Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών για πινακίδα "Προς Κυπαρισσία" στον Κόμβο της Τσακώνας κάνει ο Εμπορικός Σύλογος Κυπαρισσίας

Ο σύλλογος μας σε συνέχεια των ενεργειών του για την τοποθέτηση μεγαλύτερης και πιο εμφανούς Πινακίδας στον κόμβο Τσάκωνας στην Ν.Ε.Ο. Αθήνας - Καλαμάτας προβαίνει στην συλλογή υπογραφών για το θέμα αυτό. Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι της Τριφυλίας να συμμετάσχουν. Το ψήφισμα μας έχει τίτλο ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΑΣ- ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τοποθέτηση Εμφανούς Πινακίδας "Προς Κυπαρισσία" στον κόμβο Τσάκωνας.

Διαβάστε περισσότερα για το ψήφισμα και υπογράψτε πατώντας εδώ:

ΣΧΟΛΙΟ
Μήπως το πιο σωστό θα ήταν ΠΡΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑ?



Η Βότκα Μολότοφ κάνει πρεμιέρα στο Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο

"Έχοντας τη χιουμοριστική διάθεση σαν όπλο, (ο Άντον Τσέχοφ) μας αποκαλύπτει ότι η ζωή είναι περισσότερο μια κωμωδία παρά μια τραγωδία. Άλλωστε το χιούμορ είναι η ευγενική έκφραση της απελπισίας…"
(Κώστας Λαός, σκηνοθέτης)

Με αυτήν την φιλοσοφία του φετινού μας σκηνοθέτη Κώστας Λαός δουλέψαμε όλο το χειμώνα, και περήφανοι σας καλούμε στην πρεμιέρα της καινούργιας παράστασης του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου "Βότκα Μολότοφ". Μια κωμωδία που αποτελείτε από μονόπρακτα, βασισμένα σε διηγήματα του Άντον Τσέχοφ, σε διασκευή Νιλ Σάιμον.

Η πρεμιέρα θα γίνει .....

Φιλιατρά: Με πολυ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα Φιλιατρά, την Κυριακή 22/4/2018 το Σεμινάριο Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού που συνδιοργανώθηκε από το επιστημονικό όργανο των γυμναστών, την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΠΕΠΦΑ) και το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών, στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών.
Δάσκαλοι και χορευτές παραδοσιακού χορού από ......

Πληρώθηκαν 17 δισ φόροι χωρίς λόγο το 2017 – Στο απόσπασμα οι συνεπείς φορολογούμενοι

Αχρείαστους φόρους σχεδόν 14 δισ ευρώ έχει επιβάλει το ελληνικό δημόσιο στους συνεπείς φορολογούμενους, μόνο για το 2017, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών.

Στην Ελλάδα της κρίσης, όπως φαίνεται, το πλέον ακριβό «επάγγελμα» είναι να είσαι συνεπής ......

Μειώσεις φόρων και εισφορών – Τι αλλάζει σε όσα πληρώνουμε – Μυρίζουν… εκλογές;

- Τώρα βλέπουν περιθώριο για μείωση σε ΕΝΦΙΑ , ΦΠΑ και εισφορά αλληλεγγύης - Το πλεόνασμα μαμούθ φέρνει μειώσεις στους φόρους με άρωμα από εκλογές - Μετά το στραγγάλισμα της οικονομίας οι υποσχέσεις για ελαφρύνσεις
Η ελληνική .....

Υπ.Παιδείας: Οι 184 δήμοι (Οι 3 στην Μεσσηνία) που θα εφαρμοστεί δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση (λίστα)

Aρχίζει από το σχολικό έτος 2018-2019 σε 184 δήμους της χώρας η υποχρεωτική φοίτηση των νηπίων που θα συμπληρώσουν την 31η Δεκεμβρίου του 2018 την ηλικία των 4 ετών.

Η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση θα γίνει, σε βάθος τριετίας, υποχρεωτική σε όλους τους .....