Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΠΕΤΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος και Γιώτα Κοζομπόλη, συναντήθηκαν με το Δ.Σ. του Σωματείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και ενημερώθηκαν για τα προβλήματά τους καθώς και για τα προβλήματα του Νοσοκομείου.

Οι Βουλευτές του .......

ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσαν τους εργαζομένους ότι υπήρξε παρέμβαση στον Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, για να καλυφθούν οι θέσεις με 2 Επικουρικούς γιατρούς όπως είχε ζητήσει η Διοίκηση του Γ.Ν. Μεσσηνίας και ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα.
Στη συνέχεια οι Βουλευτές ενημερώθηκαν, ότι καθυστερεί η έναρξη του έργου της ανακατασκευής του ισογείου του Νοσοκομείου.

Ο Θανάσης Πετράκος ενημέρωσε τους εργαζομένους ότι για το θέμα αυτό έχει ήδη ενημερώσει τον Υπουργό Υγείας και του έχει ζητήσει να τονίσει στον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Άγγελο Σεφέκο, να σταματήσει να βάζει εμπόδια στην υλοποίηση του έργου.
Ο κ. Σεφέκος πρέπει να σταματήσει να υπονομεύει την υλοποίηση του έργου της αναβάθμισης του Νοσοκομείου, διότι είναι ακόμα Διοικητής και όχι εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα επιτρέψουν να υπάρξει άλλη καθυστέρηση στην έναρξη της υλοποίησης του έργου της ανακατασκευής του ισογείου και ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου να επιταχύνουν τις διαδικασίες ώστε επιτέλους να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.

Τέλος οι Βουλευτές δεσμεύτηκαν ότι θα συμβάλλουν ώστε άμεσα να υπάρξει συνάντηση του Δ.Σ. του Σωματείου με τον Υπουργό Υγείας, ώστε να συζητηθούν αναλυτικά όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο Νοσοκομείο και να υπάρξουν λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.