Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Κυριακή 12 Ιουνίου είναι η καταληκτική ημερομηνία των εκλογών

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ενημερώνουμε τους φίλους και μέλη του συλλόγου μας ότι μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 8 μ.μ. θα γίνονται δεκτές αιτήσεις υποψηφιότητας για τις εκλογές του Σωματείου με σκοπό την ανάδειξη του Νέου Δ.Σ.
Τονίζεται ότι η ημερομηνία είναι Τελική και δεν θα υπάρξει άλλη αναβολή.

Παρακαλούνται πολύ, όσοι .....

Ιταλία: οι Δημοτικές εκλογές «ταραχή» για τον κ Renzi;

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Προς το παρόν ΔΕΝ την βλέπουμε τη δόση των 7,5 δις ευρώ (αμάν πια ούτε ναρκομανείς να ήμασταν περιμένοντας την… «δόση» μας) και καθώς είμαστε σε αναμονή (θα έλεγα Κυβέρνηση, Κυβερνητικά στελέχη και Λαός και σε αναμμένα κάρβουνα) είπα να σταματήσουμε για λίγο να «ομφαλοσκοπούμε» και να ρίξουμε μια ματιά εκτός Ελλάδος.
Οι δημοσκοπήσεις ....

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΔΟΧΙΑΣ

Κ.Γενικέ, γνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλετε για την καλύτερη εικόνα της Τουριστικής Ελλάδας, εν μέσω δυσχερειών και υστερήσεων που αφορούν κυρίως τον ελεγκτικό τομέα του αντικειμένου σας, σας αποστέλλω αυτήν την επιστολή-παρέμβαση, προκειμένου να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στον τομέα της παραξενοδοχίας.

Πρόκειται για παθογενή ......

Οχι από Μανιάτη στο κλεισιμο ή υποβάθμιση του 9ου Συντάγματος Πεζικού Καλαμάτας

Επιστολή προς τον Υπουγό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο έστειλε σήμερα ο πρόεδορς του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρη Μανιάτης ζητώντας να συνεχιστεί η λειτουργία του 9ου Συντάγματος Πεζικού που βρίσκεται στην Καλαμάτα τονίζοντας ότι είναι μείζονος σημασίας για την πόλη καθώς είναι το πιο σύγχρονο της Ελλάδος που σημαίνει λιγότερη συντήρηση και κόστος λειτουργίας.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μανιάτη αναφέρει:

Χολή για την Καλαμάτα εβγαλε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης [ Ηχητικό ]

Μπορεί ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης (αυτός που προσπαθούσε επι 35 χρόνια να μπει στην βουλή....) να είναι από τη Μεσσήνη, ενώ συχνά επισκέπτεται την Καλαμάτα τελευταία, όμως μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την πόλη στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ενώ .....

Κένυρο Δήμητρα Κυπαρισσίας: 3ημερο Πρόγραμμα Ταχύρυθμης Επαγγελματικής Κατάρτισης για επαγγελματίες Μελισσοκόμους.

To Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας του ΕΛΓΟ –ΔΗΜΗΤΡΑ θα υλοποιήσει 3ημερο Πρόγραμμα Ταχύρυθμης Επαγγελματικής Κατάρτισης για επαγγελματίες Μελισσοκόμους.
Στα πλαίσια του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πάνω σε θέματα σχετικά με:

4 θέματα απο τα Φιλιατρά στην Επιροπή Ποιότητας Ζωής

Συνεδριάζει την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρα 11:00 η η επιτροπή Ποιότητας ζωής του Δήμου Τριφυλίας
Στην πρόσκληση που υπογράφει ο πρόερος της Επιτροπής Γιάννης Αδρακτάς περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Αλλαγή έχουμε στην ημερομηνία διεξαγωγής της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας που ήταν για την Παρασκευή 10 Ιουνίου όπως ανακοινώθηκε από το αρμόδιο γραφείο.
Οι λόγοι της αλλαγής ημερομηνίας είναι ότι την Παρασκευή 10.06.2016 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνουν οι δημοπρασίες για τις καντίνες και τις ξαπλώστρες.
Έτσι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής μεταφέρεται για την Δευτέρα 13-06-2016 και ΩΡΑ 13.00 με τα παρακάτω θέματα:

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο Τετάρτη η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο Τετάρτη 8 Ιουνίου και ώρα 11.30 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής Η ΕΡΑΝΗ θα πραγματοποίηση επιμνημόσυνη δέηση στον Ιδρυτή του περιοδικού ΦΙΛΙΑΤΡΑ κ. Παναγιώτη Παπαχριστόπουλο για τη συμπλήρωση 40 χρόνια από το θάνατό του.

Η επιμνημόσυνη .....