Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Περικλής Μαντάς: Το όψιμο και υποκριτικό ενδιαφέρον του κ. Πετράκου

Η ελληνική Κυβέρνηση, δια μέσω του Υφυπουργού Άμυνας κ. Λαμπρόπουλου και του Διοικητή της ΥΠΑ κ. Κούκη, κατόπιν σχετικής εντολής του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη και άλλων θεσμικών φορέων, μόλις 2 μήνες πριν, κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία αποκρατικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, εξήγγειλε μια σειρά από επενδύσεις που αφορούν την αναβάθμιση του αεροδρομίου Καλαμάτας.
Επενδύσεις που ανέρχονται στο ποσό των 30εκ. ευρώ περίπου, με ......

Φιλιατρά: Ανάπλαση σε παρτέρια του πεζόδρομου από τον Αγροτικό Σύλλογο [ Φωτογραφίες - Video ]

Ανάπλαση σε δυο παρτέρια που βρίσκονται στον πεζόδρομο της πόλης έκανε σήμερα ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρλών φυτεύοντας μικρά χρωματιστά θαμνάκια.

Η δράση αυτή .....

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Προς την Καλλικρατική Δημοτική Αρχή Τριφυλίας

Ερωτώ δημόσια τον Καλλικρατικό δήμαρχο Τριφυλίας, και τον παρακαλώ να δηλώσει επίσης δημόσια, εάν είναι αλήθεια ή όχι, αυτά που λέγονται στα Φιλιατρά και που δεν μπορώ να τα πιστέψω, γιατί είναι εξωφρενικά και εντελώς απίστευτα.

Ότι δηλαδή, λόγω έλλειψης .....

Παρίσι: Γιατί οι δανειστές αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση

Όσοι στοιχειωδώς παρακολουθούν τις διεθνείς εξελίξεις με προσοχή και διεισδυτική ανάλυση, είχαν διαπιστώσει από τις γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2013 κιόλας, ότι η Άνγκελα Μέρκελ είχε αρχίσει να τραβάει… χειρόφρενο στην ουσιαστική στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης. Και ο Βόλγκανγκ Σόιμπλε ανέλαβε να υλοποιήσει την παραπάνω απόφαση.

Καμία μεγάλη πρωτοβουλία δεν δρομολογήθηκε από την πλευρά του .......