Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΚΟΜΒΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24.2.2016



Συνεχίζουν τον αγώνα οι αγρότες της Τριφυλίας στο Μπλόκο του Καλού Νερού.
Όπως αποφάσισε ......

Παράταση της ασφαλιστικής κάλυψης ανέργων και ασφαλισμένων σε ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και ΟΓΑ

Το υπουργείο Εργασίας με εγκύκλιό του ανακοινώνει ότι προωθείται διάταξη νόμου, με την οποία προβλέπεται η παράταση της ασφαλιστικής κάλυψης ανέργων και ασφαλισμένων σε ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και ΟΓΑ.

Συγκεκριμένα, όπως ......

ΙΚΑ: Ασφάλιση και βιβλιάριο υγείας με 50 ένσημα και το 2016

Τη χορήγηση ασφαλιστικής κάλυψης στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ μέσω θεώρησης των βιβλιαρίων υγείας με προϋπόθεση τα 50 ένσημα αλλά και την παράταση ασφαλιστικής κάλυψης ανέργων και ασφαλισμένων ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και ΟΓΑ προβλέπει εγκύκλιος του Υπουργείου Εργασίας.

Συγκεκριμένα το ......

Πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για να ενισχυθεί η Μεσσηνία τις ημέρες της Απόκρεω

Η πολιτική εξωστρέφειας που ακολουθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου , έχει σαν στόχο να ενισχύσει το τουριστικό προϊόν της Μυθικής Πελοποννήσου και να αυξήσει την επισκεψιμότητα στην πανέμορφη Πελοπόννησο.

Στα πλαίσια αυτής .....

«Χτυπά» και τους Έλληνες η...cyberchondria;

Ένα κλικ αρκεί για... «αυτοδιάγνωση» και «θεραπεία»
Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ...ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Ως «διαδικασία που μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο Δρ Γιώργος Σάμπαλης, γενικός χειρουργός - λαπαροσκόπος, Διευθυντής Χειρουργός της Ευρωκλινικής Αθηνών την αυτοδιάγνωση, όπως και την επιλογή και λήψη φαρμάκων κατά βούληση μέσω διαδικτύου, σε συνδυασμό με την ανταλλαγή ιατρικών συνταγών μεταξύ φίλων και σύσταση θεραπειών, με αφορμή στοιχεία που δείχνουν άνοδο στις...ηλεκτρονικές διαγνώσεις, ακόμα και στις θεραπευτικές προσεγγίσεις.

«Η πληροφόρηση και η γνώση σαφώς δεν μπορούν και δεν ......

ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016

Η προετοιμασία για το ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΕΡΝΑΒΑΛΙ έχει αρχίσει εδώ και καιρό.

Το Τοπικό Συμβούλιο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φιλιατρών έχουν συναντηθεί με τους τοπικούς συλλόγους για την προετοιμασία και το συντονισμό του φετινού καρναβαλιού. Η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών θα γίνει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 13 Μαρτίου στις 3:30 μμ στην Κεντρική Πλατεία των Φιλιατρών.

Θα συμμετέχουν ......

Διανομή πορτοκαλιών από τον Δήμο Τριφυλίας

Ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους οικονομικά αδύναμους πολίτες της Τριφυλίας σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Αργολίδος θα διανείμει στις 24/02/2016, ημέρα Τετάρτη και από .....

Το Βιβλίο του Ευστάθιου Ασημάκη "Τα Τοπωνύμια ΟΒΑ, ΟΒΟ, ΙΣΤΑ, ΙΤΣΑ " Διαθέσιμο για κατέβασμα στον υπολογιστη σας.

Μετα τον Κώστα Σπανό ο οποίος τίμησε με την εμπιστοσύνη του το Φιλιατρά news για να μοιραστεί με όλους εσας την έρευνα του αλλα για την πανάρχαια Εράννα και τα βιβλία του Μια Παναγιά και Αγρίλης, σήμερα ενα νέο βιβλίο του κ. Ευσταθίου Ασημάκη για τα τοπωνύμια έρχεται στο Φιλιατρά news να προστεθεί στα βιβλιά που διαμοιράζονται με σάς.

Ευχαριστούμε τον κ Ασημάκη για .....

Live Αθλητικές μεταδόσεις της Τρίτης 23.2.2016

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των μεταδόσεων για σήμερα Τρίτη.
Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε αν θέλετε και στον υπολογιστή σας