Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

Εργα που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες σε παιδικούς σταθμούς και κέντρα άθλησης.

Ο φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ προβαίνει άμεσα (εντός του διαστήματος 20 Μαίου- 10 Ιουλίου 2015) σε ουσιαστικές δράσεις για την βελτίωση υποδομών στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Παιδικούς σταθμούς, σε γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τριφυλίας.
Ο Πρόεδρος του Φορέα κ .Ζαχαρίας Κανελλόπουλος μας δήλωσε ότι στο προσεχές διάστημα πρόκειται να υλοποιηθούν τα εξής έργα.

Συγκεκριμένα στην Δ.Ε. ΑΕΤΟΥ στο Κοπανάκι:.......

1oν Στον Δημοτικό παιδικό σταθμό Κοπανακίου κατασκευή νέας σύγχρονης, ευρωπαικών προδιαγραφών, πιστοποιημένης παιδικής χαράς, κόστος 7.000 ευρώ.

2ον Τοποθέτηση νέου συνθετικού τάπητα στο γήπεδο 5Χ5 του Κοπανακίου, έναντι του σταθμού του ΟΣΕ με κόστος 12.000 ευρώ συνολικά

Στην Δ.Ε. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ:

3ον Στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας βελτίωση, συντήρηση του συνθετικού χλοoτάπητα με κόστος 4.000 ευρώ

4ον Ανακαίνηση- επισκευές στα αποδυτήρια των ομάδων στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας κόστος 11.000 ευρώ.

Στην Δ.Ε ΦΙΛΙΑΤΡΏΝ

5ον Έχουμε ήδη κατασκευάσεις νέα σύγχρονη παιδική χαρά στο Δημοτικό παιδικό σταθμό Φιλιατρών ύψους 7.000 ευρώ και πρόκειται να γίνουν έργα συντήρησης και επισκευών στο κτήριο του Παιδικού σταθμού

ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

6ον Στο Δημοτικό παιδικό σταθμό Γαργαλιάνων τέλος Μαίου, αρχές Ιουνίου θα γίνουν έργα συντήρησης και αποκατάστασης στο κτήριο, νέα μόνωση στην οροφή, διότι το κτήριο έχει υποστεί μεγάλη ζημιά από την υγρασία με κόστος 11.500 ευρώ.

7ον Για το γήπεδο των Γαργαλιάνων περιμένουμε την μελέτη για τον ηλεκτροφωτισμό ώστε να προχωρήσουμε.

Εδώ, ως Πρόεδρος του Φορέα τονίζει ο κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος θα ήθελα να κάνω την εξής επισήμανση: όσον αφορά όλα τα γήπεδα του Δήμου Τριφυλίας, του Κοπανακίου και της Κυπαρισσίας, αυτό των Φιλιατρών, το οποίο έχει τεράστια προβλήματα και των Γαργαλιάνων, το κόστος για ουσιαστικές δράσεις και παρεμβάσεις σε όλα αυτά τα γήπεδα, είναι ασφαλώς πολύ μεγάλο και ο Φορέας Αθλητισμού του Δήμου μας από μόνος του δεν μπορεί να το καλύψει, παρά μόνο συνολικά ο Δήμος Τριφυλίας και με την αρωγή πάντα της Πολιτείας και της Γ. Γραμματείας του Αθλητισμού.

Πάντως εμείς, όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ με την βοήθεια του Δημάρχου μας κ. Κατσίβελα και του Δήμου κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά μας,την Νεολαία μας και τον τόπο μας,
Και πιστεύουμε ότι παρά τις δυσκολίες θα τα καταφέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.