Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ? ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ

Ο σχολικός εκφοβισμός ή η ενδοσχολική βία είναι ένα πρόβλημα, όπου στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις και δείχνει να ανησυχεί γονείς και παιδιά.

Τι είναι η ενδοσχολική βία;

Η ενδοσχολική βία (bullying) είναι .....

ΕΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι ενεργοποιήσεις δικαιωμάτων

Από την ΕΑΣ Μεσσηνίας ανακοινώνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία ενεργοποίησης των δικαιωμάτων για το 2015.

Οι Δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν απαραιτήτως Απλό αντίγραφο του Εκκαθαριστικού σημειώματος 2014 (Φορολογητέα Εισοδήματα του 2013)

ΕΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ:
Σε περίπτωση που κάποιος προσέλθει να υποβάλει αίτηση για .........

2η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΥΡΓΌ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΙΚΟ ΞΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΠΟΥΔΗ, κε ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;

Προς
τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων
κύριο Νίκο Ξυδάκη

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια της από 25 Φεβρουαρίου 2015 επιστολής μου που αφορά τον διορισμό μου ως Γενικού Διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, θα ήθελα να θέσω υπόψη σας τα εξής:
Πληροφορήθηκα προσφάτως ότι εντελώς αιφνιδιαστικά .....

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΠΕΤΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος και Γιώτα Κοζομπόλη, συναντήθηκαν με το Δ.Σ. του Σωματείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και ενημερώθηκαν για τα προβλήματά τους καθώς και για τα προβλήματα του Νοσοκομείου.

Οι Βουλευτές του .......

Ο Βενιζέλος καταδίκασε τη χώρα στο αγγλικό Δίκαιο, ενώ είχαν βρει λύση οι Αμερικανοί

Του Κώστα Βαξεβάνη

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών, ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο PSI και να εντάξει τη διαδικασία στο Αγγλικό Δίκαιο, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας και τα περιουσιακά της στοιχεία (έσοδα από ενέργεια, αποθέματα χρυσού, ......

Τρελό Show Γεωργούντζου στο BEST TV. "Θα πάω Μοναχός στο Άγιο Όρος"



Νέο Show για τρελά γέλια έκανε χθες ο Γνωστός Αθλητικογράφος της Καλαμάτας και τρελός οπαδός της Καλαμάτας -ή Μαύρη Θύελλα όπως την αποκαλεί- Σωτήρης Γεωργούντζος.

Η προχθεσινή ήττα της Καλαμάτας από τον Πανελευσινιακό με 1-0 έκανε.....

Ετήσιος χορός της Αδελότητας Φιλιατρινών Αττικής "Η Εράνη"

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητάς ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΕΡΑΝΗ» σας κάνουν γνωστόν ότι, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 20.30΄στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας και στη συνέχεια ο ετήσιος χορός μας.

Κατά την διάρκεια της.......

Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ

Τα κύρια σημεία του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ δημοσιοποίησε η κυβέρνηση. Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί την Πέμπτη. Όπως σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι, «καθίσταται σαφές ότι η κυβέρνηση έχει επεξεργαστεί συνολικά το ζήτημα, δεν αρκείται στην επαναφορά του προηγούμενου πλαισίου,....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Μαρτίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα