Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Παράταση προβολής κατα μία μέρα για τους Πειρατές της Καραϊβικής

Παράταση κατά μία μέρα πήρε η προβολή της ταινίας "Οι Πειρατές της Καραϊβικής 4 Σε άγνωστα Νερά" η οποία προβάλεται στο θερινό cinema των Φιλιατρών στο Άίθριο του Δημαρχείου σύμφωνα με σημερινή μας ενημέρωση από άνθρωπο της κινηματογραφικής Λέσχης.
Η απόφαση πάρθηκε χθες βράδυ όπου η κοσμοσυρροή για την παρακολούθηση της ταινίας ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν θέσεις για να καθίσει ο κόσμος.
Χαρακτηριστικά μας ανέφεραν ότι αναγκάστηκαν να διώξουν και κόσμο γιατί δεν υπήρχαν θέσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε σήμερα το πρωί, η ταινία Οι πειρατές της Καραϊβικής 4 θα προβάλλεται μέχρι και την Τρίτη 16 Αυγούστου

Οι πληροφορίες που αποσπάσαμε για την ταινία είναι ...........

πως πρόκειται για μια φοβερή ταινία με εξαιρετικά οπτικά εφέ ενώ η ερμηνεία του Τζονι Ντεπ είναι καταπληκτική. Μην την χάσετε.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ TRAILER ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Μελισσοκομίας αό το Κέντρο Δήμητρα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12/8/2011 η τριήμερη ταχύρρυθμη εκπαίδευση μελισσοκομίας στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας. Η συμμετοχή των μελισσοκόμων της Τριφυλίας ήταν εντυπωσιακή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό σεμινάριο το παρακολούθησαν και μελισσοκόμοι από Καλαμάτα, Πύλο , Άστρος Κυνουρίας, Πύργο και Αθήνα.

Οι βασικοί εκπαιδευτικοί πυλώνες του ..........

σεμιναρίου ήταν η βασιλοτροφία , εχθροί και ασθένειες μελισσών και οι μελισσοκομικοί χειρισμοί κατά την διάρκεια του έτους, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα επιμέρους αντικείμενα.
Εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν ο Γεωπόνος Θεοχάρης Δημήτριος πρώην τμηματάρχης της μελισσοκομίας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που ανταποκρίθηκε πλήρως στις εκπαιδευτικές απαιτήσεις των μελισσοκόμων. Στους εκπαιδευομένους μοιράστηκαν σχετικές σημειώσεις.

Κατά την λήξη της εκπαίδευσης ο υπεύθυνος του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας κ. Τσουμάνης Γεώργιος, αφού ευχαρίστησε εκπαιδευτή και εκπαιδευομένους έδωσε ραντεβού για την νέα χρονιά με νέες εκπαιδευτικές δράσεις.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Αυγούστου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.