Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Νέα υποψηφιότητα ανακοινώθηκε από τον Συνδυασμό του Γιώργου Λεβεντάκη "ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. ΤριφυλίαςΑπό τον συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη "ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας" ανακοινώθηκαν νέα υποψήφια
Πρόκειται για την.....

Ενημερωτική εκδήλωση για το κτηματολόγιο στην Κυπαρισσία

A3

Καρκίνος Παχέος Εντέρου: Το νέο εμβόλιο που τον καταπολεμά

Ένα νέο εμβόλιο για τον καρκίνο του παχέος εντέρου έδειξε θετικά αποτελέσματα στην πρώτη φάση της κλινικής του δοκιμής, η οποία και αποδείχθηκε απόλυτα ασφαλής για τους ασθενείς, σύμφωνα με το δημοσίευμα της .....

Ανακοίνωση 25 υποψηφίων του Σωτήρη Μπακούρου "Επόμενη μέρα για την Τριφυλία"

Συμπολίτισσες και συμπολίτες του δήμου Τριφυλίας,
Ανακοινώνουμε σήμερα τα πρώτα 25 ονόματα των υποψήφιων δημοτικών συμβουλών του συνδυασμού μας «Επομένη Μέρα για την Τριφυλία» για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μάη 2019.

Όλοι οι .....

Πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών σε αρτοκλασία

58682482-1951513728286572-3114921213198073856-nΟ Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών σας καλεί στην αρτοκλασία της Ζωοδόχου Πηγής που γιορτάζεται στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου Φιλιατρών την Πέμπτη 2 Μαϊου στις 18.00.

Την ίδια ημέρα θα .....

Ο Ετήσιος χορός του Συλλόγου Φιλοπροόδων στην Αγία Κυριακή

2019Τον ετήσιο χορό του θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, στις 9:00 το βράδυ στο κέντρο «Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ» στην Αγία Κυριακή.

Στους παραβρισκόμενους θα κρατήσει συντροφιά και θα τους διασκεδάσει το μουσικό συγκρότημα «Σπονδές».

Τα μέλη του Διοικητικού ......

Φιλιατρά: Ο Δημος Τριφυλίας γιορτάζει την παγκόσμια μέρα χορού

2019Ο Δήμος Τριφυλίας γιορτάζει το Σάββατο 4 Μαΐου την Παγκόσμια Ημέρα Χορού στην Κεντρική Πλατεία Φιλιατρών, υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID.
9 χορευτικές ομάδες, 200 χορευτές … 11 διαφορετικά είδη χορού από παραδοσιακό, λαϊκό, rumba, mambo, swing μέχρι χιπ χοπ και οριεντάλ σε μια γιορτή χαράς με στόχο την προσέλκυση του ευρύ κοινού στην τέχνη του χορού…. γιατί ο χορός είναι κίνηση, είναι έκφραση, επικοινωνία, είναι υγεία!

Συμμετέχουν με τα χορευτικά τους τμήματα:

Νέο Ωράριο στις τράπεζες από σήμερα Πέμπτη 02 Μαϊου

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από τις 27 Μαρτίου, αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των τραπεζών για τις συναλλαγές τους με το κοινό.
Σε ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ αναφέρει πως οι βασικές διεκδικήσεις, έγιναν αποδεκτές και ......