Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Η επίσκεψη του Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών πραγματοποίησε σήμερα ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Φιλιατρών Άλκη Ξύγκα, και τον αντιδήμαρχο Φιλιατρών Κο Χαράλαμπο Παγάνη.

Συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του ΚΑΦΚΑ Κο Κώστα Δεμπεγιώτη, και ξεναγήθηκε στους χώρους του ιδρύματος.
Ο κος Δράκος έγινε αποδέκτης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ΚΑΦΑΚΑ τόσο απο την έλλειψη προσωπικού τόσο νοσηλευτικού όσο και διοικητικού, προβλήματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ιδρύματος και και του ζητήθηκε η προσωπική του παρέμβαση ώστε η Ελληνική πολιτεία να σκύψει πάνω στο πρόβλημα λειτουργίας του και να δώσει λύσεις.

Ο Νομάρχης Κος Δράκος είπε ότι χρειάζεται να γίνει ένας φάκελος με όλα τα απαραίτητα χαρτιά που χρειάζονται από ειδικούς όπως μηχανικούς, ειδικό σε θέματα υγείας κλπ και να ζητηθεί τόσο από την Νομαρχία όσο και από τον Δήμο η συνδρομή του Υπουργείου Υγείας και προσωπικά του Υπουργού Υγείας Κου Δημήτρη Αβραμόπουλου ή όποιου υπουργού θα είναι στην ηγεσία του Υπουργείου ώστε να πάρουν κονδύλια και να προχωρήσουν.

Ο Κος Δράκος σε δηλώσεις που παραχώρησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Φιλιατρά News είπε τα εξής:



Σε ερώτηση που θέσαμε στον Νομάρχη Μεσσηνίας σχετικά με την βόλτα στις εγκαταστάσεις του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών και διαπιστώνοντας ιδίοις όμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις φθορές ο κος Δράκος είπε:



Ο Αντιπρόεδρος του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών Κος Κώστας Δεμπεγιώτης μετά την συνάντηση του με τον Κο Δράκο σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Φιλιατρά News είπε:



Αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις σύμφωνα με αυτά που ανέφερε ο Νομάρχης Μεσσηνίας για τις ενέργειες που πρόκειται να γίνουν.

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

Ξανά στην Τριφυλία ο Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος

Την περιοχή της Τριφυλίας θα επισκεφτεί σήμερα Σάββατο 27/12 ο Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει διανεμηθεί ο Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος θα επισκεφθεί τις 9:30 την λαϊκή αγορά Κυπαρισσίας

Αμέσως μετά στις 11:30 θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Τέλος στις 12 θα επισκεφθεί το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών.

Χάλασε και πάλι ο καιρός

Χάλασε και πάλι από την παρασκευή το πρωί ο Καιρός στα Φιλιατρά με συννεφιά ασθενείς βροχοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.

Το κύμα αυτό της κακοκαιρίας έφτασε και στον Νομό Μεσσηνίας και σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας το κύμα κακοκαιρίας θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή.

Επιστροφή

Αγαπητοί φίλοι καλή σας μέρα και Χρόνια Πολλά.

Μετά από διήμερα απουσία για τον εορτασμό των Χριστουγέννων είμαστε πάλι εδώ πιάνοντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή για να "του δώσουμε να καταλάβει" για να σας μεταφέρουμε την ειδησεογραφία που υπάρχει για την πόλη μας.

Ας δούμε στις επόμενες αναρτήσεις μας τι συνέβη στα Φιλιατρά.