ανθυπολοχαγό. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Μπαγκλαντές, δεν συνέβησαν ποτέ ούτε καν στην Σοβιετία...

makelieo.gr

Τα τέσσερα χαράτσια του Δεκεμβρίου

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα ταχυδρομήσει τα πρώτα 120.000 ειδοποιητήρια στους φορολογουμένους για την καταβολή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας του 2010

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν οι φορολογούμενοι καθώς τον επόμενο μήνα θα κληθούν να πληρώσουν φόρους και τέλη, που φτάνουν συνολικά τα 5,36 δισ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο «λογαριασμός» του Δεκεμβρίου είναι............

ιδιαίτερα φουσκωμένος, καθώς οι πολίτες θα κληθούν να εξοφλήσουν την επόμενη δόση του φόρου εισοδήματος, του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2010, αλλά και τα τέλη κυκλοφορίας του 2013.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα ταχυδρομήσει τα πρώτα 120.000 ειδοποιητήρια στους φορολογουμένους για την καταβολή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας του 2010.

Το οικονομικό επιτελείο αναμένει να εισπράξει:

1,11 δισ. ευρώ από τον φόρο εισοδήματος που καταβάλλουν οι φορολογούμενοι με δόσεις, 1,1 δισ. ευρώ από τα τέλη κυκλοφορίας που πρέπει να καταβληθούν μέχρι τις 31Δεκεμβρίου 2012, 1,12 δισ. ευρώ από ΦΠΑ, στόχος που θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολος λόγω της κατακόρυφης πτώσης της κατανάλωσης, 1,8 δισ. ευρώ από τον ειδικό φόρο που επιβάλλεται στα τσιγάρα, τα ποτά τα καύσιμα και ειδικά από τον ΕΦΚ που επιβάλλεται στο πετρέλαιο θέρμανσης και 231 εκατ. ευρώ από τις δόσεις του ειδικού τέλους ακινήτων και από τον φόρο ακίνητης περιουσίας του 2010.

MarketBeast

Απεργούν Πέμπτη και Παρασκευή οι εφοριακοί

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι εφοριακοί την Πέμπτη και την Παρασκευή, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΔΟΥ.

Οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες αντιδρούν «στα όποια σχέδια για ιδιωτικοποιήσεις των φορολογικών τους αντικειμένων, στις συνενώσεις-συγχωνεύσεις των υπηρεσιών χωρίς κριτήρια και κυρίως στην κατάργηση των νησιωτικών ΔΟΥ, στη μείση των αποδοχών τους με όποιο πρόσχημα, νόμο, κ.λπ.»

H ΠΟΕ-ΔΥΟ ζητεί αξιοκρατία και διαφάνεια στις ........

υπηρεσιακές μεταβολές, καθώς και να εφαρμοστεί «το ήδη αυστηρό θεσμικό πλαίσιο και όσοι τελεσίδικα αποδειχθούν διεφθαρμένοι να απολυθούν». Σημειώνει μάλιστα πως ήδη έχει υποβάλει προτάσεις στον αρμόδιο υφυπουργό Γ. Μαυραγάνη.

Πρώτο Θέμα

Νέος Διοικητής στην Τράπεζα της Αγγλίας

Σχόλιο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Ο Καναδός κ Marκ Carney τον Ιούνιο του 2013 αναλαμβάνει καθήκοντα Διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας, που ήδη μετρά ζωή 4 αιώνων, και είναι ο ΠΡΩΤΟΣ υπήκοος άλλης χώρας που διορίζεται σε αυτή την νευραλγική για την Οικονομία της Μεγάλης Βρετανίας (και όχι μόνο) θέση.

Ο κ Carey διαδέχεται τον μέχρι τώρα Διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας Sir Mervyn King.
Στις αποψινές ανακοινώσεις που έγιναν στα Βρετανικά και .........

διεθνή ΜΜΕ σημειώθηκε ότι πριν υπηρετήσει ως Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της πατρίδας, που είναι ο Καναδάς, ο κ Carney (που έκανε πτυχιακές σπουδές στο Harvard και στη συνέχεια σπουδές για απόκτηση Μάστερ και Διδακτορικού στο Πανεπιστήμιο Oxford) είχε εργαστεί για πολλά χρόνια στον Αμερικανικό Οίκο Goldman Sachs.

Στην Goldman Sachs είχε εργαστεί ο νυν Πρωθυπουργός της Ιταλίας κ Μάριο Μόντι αλλά και ο Διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ Ντράγκι… .

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 27ης Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Σε απολογία οι διευθυντές της ΕΑΣ, αργία για Ν. Σαρδέλη

Στην απόφαση να κληθούν σε απολογία όλοι οι διευθυντές των ..............

καταστημάτων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας κατέληξε στην προχθεσινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ, με βάση το πόρισμα διαχειριστικού ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών. Η απόφαση, που ελήφθη κατά πλειοψηφία, αφορά, όπως μας ανέφερε ο πρόεδρός της Κ. Κατσούλης, όλους τους διευθυντές των καταστημάτων, με εξαίρεση εκείνο της Κυπαρισσίας, όπου θα πρέπει να απολογηθούν και οι διαχειριστές – γεωπόνοι.

Το Δ.Σ. αποφάσισε, επίσης, να θέσει σε αργία έως την απολογία του και το διευθυντή του καταστήματος της Μεσσήνης, Νικ. Σαρδέλη, επειδή «από την ανάλυση του πορίσματος φάνηκε ότι υπάρχει πειθαρχικό αδίκημα».

Όπως μας εξήγησε ο κ. Κατσούλης, οι διευθυντές των καταστημάτων είναι υπεύθυνοι για την πιστωτική πολιτική που ακολουθείται.

Διαβάστε στην "ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας"

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο Μεσοπρόθεσμο οι Δήμοι της Πελοποννήσου. «Υποδιοίκηση» χαρακτηρίζει τους ΟΤΑ ο πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας, ο οποίος υπερασπίστηκε το δικαίωμά του να προωθεί τη συναντίληψη στα τοπικά ζητήματα, με αφορμή τη συνάντηση για τους δρόμους, μετά από πρωτοβουλία Πετράκου, την οποία οι άλλοι δήμαρχοι, η
Περιφέρεια και οι βουλευτές σνόμπαραν με την απουσία τους και καυτηρίασαν με την κριτική τους.
ΑΥΤΟ είναι το πρώτο θέμα της σημερινής «ΦΩΝΗΣ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Περιφερειάρχες στη Γερμανία μετά από επίσημη πρόσκληση της Γερμανικής κυβέρνησης.
● ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ για τον αμαρτωλό δρόμο της Τσακώνας που σκαλώνει λόγω Ελεγκτικού. Το συγκεκριμένο τμήμα θεωρείται το ακριβότερο στον κόσμο αφού από 2 εκατ. ευρώ προϋπολογισμό στοίχισε 78 εκατ. ευρώ και πήγε στο… ρέμα, ενώ η ανακατασκευή του στοίχισε περισσότερο!
● ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ η καταστροφή του μνημειακού Ναού του 16ου αιώνα στο κάστρο της Κορώνης, όπου χθες μετέβη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας.
● ΜΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ κεκτημένα δεν βλέπουμε ανάπτυξη. Μια επίκαιρη ανάλυση για την Ελλάδα της κρίσης και της μιζέριας.
● ΠΑΝ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ κινητοποίηση αύριο στην Αθήνα οργανώνει η ΕΣΑμεΑ.
● ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ των παραγωγών στην Τριφυλία από την κατρακύλα των τιμών του ελαιολάδου.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!