Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Ανάπλαση σε παρτέρια του πεζόδρομου από τον Αγροτικό Σύλλογο [ Φωτογραφίες - Video ]

Ανάπλαση σε δυο παρτέρια που βρίσκονται στον πεζόδρομο της πόλης έκανε σήμερα ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρλών φυτεύοντας μικρά χρωματιστά θαμνάκια.

Η δράση αυτή .....

-για την οποία ο Αγροτικός Σύλλογος αξίζει συγχαρητήρια- έγινε σε μια προσπάθεια καλλωπισμού της πόλης εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων αναλαμβάνοντας και με την σύμφωνη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου τα δυο παρτέρια .

Στην δράση πήραν μέρος τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου κ.κ. Δημήτρης Τάμπασης, Γιάννης Γριβοκωστόπουλος και Τέλης Καναβός.
Εθελοντική συνεισφορά στο εγχείρημα υπήρξε και από τον συμπολίτη μας Σωτήρη Γούλα όπου μόλις έμαθε τι θα γίνει προσφέρθηκε να βοηθήσει και εκείνος στην ανάπλαση.
Συμβολή στο αισθητικό αποτέλεσμα είχαν και δυο κυρίες της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών Φώφη Στυλιανού και Βίκυ Αλεξανδροπούλου, καταθέτοντας την άποχη τους για την τοποθέτηση των νέων λουλουδιών.

Τα δύο παρτέρια άλλαξαν όψη, έγιναν πολύ πιο όμορφα σε σχέση με πριν γεγονός που σχολιάστηκε πολύ θετικά από περαστικούς μοιράζοντας συγχαρητήρια στα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου για την κίνηση τους.

Ευχόμαστε κι εμείς η κίνηση του Αγροτικού Συλλόγου να βρει κι άλλους μιμητές.

Δείτε φωτό και ένα μικρό Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.