Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Εργα που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες σε παιδικούς σταθμούς και κέντρα άθλησης.

Ο φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ προβαίνει άμεσα (εντός του διαστήματος 20 Μαίου- 10 Ιουλίου 2015) σε ουσιαστικές δράσεις για την βελτίωση υποδομών στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Παιδικούς σταθμούς, σε γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τριφυλίας.
Ο Πρόεδρος του Φορέα κ .Ζαχαρίας Κανελλόπουλος μας δήλωσε ότι στο προσεχές διάστημα πρόκειται να υλοποιηθούν τα εξής έργα.

Συγκεκριμένα στην Δ.Ε. ΑΕΤΟΥ στο Κοπανάκι:.......

Σενάριο συμφωνίας με “έξοδο” ΔΝΤ και ΕΚΤ!

Η κυβέρνηση βαδίζει προς συμφωνία με τους δανειστές και η εφημερίδα “Αγορά” φέρνει στην επιφάνεια ένα νέο σενάριο, που θα μπορούσε να κάνει τις δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Η οικονομική ......

ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΥ 2015

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης σε συνδιοργανώση με την ΑΛΑ Καλαμάτας , ύστερα από έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ διοργανώνει για άλλη μια χρονιά την δημοφιλέστερη για όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού Ανάβαση Αχλαδοκάμπου (περιοχή Κολοσούρτη) στις 6-7 Ιουνίου 2015 , αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων για το έτος 2015.

Η συγκεκριμένη Ανάβαση έχει μήκος 4900 μέτρα και ......

Απόφαση του Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Τακτικού Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε. που διεξήχθη στη Χαλκιδική από 7-9 Μαΐου, τέθηκε προς συζήτηση το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την ψήφιση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία η Κυβέρνηση υποχρεώνει τους Δήμους να καταθέσουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα, στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Μετά από ενδελεχή συζήτηση , κι αφού ελήφθησαν υπόψη:.....

Βρετανικές Εκλογές: Δημοσκοπικές «γκάφες» & Πολιτικές «αβρότητες»

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος στο Φιλιτρά News

ΚΑΝΕΙΣ δεν περίμενε τα αποτελέσματα που προέκυψαν όταν άρχισαν να μετρούν ψηφοδέλτια από τις Εθνικές εκλογές στη Μεγάλη Βρετανία που κατέγραψαν απρόσμενη νίκη των Συντηρητικών.

Οι γνωστοί πια για τις .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Μαΐου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα