Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Πάνος Καμμένος: Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος!




Προσοχή σε γάλα για τα βρέφη!

Συγκεκριμένα στην παρτίδα αναφέρεται λανθασμένα, ότι προορίζεται για βρέφη «από 0 – 6 μηνών» αντί του ορθού «από 6 μηνών».
Τα στοιχεία της παρτίδας είναι : Aptamil 2 της εταιρείας MILUPA
(NUMIL HELLAS) με αριθμό 238820 και με ημερομηνία λήξης 24.01.2014


Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον ..............

Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) κατόπιν ενημέρωσης καταναλωτή, διαπιστώθηκε διακίνηση μιας παρτίδας του προϊόντος με μη ορθή επισήμανση.
Συγκεκριμένα στην παρτίδα αναφέρεται λανθασμένα, ότι προορίζεται για βρέφη «από 0 – 6 μηνών» αντί του ορθού «από 6 μηνών».
Τα στοιχεία της παρτίδας είναι : Aptamil 2 της εταιρείας MILUPA
(NUMIL HELLAS) με αριθμό 238820 και με ημερομηνία λήξης 24.01.2014
(κάτω μέρος συσκευασίας).


Όπως αποσαφηνίζει ο ΕΦΕΤ το πρόβλημα περιορίζεται στη συγκεκριμένη μόνο παρτίδα και δεν κυκλοφορεί στην αγορά άλλη παρτίδα με τη συγκεκριμένη εσφαλμένη επισήμανση.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την προληπτική απόσυρση της εν λόγω παρτίδας για την αποκατάσταση της επισήμανσης και τη σχετική ενημέρωση των καταναλωτών, ενέργειες στις οποίες έχει ανταποκριθεί άμεσα η εταιρεία.

Εκλεψαν το ποδήλατο του. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Παρακαλώ όπως ανεβάσετε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το απόγευμα μου εκλάπη από το πεζοδρόμιο που είχα σταθμεύσει για λίγο ένα ποδήλατο με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
Αγωνιστικό με ταχύτητες εμπρός-πίσω, δισκόφρενα εμπρός-πίσω, αμορτισέρ εμπρός, παγουράκι, ανακλαστήρας φωτός εμπρός-πίσω, φακός εμπρός-πίσω, συρματόσχοινο σε σπιράλ με συνδυασμό από νούμερα για το δέσιμό του ποδηλάτου που είναι τοποθετημένο στο κάτω μέρος του τιμονιού, χωρίς σέλα πίσω.
Το χρώμα του σκελετού είναι πράσινο με ...............

κίτρινα γράμματα και οι ζάντες από κίτρινο χρώμα. Η μάρκα είναι FILD ή GLERMOD.

Εάν οποιοσδήποτε παρατηρήσει κάτι παρακαλώ όπως επικοινωνήσει στο email:
g.grivas@tellas.gr

Ο συνδικαλισμός πέθανε: ζήτω ο συνδικαλισμός!

Άρθρο του Επίκουρου καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου Θεόδωρου Κουτρούκη στο Φιλιατρά News

Μέσα στην καταιγίδα των προβλέψεων του νέου Μνημονίου πέρασαν ίσως απαρατήρητες ορισμένα σημεία που από ότι φαίνεται θα σηματοδοτήσουν σαρωτικές αλλαγές στη συλλογική αντιπροσώπευση των εργαζομένων. Τα σημεία αυτά είναι εν συντομία η κατάργηση της Εργατικής Εστίας και η δια αυτής χρηματοδότηση των εργατικών συνδικάτων, η συρρίκνωση του ρόλου των κλαδικών και ομοιοεπαγγελματικών ΣΣΕ και κατάργηση της διαιτησίας επομένως και εν πολλοίς του δικαιώματος διμερούς ρύθμισης των ωρών απασχόλησης στο εργασιακό περιβάλλον.
Οι εξελίξεις αυτές προοιωνίζουν το ρέκβιέμ του συνδικαλισμού, τουλάχιστον στον ιδιωτικό τομέα.

Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες δύο δεκαετίες τα συνδικάτα .............

έχουν γίνει αποδέκτες μιας σφοδρής κριτικής που τα θεώρησε ως στατικούς απαρχαιωμένους οργανισμούς που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
Επομένως, σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ατομικές συμβάσεις εργασίας, συστήματα αμοιβής που συνδέονται με την απόδοση και επικέντρωση στους ατομικούς στόχους τα συνδικάτα λογίζονται ως αναχρονιστικά εμπόδια που στέκονται τροχοπέδη στην λειτουργία της οικονομίας της αγοράς.
Ειδικά στη χώρα μας η σχετική κριτική -που δεν ήταν αβάσιμη- επικεντρώθηκε στο γεγονός ότι ο συνδικαλισμός ήταν κρατικοδίαιτος και κομματικά εξαρτημένος, καθιέρωσε προνόμια και δημιούργησε συνθήκες απασχόλησης και κοινωνικής ασφάλισης δύο ταχυτήτων, ευνόησε τους insiders της αγοράς εργασίας σε βάρος των outsiders, χρησιμοποιήθηκε για την προώθηση άνομων ατομικών επιδιώξεων και αθέμιτων πολιτικών φιλοδοξιών.

Ας γυρίσουμε πίσω στα βασικά: εργατικό συνδικάτο είναι μια ανεξάρτητη αυτοδιοικούμενη οργάνωση που συστήνεται για να προωθήσει τα συμφέροντα των εργαζομένων διαμέσου της συλλογικής τους δράσης.
Τα εργατικά συνδικάτα υπάρχουν, ακριβώς, γιατί ο μεμονωμένος εργαζόμενος διαθέτει πολύ ισχνή διαπραγματευτική δύναμη για να επηρεάσει τις αποφάσεις που σχετίζονται με την εργασία τους Το σπουδαιότερο πλεονέκτημα για την ένταξη σε ένα εργατικό συνδικάτο είναι ότι ο εργαζόμενος αποκτά την δυνατότητα να έχει φωνή και επιρροή στο εργασιακό του περιβάλλον, να προστατεύσει και να βελτιώσει την αμοιβή και τις συνθήκες απασχόλησης.

Η διεθνής εμπειρία δείχνει ότι σε μονάδες παραγωγής όπου υπάρχει συνδικαλιστική οργάνωση οι εργαζόμενοι συνήθως αμείβονται καλύτερα και είναι λιγότερο πιθανό να απολυθούν σε σχέση με τους χώρους όπου δεν δραστηριοποιούνται συνδικάτα.
Ακόμη κι αν τα ελληνικά συνδικάτα βρίθουν αδυναμιών, ακόμη κι αν μπορούν να καταλογιστούν πολλά σε πρόσωπα και καταστάσεις που παρεισέφρησαν στην συλλογική έκφραση των μισθωτών την τελευταία 30ετία, το μέγα ερώτημα είναι πώς θα διαμορφωνόταν το τοπίο στην αγορά εργασίας χωρίς έναν μηχανισμό υπεράσπισης των συμφερόντων των εργαζομένων.

Σήμερα που κλονίζονται τα ιερά και τα όσια της εργασίας, η χώρα έχει περισσότερο από ποτέ άλλοτε την ανάγκη ενός ισχυρού εργατικού συνδικαλισμού, που όμως θα είναι απαλλαγμένος από τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος και θα μπορεί να συμμετέχει ως αξιόπιστος συνομιλητής στις εθνικές και τις ευρωπαϊκές διαδικασίες κοινωνικού διαλόγου.

Τα συνδικάτα νέου τύπου οφείλουν να προσανατολιστούν λιγότερο στη διατήρηση συντεχνιακών επιδιώξεων και μικροσυμφερόντων και να αναπροσανατολιστούν στην προσφορά υπηρεσιών προς τα μέλη τους όπως είναι η νομική αντιπροσώπευση και προστασία, η πληροφόρηση, η εκπαίδευση και κατάρτιση, η ιατροφαρμακευτική κάλυψη κ.α.

Αν το συνδικαλιστικό κίνημα θέλει να οργανώσει το νέο εργατικό δυναμικό στην Ελλάδα του Μνημονίου θα πρέπει να μεταρρυθμίσει την ατζέντα και τις θεσμικές του πρακτικές για να συναντήσει τις ανάγκες των εργαζομένων στις εταιρίες φύλαξης και καθαρισμού, τα εστιατόρια, τα εμπορικά καταστήματα τα ξενοδοχεία, τις κλινικές και τα γραφεία.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Σήμερα υπέγραψαν και επίσημα ενώθηκαν με τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" οι βουλευτές Χρήστος Ζώης,Παναγιώτης Μελάς,Έλενα Κουντουρά,Μαρία Κόλλια Τσαρουχά,Σπύρος Γαληνός,Τσαμπίκα Ιατρίδη.

Οι σχετικές δηλώσεις προσχώρησης υπογράφηκαν στην αίθουσα υποδοχής των πολιτών,στα κεντρικά γραφεία του κόμματος,μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Παρόντες ο Πρόεδρος του κινήματος ..............

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος και δεκάδες νέοι άνθρωποι που ήλθαν και εκείνοι να προσυπογράψουν την Ιδρυτική Διακήρυξη και να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής στα ψηφοδέλτια της νίκης για την απελευθέρωση της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στους βουλευτές και στους νέους υποψήφιους,είπε:

"Και άλλοι έντιμοι με τη συνείδησή τους βουλευτές,ακολουθούν τον κοινό αγώνα που ξεκίνησαν όλοι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της πατρίδας.

Είναι και αυτοί οι συνάδελφοι-συναγωνιστές μας,έτοιμοι να παλέψουν για να σηκώσει η κεφάλι η ΕΛΛΑΔΑ μας από τις πολιτικές δυνάμεις που την οδήγησαν στο χειρότερο σκαλοπάτι από την εποχή της κατοχής.

Καλωσορίζω επίσης τους νέους υποψήφιους,με ιδιαίτερη ικανοποίηση και θαυμασμό για τη γενναία πατριωτική επιλογή τους,σε εποχές που οι μνημονιακές δυνάμεις προσπαθούν να υποτάξουν την ΕΛΛΑΔΑ μας".

Το "Κουτσούνι" γιορτάζει......

Το "Κουτσούνι" γιορτάζει. Γιορτάζει τα Φιλιατρά, που το αγκάλιασαν, γιορτάζει την τρέλα που κουβαλάμε όλοι, γιορτάζει την μουσική και τα γιορτάζει όλα αυτά για 2 μέρες!!!

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 21 κι 22 Μαρτίου ..........

αντίστοιχα μετά τις 9 το βράδυ θα έχει live μουσική.
Θα τραγουδήσετε, θα πιείτε, θα γελάσετε και θα σας περιμένει να γιορτάσετε μαζί του.

Tο "Κουτσούνι" έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, ο πιο must προορισμός για την παρέα.
Αξίζει να το Επισκεφθείτε.

Αλλάζει η ώρα ξημερώματα Κυριακής 25 Μαρτίου

Αλλάζει από τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Μαρτίου η ώρα καθώς θα πρέπει να γυρίσουμε όλοι μας το ρολόι μία ώρα μπροστά.

Έτσι λοιπόν στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής θα πρέπει να αλλάξουμε τα ρολόγια μας και θα τα γυρίσουμε μια ώρα μπροστά και να δείχνουν 04:00
Το μέτρο αυτό, που θα ισχύσει μέχρι ...........

την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (28/10/)

ΓΙΑΤΙ αλλάζει η ώρα;

Η θερινή ώρα (αγγλικά: Daylight Saving Time, DST) είναι η αλλαγή της ώρας που ........

ένα κράτος διαλέγει να υιοθετήσει για ένα χρονικό διάστημα του έτους. Η αλλαγή αυτή γενικά είναι κατά μία ώρα μπροστά από την ηλιακή ώρα. Βασίζεται σε ένα σύστημα που σκοπό έχει την καλύτερη αξιοποίηση του φωτός της ημέρας για εξοικονόμηση ενέργειας.

Σήμερα το τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού που χρησιμοποιεί τη θερινή ώρα αποτελεί μειοψηφία καθώς σχεδόν όλες οι Ασιατικές και Αφρικανικές χώρες δεν συμμετέχουν.

Εναλλακτικά της θερινής ώρας θα μπορούσαμε να ξυπνούσαμε μία ώρα νωρίτερα την θερινή περίοδο για να εκμεταλλευόμαστε περισσότερο το ηλιακό φως. Αυτό όμως θα προκαλούσε αντιδράσεις. Η λύση ήταν να τυποποιηθεί το σύστημα της θερινής ώρας.

Εφαρμογή στην Ελλάδα και Ευρώπη

Στην Ελλάδα η θερινή ώρα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά, δοκιμαστικά, το 1932 και συγκεκριμένα από τις 6 Ιουλίου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου όπου τα ρολόγια είχαν τεθεί μία ώρα μπροστά. Στη συνέχεια όμως εγκαταλείφθηκε αυτό επειδή από τις 15 Ιουλίου (π.ημερ.)/28 Ιουλίου (ν.ημερ.) στις 04:00 ώρα, του 1916, τα ρολόγια στην Ελλάδα είχαν τεθεί 25 λεπτά μπροστά στην εισδοχή της ώρας ζώνης. Έτσι η διαφορά σε σχέση με το φως του Ήλιου που καθορίζει και τον πραγματικό χρόνο γινόταν πολύ μεγάλη κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας και περισσότερο στη Κέρκυρα. Τούτο είχε ως συνέπεια να εγκαταλειφθεί.

Στη δεκαετία όμως του 1970, μόλις δύο χρόνια μετά την ενεργειακή κρίση που ξέσπασε στην Ευρώπη το 1973 αποφασίστηκε η υιοθέτηση του μέτρου της θερινής ώρας από μεγάλο μέρος των κρατών της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης τότε και της Ελλάδας με έναρξη το 1975.

Η αλλαγή της ώρας, σύμφωνα με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υποχρεώνει όλα τα κράτη μέλη να τηρήσουν με νόμο[1], γίνεται, πλέον, την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου στις 1 π.μ. ώρα Γκρίνουϊτς (GMT) και τελειώνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου του ίδιου έτους πάλι στις 1 π.μ. ώρα Γκρίνουϊτς. Επομένως η αλλαγή είναι ταυτόχρονη για όλα τα κράτη μέλη τα οποία έχουν υιοθετήσει το μέτρο.

Η Ισλανδία δεν έχει υιοθετήσει το μέτρο. Λόγω του υψηλού γεωγραφικού πλάτους η ανατολή και η δύση του ήλιου αλλάζουν κατά πολλές ώρες στη διάρκεια του έτους και η επίδραση της αλλαγής του ρολογιού κατά μία ώρα θα ήταν, σε σύγκριση, μικρή.

Η Ρωσία αν και όπως όλα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη ακολουθεί τις ίδιες ημερομηνίες αλλαγής με αυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλάζει στις 2 π.μ. τοπική ώρα (3 π.μ. θερινή ώρα τον Οκτώβρη).

Η Τουρκία ακολουθεί τις αλλαγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην ημερομηνία και στην ώρα αλλαγής.

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

19/4/1931 - 4/10/1931

1/7/1932 - 2/9/ 1932

7/4/1941 - 30/4/1941

1/7/1952 - 2/11/1952

13/4/1975 - 25/10/1975

11/4/1976 - 9/10/1976

3/4/1977 - 24/9/1977

2/4/1978 - 30/9/1978

1/4/1979 - 29/9/1979

6/4/1980 - 27/9/1980

29/3/1981 - 27/9/1981

28/3/1982 - 26/9/1982

27/3/1983 - 25/9/1983

25/3/1984 - 30/9/1984

31/3/1985 - 29/9/1985

30/3/1986 - 28/9/1986

29/3/1987 - 27/9/1987

27/3/1988 - 25/9/1988

26/3/1989 - 24/9/1989

25/3/1990 - 30/9/1990

31/3/1991 - 29/9/1991

29/3/1992 - 27/9/1992

28/3/1993 - 26/9/1993

27/3/1994 - 25/9/1994

26/3/1995 - 24/9/1995

31/3/1996 - 27/10/1996

30/3/1997 - 26/10/1997

29/3/1998 - 25/10/1998

28/3/1999 - 31/10/1999

26/3/2000 - 29/10/2000

25/3/2001 - 28/10/2001

31/3/2002 - 27/10/2002

30/3/2003 - 26/10/2003

28/3/2004 - 31/10/2004

27/3/2005 - 30/10/2005

26/3/2006 - 29/10/2006

25/3/2007 - 28/10/2007

30/3/2008 - 26/10/2008

29/3/2009 - 25/10/2009

28/3/2010 - 31/10/2010

27/3/2011 - 30/10/2011

25/3/2012 - 28/10/2012

Νέες ρυθμίσεις οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ μέχρι 31/03/12 και ρύθμιση οφειλών στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ μέχρι 30/03/12

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι στο άρθρο21 του Ν.4038/2-2-2012 προβλέπονται νέες δυνατότητες ρύθμισης οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ και συγκεκριμένα:...........

• Υποβολή αίτησης έως 31/3/2012
• Ρύθμιση οφειλών έως 31/12/2011 – καταβολή τρεχουσών εισφορών
• Εξόφληση: (α) εφάπαξ ή 6 δόσεις με έκπτωση 100% στα πρόσθετα τέλη, (β) από 7 έως 10 δόσεις με έκπτωση 75% στα πρόσθετα τέλη
Καταβολή εφάπαξ ή 1ης δόσης έως 30/4/2012
• Μη καταβολή δυο συνεχόμενων δόσεων συνεπάγεται απώλεια
• Εξόφληση καθυστερούμενων δόσεων έως την τελευταία μέρα εμπρόθεσμης πληρωμής της τελευταίας δόσης
• Αναστολή αναγκαστικών μέτρων μέχρι 31/12/2012
• Δυνατότητα ένταξης και σε ασφαλισμένους που έχουν ήδη ενεργή ρύθμιση.
Επίσης, στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής σε καθεστώς ρύθμισης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.4038/2012 (ΦΕΚ. 14/τ.Α’/02-02-2012) είναι η 30η Μαρτίου 2012.
Για τους οφειλέτες που θα υπαχθούν στις ευνοϊκές διατάξεις και τηρούν τους όρους αυτών, αναστέλλεται έως την 31/12/2012 η λήψη αναγκαστικών και λοιπών μέτρων είσπραξης, ενώ χορηγείται βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας διάρκειας 2 μηνών χωρίς καμία παρακράτηση (ποσό ή ποσοστό)

Μειοδοτικός Διαγωνισμός για τον δολωματικό ψεκασμό ελαιώνων περιοχής ευθύνης Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκηρύσσει την διενέργεια τακτικού ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού με έγγραφες και σφραγισμένες προσφορές, προς ανάδειξη εργολάβων για την εκτέλεση δολωματικών ψεκασμών από το έδαφος για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς από 15 Ιουνίου 2012 έως 15 Νοεμβρίου 2012 σε ελαιώνες της περιοχής ευθύνης της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας με συνολικό αριθμό προστατευόμενων 8.207.716 ελαιοδένδρων που αντιστοιχούν σε 4.103.858 ψεκαζόμενα.

Οι προσφορές θα αναφέρονται σε τιμή κατά ψεκαζόμενο ελαιόδενδρο και κάθε εργολάβος μπορεί να κάνει προσφορά το ανώτερο για 500.000 ελαιόδενδρα ψεκαζόμενα.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 03-05-2012 ημέρα ..............

Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα "ΑΛΕΞ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ" -Διοικητήριο Καλαμάτας.
Οι έγγραφες προσφορές πρέπει να κατατεθούν μέχρι την 2η Μαΐου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00 μ.μ. στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Μεσσηνίας.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν.
1. Έλληνες πολίτες.
2. Αλλοδαποί.
3. Νομικά πρόσωπα ημεδαπά και αλλοδαπά .
4. Συνεταιρισμοί .
5. Ενώσεις που υποβάλλουν κοινή προσφορά .
Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 771.629 ΕΥΡΩ περίπου, χωρίς ΦΠΑ.

Λεπτομέρειες για τους όρους της διακήρυξης καθώς και για τις περιοχές που αφορά, μπορούν να ζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας στα τηλέφωνα 2721095831 και 2721361206 στo γραφείο 206 Διοικητήριο-Καλαμάτα, 2ος όροφος.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ

Ο Πάνος καμμένος στο ΟΛΑ 12 και τον Θέμο





Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας 19-3-2011




Σαφάρι στην Πελοπόννησο από την Ελεύθερη Ώρα…

ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI

Ενδιαφέρον πληροφορία μας ήρθε. Μάθαμε πως από Τετάρτη η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» θα έχει κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή στήλη με την ονομασία «Σαφάρι στην Πελοπόννησο»!
Από τον τίτλο και μόνο θα την αναρτούμε...
Ξαδελφάκια βλέπεται. Σαφαρομάνια παντού!



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 20ης Μαρτίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.